Cekbolat Trauma !

Muahhhhh.. rindu anak ibuuuu !.. yeyey.. <-- gedik lebih.. muehehehe..
sihat tak-sihat tak anak-anak ibu?  amcam satuh hari duduk ngan skandal ibu Selendang Merah? kan ibu pi Penang semalam ngn ayah Tommy Pocket kamu ^_^ hehehe..

PENAT.. muehehehe.. itu yang cekbolat mampu ucap..Pesta Penang jgn cakap la.. semua cekbolat naik.. hahaha.. kecuali yg ketapi budak2.. ngekk ! cekbolat tak rase ape-ape pun naik.. orang lain jeritttttt panggil habeh mak bapak.. wakaka.. <-- gelakkan orang.. =P

tak nak citer pasai Penang.. wekwek =P sebab terlalu indah dlm kotak memory 2Gig ni.. jmpe yang tersayang ! yeyyyy.. #abaikan
jumpe Tommy Pocket tak? Lyssa Faizuren ke? pi tanya depa ..depa yg mai jumpa cekbolat c(:

Mase on the way nak balik.. pukul 2.45pgi dah nak sampai umah.. abang cekbolat ikut jalan alorstar-kuala nerang.. alahh.. highway baru tu la kan.. sampai kat Lepai  ade sesuatu macam orang baling kat lampu kereta kitorang.. pecah ! semua dlm kereta terkjut abg cekbolat nk stop kete.. tapi pak sedara cekbolat tak bagi.. jangan berhenti,nak sampai rumah dah.. bahaya ! cekbolat naik ngn abg,mak sdara n bpa sedara ckbolat.. mama n babah dh sampi rumah..

Terkejut jadi mcm tu.. tak sangka la kan.. nasib baik tak brhenti.. kalau tak hidup ke tak lagi cekbolat ni.. org lain cakap budak-budak jahat.. tapi cekbolat rase macam bukan.. sblum jadi cekbolat dlm mamai-mamai bru nak mimpi Ezztul SyafiQ rase seram smcam.. tetibe bunyi lampu pecah.. jalan tu memg takde orang.. swah kiri kanan.. ade pun jauh skit la rumah-rumah.. nak tidur malam tadi cekbolat tdur ngn lampu AngryBird.. takutt dlm gelap sgt.. #trauma..

nota-minta-kaki : agk2 kalau berhenti ape akn jadi ye? samun? hmm.. -_-"

18 comments:

  1. Gile bahaye .. Kalau aku trus go stan kete pastu langgar si cilake tu..wahaha

    ReplyDelete
  2. huh!..nasib baek cik bolat x berhenti kalau x..egeeee~ ngeri oooo.

    ReplyDelete
  3. kena hati2 sekarang nie..dugaan betul..sabar cekbolat..

    ReplyDelete
  4. orang nak tarik perhatian?

    anjing mabuk berlari kearah lampu?

    smurf kot?

    apa apa hal pun, good call pasal tak berenti tu, memang bahaya tau!

    ReplyDelete
  5. bahaya tu cekbolat. mungkin taktik samun.

    ReplyDelete
  6. perghh macam seram je . dah la takde orang kiri kanan .
    bahaya gila kalau bolat turun . btw , tindakan yang bijak untuk teruskan perjalanan :))

    ReplyDelete
  7. tu la taktik sekarang. dulu Eza ada gak baca newspaper yang orang tu akan baling telur kat cermin depan. motif? nak merompak. So, hati-hati la k. Jangan berhenti kat tempat yang sunyi. Sebaiknya, tunggu kat destinasi yang dituju or tempat public yang ada orang ramai.

    ReplyDelete
  8. waaa..cube jerit nama chaoi time,dgn pantas chaoi dtg selamatkan..haha

    ReplyDelete
  9. eee.... bahaye kan. kalau la perompak ke hape ke. sian adik akak ni nanti. ish2....

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah bulat sekeluarga selamat..bahayanya..takut nad baca..

    p/s :: sayang tanya en.boyfie nad lh...dia ok jer..:)

    ReplyDelete
  11. mybee cekbolat tak boleh pi date ngen skandel lagi huhu

    ReplyDelete
  12. seram plak dgr..ape tu sbnrnya?



    cik dtg ni nk jemput join segmen promosi blog dgn mudah dr cik..jemput la join ye kat sini http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/12/brainstorming-corner-1.html :)

    ReplyDelete
  13. mcam2 la style org jahat buat skang ni.aiyaaa...nsb bek la xjd pape.keta apa ni??klu keta perodua, leh gak abg cari lmpu tu.kilang abg buat lampu keta perodua kecuali headlamp alza la.hehehe

    ReplyDelete
  14. mungkin...nasib baik tak stop!mmg bahaya la wktu camtu..

    psss : haha..;p..nt santa klaus anta cupcake ms krimas k..kekekkee ;p

    ReplyDelete
  15. amboi..xabes2 dgn abam tomy pocket dye hehe..org jht latuu...xdpt tgk org sng...

    ReplyDelete
  16. haihh,
    seram sejuk je bace.
    better buat tak tau je bile jadi mende camtu.

    ReplyDelete
  17. berjln sakan di penang..xde ole2?
    tak taw la nak kte ape psl lmpu pecah tu..apa2 pon elok la x berhenti..takot org nak samun..

    ReplyDelete
  18. wahhh.. jln tuh da siap highway baru ke????

    da lama x g sana.. hehehe..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D