Cekbolat jawab Soalan Kontroversiiiii !!!!

Malam ni Segmen Tag-Tag!! *sebut elok-elok pless* hahaha.. kali ni bukan segmen or contest.. tapi 
soalan berantai besi  ! besi motor cekbolat lagi cntik berbanding entry berantai ini.. kahkahkah.
ok dem.. merepek lagi dan lagi.. kali ni soalan killer yang macam soalan SPM ni dari akak Teenager Housemaid..bolat cuma jawab je.. tak buat macam rules ni.. sory ye kak ? heheh..nak jwab je.. kehkehkeh..

11 Perkara tentang bolat..

-suka makan..
-suka Angry Bird
-suka Speaker Sekolah *eh?
-jantina perempuan.. tak caya check iC.. kalau tak sila angkat kain anda..
-suka buat-buat pekak bila orang panggil..
-stalker berjaya ! *stalk Speaker Sekolah smpai dpt*
-pendek akal ! suka buat tnpa pkir pnjang.. hehehe
- seorang yang agak pelik kot? *baca buku terbalik pelik tak?*
- dengar lagu suka hentak kepala.. *bukan hangguk ke? ==" *
- ape lagi eh?
-oke dah habes.. heheh

Jangan buka soalan Sehingga diberitahu !!!!!!!! 
1minit..
2minit..
3minit..
*bnyi cengkerik* 

demmmm ! aku tak tahan.. nak bukak jugakk.. *astagfirullahhalazimm*


  1. apa 1st memory anda dan berumur berapa?
= memory ape tu? memory fhone eh? oh.. cekbolat pkai 2gig jer.. firstime pkai umur form 3.. kehkehkeh..
  1. what is your favorite book?
= HARYY POTTERRR !!! yeahhh.. peminat fanatikk..
  1. who is your favorite author?
=dah tentu-tentu la J.K Rowling
  1. kalau korang jadi perdana menteri, apa yang korang nak buat untuk negara kita?
= hapuskan pengemis jalanan ! tak nak bazirkan duit cukai rakyat dengan berbelanja staff2 ke hotel2 mewah demi urusan yang tak penting.. macam Sultan Kedah .. -____-"
  1. apakah quotes motivasi untuk korang?
=  xspecial mana pon qoutes.. cuma " Be Yourself"
  1. idola korang dan kenapa pilih dia sebagai idola?
= Dah tentu Nabi Muhammad.. bukan artis kPop,Justin bebet ke.. jugak bukan Nisa Gay.. eh?
  1. kenangan yang paling manis?
= terlupa cedok gula ke dlm teh sbnyak 7kali.. perghhh Manis gilaaaa !!!! ceh -_-"
kenangan paling manis ketika si Meerol Speaker Sekolah tepon malam akhir 2011.. manis tak? tak kan? tapi manis kenangan aku ngan dia.. kehkehkeh.. *ss sdg merengusss* ok pling mnis saat indah bersama karoke pda hri last jamuan akhir kelas =D
  1. ciri2 calon suami/isteri pilihan hati korang?
= nak tuff macam Tommy Pocket..
Sekacak Ezzatul syafiQ..
Sebaik Encik Cetokin..
romentik macam Meerol SS..
  1. bila stress, apa korang akan buat?
= nanges puas-puas di bantal busuk ! erkk? *ptut la busuk*
  1. korang suka pakai kasut apa? (sneaker, heel, selipar jepun. wedges, pump shoes and etc) and kenapa?
= sneaker dan ballet..
  1. tinggi dan berat badan korang? ;p (haha, wajib jawab ;p)
= KIV buley? hehehe.. berat = SINI .. Tinggi? = 157 *perghhh pendekkkk lahhh !*

-------------------------

tettt.. masa dah habess.. fuhh.. meleleh air liur basi ni jwb soalan.. oh cekgu ! takpe ke kertas saye penuh air ketuban ni? heheheh.. okbai ! 

25 comments:

  1. hahaha!
    lawak giler..suka3x...
    *akak gelak sorang2 mcm org gile kat cni okeh -_-'*
    aik,..awat berat badan tu terus pegi kat speaker sekolah?
    akak tak suka speaker sekolah and tak pernah jadi stalker berjaya..
    ;p
    kene belajar dgn cikbolat2 neh..:p
    muehehehe...

    anyway thanks join..
    :p

    ReplyDelete
  2. cikbolat suka angry bird kaler apa??
    hehehe :P

    ReplyDelete
  3. wahaha....unik ke amat la jawapan tu..hahaha!!!!!

    ReplyDelete
  4. jwpn if jd PM tu plg best sekali . hahahaha .
    jujur gila ! :P

    ReplyDelete
  5. pembetulan,
    pocket tak taff.
    lebih kepada perkataan Taff tu tp tebalik..

    Terlupa gula sampai 7 kali?
    kiranya teh semanis orangnya lah heheh:)




    Pesanan khidmat masyarakat : satu jer dah cukup:)

    ReplyDelete
  6. hush2..cikBolat nie macam2 eh? giler kentang jadi stalker speaker sekolah. haha.. dulu akak pun berjaya stalker KP sekolah...auwwww. Tapi kecewa last2 dia jadi kawan karib pulak bukan pakwe..hahaha.

    air ketuban tu slow2 sikit ea.. :P

    ReplyDelete
  7. hahaha berat tu awat tak bagitau direct aje.. :P

    ReplyDelete
  8. Amboii..ape aq nk komen ek?trharu nie..huhu..papepn tq ye..lupe nk ckap smalam sbb mngantuk sngat..hehe

    ReplyDelete
  9. hehehe.. lawak giler jawapan :D

    > minat ngan SS ek? :P

    ReplyDelete
  10. haha ! terbaik , tak tahan nak gelak . hee ~ cikbolat , jom lah join bloglist kim :)heee ~~

    ReplyDelete
  11. @MeeRole aku mjok ngn ko ! huh.. tepon aku skrgg ! haha

    ReplyDelete
  12. speaker skolah???abg spekerboxx je mse skolah.the loudest squad leader ever in my school.hahaha...

    ReplyDelete
  13. Waaa.. Kenapa xda secomel Mr Doctor.. :'(

    ReplyDelete
  14. awesome jadik pm buat camtu.. sukew2.. :)

    pasni nk belajar jadik stalker berjaya ngan cik bulat2 ok :D

    ReplyDelete
  15. kalo suka makan...makin membolat la..?haha..pasni jadi triple bolat plak.. cek bolat cek bolat cek bolat..haha

    ReplyDelete
  16. **hehe..jangan amek hati cek bolat

    ReplyDelete
  17. sengal..aku gelak je bila baca..nice bolat :D

    ReplyDelete
  18. Yuhu rjin jwb ya soklan..hee Cikbolat sy pn sk angry bird...hee...

    ReplyDelete
  19. amboi kemain lagi ea calon suami dia..eheheh ;p

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D