Killing Question From My Daddy


Huwaaaaaaaaaa.. diTag lagi..
oleh SugarDaddyku yg henseng.. hOtstuff bagai nak rak tuh.. dem -_-"

SerbaSikit Tentang Cekbolat..

1.EKSIDEN NGAN NYAMUK AIDS AEDES..
Satu dah la.. banyak-banyak kang ade yg sakit jantung.. kesian

Soalan Killer dari SugarDaddyku

  1. pernah tak korang sesat dekat dalam rumah sendiri?
= pernah.. mase sleepwalking  blik cekbolat brdekatan dapur.. cekbolat tak kunci pintu.. terus jalan ke ruang tamu *jauhgilerjalan tetibe terlanggar pasu mama.. jatuh pecah.. cekbolat terjaga n depan cekbolat cermin besar.. ape lagi terkejut tengok diri sendiri.. atceli ingtkanmy own bedroom -_-"

   2. sanggup tak korang bagi handphone korang untuk selamatkan orang yang tersayang dari seekor monyet?
= alah.. monyet jer pun.. tak mati pun lah.. paling dasyat pun monyet tuh cari kutu atas kepala die ..

   3. pernah stalk orang? sebab?
= hehehe.. malunye nk jawab -_-" pernah la jugak.. tak selalu.. *eleleleh.. sebab org itu sgt henseng or cantik.. dem-dem-dem 

  4. apa benda yang pelik korang pernah buat dalam hidup?
= hah? ape punye pelik soalan nih.. kjap2 nk bukak kotak memory.. zupppp ! haaaa.. paling pelik ialah
.
.
.
byk bnde pelik-pelik.. yg paling pelik tuh pasal bwak lappy or hfHone masuk dlm jamban toilet.. ^^ hehe

   5. pernah benci orang tu gilagila sampai rasa nak cucuk dia guna pisau atau tembak guna bazooka?
= tak pernah taw pasal bazooka.. tapi pernah geram kat seseorang tuh sampai genggam pensel or pen sampai patah.. bukan sekali tapi banyak-banyak kali.. hanya kawan-kawan rapat jer buley tenangkan cekbolat..saya seorang panas baran.. 

   6. apa barang yang korang paling sayang sekali, kalau orang nak pinjam pun tak boleh?
= selimut busuk.. sebab busuk lah.. korang sanggup ke? 

   7. do movie producers still says light, camera and action when it is a dark scene?
= KIV *ekekeke

   8 .benda yang pertama korang fikir kalau dapat online?
= nk tgok buah hati online tak ? si Tommy Pocket tak app lagik -_-"
sayanggg ! cepat app.. wakaka..

   9. boleh ke orang botak kena kelemumur?
= nope ! kelemumur ialah sel kulit mati pada lapisan epidermis.. selalu terjadi akibat gangguan hormon mnyebabkan prubahan pada kulit kepala.. apabila kelemumur berlebihan mnyebabkan rambut gugur.. itulah serba sikit yg cekbolat belajar.. n mybe lah kan org tu botak sbb dulu ade kelemumur.. ye dak ? ntah..

   10. ape yang korang buat lepas bangun dari tidur?
= bangun tengok tV citer katun smbil minum susu.. setiap pagi even hari sekolah pun =,="

     11. finally, what do you think of me? honestly?
= AzarAzlan.. seorang ayah yg penyayang akan anaknya si Bolat(cekbolat).. ^^ tabah mnjalani kehidupan slepas kematian isteri pertama dan kedua.. kini bekerja sebgai pengutip cukai pintu..ayah.. saya sayang ayah ^_^ 


----------------------------------------------------

finally.. terjawab sudah soalan killer dari my Sugardaddy.. tak lame lagi dapat menantu..
terserah pada daddy okes =))

sayang Ayah muah-muah-muah.. *pipi-kiri-kanan

nota-minta-kaki : macam nak kaki-kaki jer cekbolat nih *AzarAzlan bermonolog

18 comments:

  1. lol...ni lg satu entry wat aku gelak haha...best2 hebat bolat ku :D

    ReplyDelete
  2. macam nak kaki kaki je cikbolatt nie. HAHA. lawak la. maseh jawab :)

    ReplyDelete
  3. ezzatul syafiq : hehe.. tengs sudi bace taw syg ^^

    azar azlan : ayah ! tak baik marah2.. haha.. welcome ^^

    ReplyDelete
  4. num 4 tu macam cilaka. hahahahhaa..

    ReplyDelete
  5. Xbsah ke lappy tu bwak msuk jamban..kahkahkah

    ReplyDelete
  6. haha.. untunglah daddy dia pun ada blog.. hahaa..wekk

    ReplyDelete
  7. kim : cilaki betui kankan.. haha.,

    meerole : haha.. pandai2 la buat =P
    certry

    ReplyDelete
  8. PM : haha.. okei ape..

    hafis : mct la.. jles lattew

    ReplyDelete
  9. sampai hati cekbolat curang...haha

    ReplyDelete
  10. hahahahah...lawak la plk bce bnda gni awal pagi.adoiyai..

    ReplyDelete
  11. num 8 telah buktikan bolat curang...hahaha..

    eh2 macam mana last tu ada nama SM? wah pengubat hati dikala sedih..ahak

    ReplyDelete
  12. comel-comel je jawapan cik bolat :P

    ReplyDelete
  13. haha kelakar la..eh asal ad nyamuk atas tue...kbai

    ReplyDelete
  14. hahaha.jawapan dia, bagus betul.wakakaka

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D