Cekbolat | Celita Abang dot..dot..dot

Erkk? si bongok mane ni?

korang tenung baik-baik keyword yang cekbolat bulatkan.. adakah ia tentang Masturbate? tenung baik-baik.. dan fikirkan.. sepanjang korg menempek kat blog cekbolat ni ada tak entry lucah-lucas? kehkehkeh.. bak kata kat Dila Saddam "Woi.. jadah apa ni? hahaa" kalau dulu search keywords Harga Lateks kat Kedah.. ni psal masturbate pulak.. ~,~"  *sigh* CELITA ABANG MASTURBASI ? mastercheff pun takde kat sini bang oii..

Senarai Entry yang agak lucah la kan.. pdhal tak pun.. kahkahkah..

- OMG that BOY hehe.. yang ni korg tgok la sndiri..
-Cekbolat Mimpi Basah.. Oh ini gimik ! mimpi basah ke? errr..
-Cekbolat Tukang Urut.. Woi.. aku mngurut sakit.. bukan urut ^&^$^%#!!!
-Laki Hensem tapi.. dot..dot.. cekidautt sendiri..
-Gaya Seksi Bagi Lelaki.. pewwitt.. 
-Kisah Pak Pandir Moden Terlampau.. yang ni tak snggup nak tgok ! 
-Aku Dicabul.. err.. -____- cekidaut sndiri..

Eh? bile dah snarai balik.. mcm ada yang tak kene.. normalkah cekbolat ? hewhewhew apa bende la cekbolat ni.. hee. latak tajuk agak menghairahkan dada berOmbak-Rindu plak kan.. korg tau ape itu Masturbate??nak tau tonyoh SINI.. malas nak terangkan kang kene ban plak.. tak psal-psal.. weh.. agak-agak la.. cekbolat ni bakal ibu 5tahun akan datang *InsyaAllah* bukan ibu Ayam .. cekbolat pun tak tau apa itu "Masturbate" yang korg dok syok sgt.. puih -_-


gambor ape ni woii !

Teknologi canggih jadi gini pulok.. woi.. kalau ye pun tak yah cari lam blog minah kampong ni.. kat tempat lain banyak.. kalau kau taktau Inbox aku.. cekbolat bgitahu lman web apa nak kau layan.. errr?? ni bukan aku tulis weh di HACK tetibe.. kahkahkah .. dah la.. takyah kau mengarut panjang-panjang cekbolat hoi.. entry-entry lepas yang tajuk agak berombak tu.. ada maksud disebalik tajuk.. hishhh.. 

nota-minta-kaki : Aku tak buat keje cenggini.. pelis la..pelis lah.. "(>>>____<<<)"
cer korang explain.. apa sebenarnye nih !! cekbolat nak tahu gak.. kehkehkeh..


19 comments:

  1. masturbate?
    apa tu?
    eeeeeeeeeeee~


    HAHAHAHA :P

    ReplyDelete
  2. nape tgn dia dalam seluar tu?? konpius buat apa?

    ReplyDelete
  3. onani ni..tak baik utk kesihatan

    ReplyDelete
  4. errr...
    tak elok utk dibaca oleh org2 yg 21 ke bawah macam saya..:PPPP
    hehehe..

    ReplyDelete
  5. isk2..

    blog cik bolat dah kd 18sx ek?heeee

    ;p

    ReplyDelete
  6. hahaha
    say no to pornism okes

    KEGILAAN TUDUNG DIAN PELANGI!!
    SEMUA ORANG BERTOLAKTOLAK UNTUK MENDAPATKANNYA!!
    VIEW SINI LEKAIHH
    http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/kegilaan-tudung-dian-pelangi.html

    ReplyDelete
  7. hahaha....kelako la cik bolat ni..

    ReplyDelete
  8. hahahahahaa !
    haaa cekbolat-Bolat dah pandai eaaaa.
    heee, gurau jea (:

    ReplyDelete
  9. homaiiii.....xsangka cik bulat!..hahahaaa

    ReplyDelete
  10. erk, tak bace entry tu.. tak sesuai untuk era.. hehehe

    ReplyDelete
  11. woi . blog apa ni ? entry apa ni ? whoaa gambar apa pulak tu ? ewww tak paham apa2 . bawah umur -_-'

    ReplyDelete
  12. xder duit nak kahwin pastu mastubate.. kesian.. LoL

    ReplyDelete
  13. tgn dlm seluar...hm,ok.mgkn dia tgh garu peha.jeans kn tebal :P

    ReplyDelete
  14. Setuju sgt dengan abg Stalker... huhuhu

    ReplyDelete
  15. apa yg diseluk tuh ? ntah apa-apa ntah :P

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D