Derma DARAh dengan Tommy Pocket !

Tepat jam pukul 10pagi.. 17/01/2012.. sebuah kereta Honda Civic milik abang Taff blogger otai meluncur laju ke perkarangan Hospital Sultanah Bahiyah (HSB).. Cekbolat menerima panggilan dari abang blogger tersebut mengatakan bahawa beliau sudah sampai di hospital.. Sepantas kilat cekbolat mencapai purse dan hanfhone bergegas keluar dari ward 27 yang diduduki tokwan cekbolat.. he he he..

Cekbolattt ! awat skema sangat ayat? mengantok tawuukk..haishhh..

Dari jauh Bolat nampak pocket sedang membaca paper di lobi hospital.. wahhh.. hensemnyee abang pocket !
Oh lupa nak habaq ! cekbolat ade date dengan pocket nak derma DARAh sama-sama.. kebetulan bolat dekat hospital dah.. hehe.. "Hensem nyee pockett,Taff plak tu" jerit cekbolat dalam hati.. walaupon pocket dah berumur tapi still hensem.. terasa nak jadi isteri no 2 Tommy pocket.. boleh tak? dapat payung mas tahuu.. he he he..


Awww.. aww.. hensemmm !

Mata sepet.. mata sepet..mata sepet.. ya mata sepet yang menggoda! 

Memandangkan cekbolat ni bawah umur 18 tahun .. jadi perlu ada waris untk teman cekbolat..Tommy Pocket lah ! teman cekbolat.. KAN? hewhewhew.. katil cekbolat sebelah dengan katil abang Tommy Pocket.. Oh My Prada.. pocket sangat gentle cakap dengan cekbolat.. cekbolat ni tersenyum kuraa lah! terlalu syiokkkk woo.. haha..banyak yang diborakkan.. sampai tak sedar jarum terkeluar =="
ade beberapa soalan cepumas dari pocket.. nak tahu?

1. Ade Boyfriend tak ?
= errr.. sebersalah nak jawab.. kang pocket dah tak sudi keluar dating ngan cekbolat dah.. huwaaa T___T
so dengan lembutnye bolat cakap.. YA .. Cekbolat-bolat already taken by SpeakerSekolah 

2. Makan Tempoyak tak?
= Haaaa ! cekbolat belum pernah makan lagi.. so tak tahu rasa tempoyak tu lagu mana.. pedaih piauu ka(pedas).. manis melecass ka(manis).. masin puitt ka(masin).. tak pun masam haww ka(masam)..
si meeorl tuh suruh cekbolat belAjar masak tempoyak dari mak dia.. haishh.. baru tunang cek oii! belom khwinn.. HUH ! mama cekbolat nak ajar minggu depan =) wishh me luck! gedik!

3. Pinggang saiz berapa?
= ha ha ha.. 38 28 32 boleh? tipuuu! err.. pocket nak belikan seluar ke baju? hewhewhew..
baju luar je.. dalam jangan =.=" haishhhh
alaa.. pocket kan dah keluar ngan bolat.. tak kan nak tanye lagi.. malu la i bang >_< muntahhh !

Selepas derma DARAh.. pocket belanja makan.. hu hu hu.. mata sepet Tommy Pocket sangat menusuk kolbu.. wahh.. hensemmnyee >_<"
but..but..but cekbolat bukan lah perampas suami orang,, haishhh.. sahh Meerol Speaker Sekolah kembang kempis hidung tahan tahap kejelesan yang mencapai maximum pusing arah jarum. har har har..merajuk la sorang-sorang.. kejam !

Oh My Guess ! cekbolat.. mana gambar? kami mahukan BUKTI !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..


Rekaan semata-mata.. cekbolat penat tunggu tokwan.. hewhewhew.. imaginasi membuak-buak mencurah ke ladang gandum.. hehehe.. marah tak? atceli Tommy Pocket tanya kat laman sosial fesbuk jer.. mane keluar pun.. hehe

nota-minta-kaki : maaf lambat terjah blog korang =) kot mana pun.. pasti akan sampai.. jangan risau.. tapi stelah berokbang ini dibayar hemohemohemo c(:

40 comments:

  1. grr..baru akak nak jeles ok!? hehe..bakal penulis nie..suka cara penulisan adik!

    ReplyDelete
  2. klaka cekbolat-bolat nie..hehe:D

    ReplyDelete
  3. haiyaa ini budak ah.hahahah...dah2.gi tido.

    ReplyDelete
  4. Mane ko blajar menipu ni bulat?

    ReplyDelete
  5. berangan tinggi sngt..

    #untunglah ada pakwe,kita takde pakwe pun yg nak kita ..hehe kita tak cantik,tapi comelnya ada.hehee

    ReplyDelete
  6. haha, imaginasi terlalu tinggi. rasa nak gelak je baca :P.

    ReplyDelete
  7. tempoyak?dari jaoh ku hidu,ku lari pusing rumah..haha x syuke!
    eh2,nk derma drah ajaklah shaye ni..haha

    ReplyDelete
  8. derma darah ye cekbolat..derma makanan untuk kami la plak..

    ReplyDelete
  9. menipu tu ok lg.
    tp xleh blah eja handphone jd hanfphone

    ReplyDelete
  10. cek bolat...rekaan jee ke... baru nak ckp "beruntung ekau bolat" td heee..tarik balik r.. :P

    ReplyDelete
  11. siapa gerangannya 'speaker sekolah' tu!?
    baik kau turun jebat!
    kalau tak aku naik!!

    eh! silap movie.
    hehdh,
    org tanyakan pinggang tu org nak blikan talipinggang lah!!.

    :D

    ReplyDelete
  12. aduih.. t'kne sudah..hehe..
    cikbolat nie wat lawak lak..
    hahahaha.. XP
    ----------------->
    t'gelak sorg je bdk nie...

    ReplyDelete
  13. adeh......geram ada,,suka pun ada entri2 cikbolat ni...hehe...

    kelako ler cikbolat ni...

    ReplyDelete
  14. Rekaan semata2...aduuuiii...anti-klimaks betul CikBolat nie, kalau hantar skrip kat Hollywood tentu depa ambek buat filem!!

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Hati-Hati Berbekam Jika Tak Mau Dijangkiti AIDS"

    ReplyDelete
  15. ahaha..sempat lagi dia karang2 cerita ya..betul2 terpedaya ni dik..aduih..ingatkan betullah tadi..
    lawak betul..hehe

    ReplyDelete
  16. jom ramai2 derma darah...~!! hehhe. bolat, i'm impress.! suka cara penulisan bolat. keep it up gurl. (^^,)

    ReplyDelete
  17. sangat tinggi imaginasi lu.sangat...

    ReplyDelete
  18. bolat2 mata den baca dari atas sampai bawah...cisss kejuuu... ditipu bolat2...haha.

    ReplyDelete
  19. Tinggi sungguh imaginasi kamu...
    Cmne ek kalo bini dia bce?ekekeekekek....

    ReplyDelete
  20. adesss..sm percaya bulat2 td..hahaha..

    ReplyDelete
  21. ceh! nasib baik tipah yang tertipu, bukan aku. hehe

    ReplyDelete
  22. hahaha...
    sengallah cikbolat niii..:DD
    but i likeee..:ppp


    p/s: ouh tak sama...ingatkan same kekeke...

    ReplyDelete
  23. suke bacer entry cni..ley wt gelak sorg2..heee..btw..xpenah derma darah...underweight....haahaa

    ReplyDelete
  24. hahahahaha.. mmg fantasi neh.. tak seperti realiti langsung..

    *ok sambung gelak balik.. hahahahahahahahahahahahahaha*

    ReplyDelete
  25. akk br nak ckp betul ke keluar ni?ahaha ;p.

    ngada eaaa!

    ReplyDelete
  26. ceh, ingtkan betul tadi.. hehe :D

    ReplyDelete
  27. Hahahaha sengal pungg ade~ wee! :-) *sambung gelak*

    ReplyDelete
  28. la... eh.. potong tul la bulat ni...

    ReplyDelete
  29. rugi la lu tak makan tempoyak. sedap siot.

    ReplyDelete
  30. haih! tertipu ni.haha.ingat betul2 tadi.adeyyy

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D