Warkah Buat Teman


Hye readers syg ! buad ape tuh? amboi.. makan coki2 nampak..tak ajak bolat pon yek !
tamau kawan ! yeahhh..




eh? spe nih? okei.. abg hensem kite yg pendek lagi cun nih namenye
HAIDIR AMIN.. yeah.. kawan baik gile babeng tahap cipan.. ni la die.. wakaka.. pemes ah hang kan eyder?
dem u..
cekbolat dh penah citer psal eyder ni kat TEKAN SINI..
kisah kawan makan kawan.. T^T
sdey.. die dah terima balasan ape yg die dh buad.. si atykah pulaukan die ramai2 1 skolah...
cekbolat tak mampu buad ape2.. sbb cekbolat beza skolah ngn diorg.. apepon cekbolat kesian kn die..
mmg kalau jdi pada cekbolat.. cekbolat sakit haty kan?

cekbolat suke kesian kan org walaupon org tak kesiankan cekbolat.. kesiankan?
#angguk-angguk
cekbolat bagi die peluang kedua.. tnpa sesiapa pun yg tahu..
biarla.. manusia sering buat kesilapan.. siapalah kita nak menghukum kan?

Eyder.. hari nih kaw hanta text mcg kat aku.. walaupon atykah dh delete number kaw dari fhone aku.. aku tetap ingat number kaw.. sejak kejadian hari tuh aku diam kan? maafkan aku kawan.. bukan aku turut serta dengan atykah.. tapi aku berdiam sebab aku taknak burukkan lagi keadaan.. masa tuh aku keliru, n aku bagi masa untuk kaw berubah.. bukan aku taknak berada di samping kaw.. tapi aku jugak terkilan dengan ape yang kaw buad.. bertahun kita kawan..sudah la syang.. lupakan perkara lama.. kaw dah berubah kan? senyum lah sikit ^^"
eyder.. hari ni kaw text aku. kaw cakap kaw akan tinggalkan Kedah.. kaw nk hidup baru dgn ayah kandung kaw..okei.. aku faham.. tapi biler kaw cakap kalau aku tukar number kaw suruh aku inform kaw.. kaw cakap kaw taknak lost contect ngn aku sebab kaw mybe jarang balik sini or tak balik terus..air mata aku nih dah turun bejurai-jurai.. dear.. sape nak teman aku nanti? sape nak tolak moto buruk aku tuh? sape nak tolong marah kat aku biler aku bawak moto laju-laju? sape nak tarik telinga aku biler aku lambab tangkap? sape nak ajar aku willy? sape nak tolong aku pegi kedai?*macam la tak buley pegisendiri kan?
apepon.. aku akan rindu semua tuh.. aku sayang kaw.. kaw kawan terbaik yg pernah aku ada.. kaw selalu ada.. sentiasa nasihatkan aku.. 

Isnin nih kaw nak berangkat.. aku nak jumpe kaw buad kali terakhir sebelum isnin,sebab selasa aku ade exam last paper.. aku pergi rumah kaw taw ^^"
kaw takyah dtg rumah aku smata-mata nak teman aku,rugi minyak moto kaw.. tunggu jer aku kat rumah.. *buad air kan bagus..nanty smpai takde la aku mati kehausan,n suruh ibu kaw masak bihun goreng sotong tepung kesukaan aku* .. aku buley pergi sendiri.. aku kan berani ^^"

anyway kaw sahabat terhebat ^___^


cekbolat menagis lagi ! aduhai.. cengeng lah !!!!!

noteaskmyleg : jom same2 nynyi lagu BALIK KAMPUNG ? *ekkk





No comments:

Post a Comment

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D