Entry berKentut !


Dua tiga hari lepas aku a.k.a cekbolat (bukan name sebenar) telah mengnyahaktifkan akaun fesbuk dan men -private blog satuhari.. wakakaka.. sekarang aku dah bukak dah.. twitter je aku tak deactive.. giler ko nak deactive.. ??  tak femes aku kang.. #tweetmcamretis puihhhhh.. 

dalam hati korang mesti..

"cilake ko bolat.. perasan seh ! "

perempuan.. biase lah kan.. tengah bulan memang mood meracau macam kak limah nyanyi lagi One Two Three - Britney Sperm pankreas.. perghh.. sememangnya sebelum bulan mengambang mood cekbolat akan jadi sensetip ..nak nanges guling - guling mintak penampar.. so korang yang bace entry sedih berdarah hidung macam nak minta Bradd Pitt lap hingus korang tuh buat - buat tak bace okay ? bagus anak ibu ^_^

Aku mencik piyed pain ! sakit pinggang tawukk.. nak kentut tak boleh.. sakitt.. hukhukhuk T__T
ke saluran tersumbat neh ? eee mencikkkk #tarikmuncung
sadis weh takley kentut.. bayangkan lah muke aku cane.. hilang macho sehh.. 
bersyukurlah korang boleh kentut.. takpe - takpe pas ni aku nak kentut sepuasnya pakai Speaker Sekolah.. boleh ? yaa laki aku punye speaker.. mesti la boleh ^__^ kita kentut berjemaah okay ? Jijah Spears jadi imam.. aku jadi bilal.. korang makmum.. maaf ! perempuan sahaja..

nota - minta - kaki :  sebenarnye aku nak luah perasaan yang aku sakit sangat tahan kentut! sakit okayy.. ni bukan lawak.. nak duduk pon takboleh (~,~") takpe kan ? kan ? mane tahu ade petua kan ? ini belog aku kan ? suka hati aku la kan ? okay sila tampar lelaju sekarang !!

aku akhiri entry tahan kentut ni dengan lagu

" Mana kucing .. mana kucing..
didapur.. didapurr..
makan ikan goweng.. makan ikan goweng..
miow - miow - miow
adik Qaseh menangis.. menangis..
mama buat susu.. mama buat susu..
tidurlah.. tidurlah.."


laki aku Speaker Sekolah cakap gambar ni macam mak ngan anak.. ngok! kalau ni anak aku dah pasti anak ko jugak.. hahahaaha.. eh.. anak ayah takde gigi.. (^^,) ni la budak yang nyanyi lagu tu =) aku rindu giler.. die dah balik KL.. T__T

babaii.. nunitee yayang.. muahmuahmuah #pipikirikanan

38 comments:

  1. sapu minyk pns ye bolat..insyaallah msti blh kentut..hihi

    ReplyDelete
  2. pergh!! sakit seyh kalau kne mende lah ni...
    tiap2 bulan fa kene...
    siap muntah2 lagi...
    sekse oii...

    pakai krim mustajab ok la nanti..
    memang mustajab!

    ReplyDelete
  3. Kena minum cola, erk. P, kalau Eza sakit sangat minum je laa. Kazen Eza yang bagi petua ni. Eza tak tau pulak lau ada kesan sampingan ke apa ke. :)

    Selamat berkentuut~ hihik

    ReplyDelete
  4. woi ! letak mustajab jadah haram tu kat montot lu !! kompem elok . kahkahkah

    ReplyDelete
  5. budak ni,tak hbis2 ngan lawak dia..gigit nak?heheee

    ReplyDelete
  6. tak suka period pain jugak!
    akak kalau kena, seminggu sebelum period dah kena,, T_T
    sampailah hari keempat..
    sadis betul..

    tapi, tak suka makan ubat..

    selalu mmg tdo je, sebab kalau jaga, asyik nak mengamuk dgn semua org
    kehkehkeh..

    ReplyDelete
  7. hahahaha...memag gelak gila..adik..mak akak tgk akak gila gelak dpn laptop..(sorg2)hehe..suruh mkn bawah putih tak nak! Kalo sakit period letak air suam dalam botol plastik patut letak kat peruk..(botol plastik tu jgn minum tau! boleh kanser)kira bertungku la..(ikhlas dari kak nurse nasha sanza)

    ReplyDelete
  8. hahaha..
    lawak kot..
    adoyai cik bolat2..
    np tahan kentut 2...
    hihi~~

    pe pun..alhamdulillah..
    ain stakat ni normal law period..
    actually kdg2 je period pain..
    soo..dun jeles
    :P

    ReplyDelete
  9. Kalau tak kentun perut leh kemb0ng Oooo..
    bila simpan2 adeyhh bau nye huhuhuhu =.='

    ReplyDelete
  10. Chilakak ko bolat...pengotor..kah kah kah kah kah...
    Aq busy sejak dua menjak ni,kena jaga baby,intebiu sna sini..
    =.=
    hek3..

    ReplyDelete
  11. sebelum buka entry ni,,kita dah kentut dulu,,intro pembuka mukaddimah! hahahahaha

    ReplyDelete
  12. haha...kita sama la bolat.time kena piyed pain mmg nak kentut sakit woo perot.senak...ca selalu sapu minyak je..

    ReplyDelete
  13. erkkk..kentut? hehe

    meh2 nak tolong jampi serapah jap..hahaha

    ReplyDelete
  14. Hahahaha giler lawak la cekbolat ni ...apakah rahsia kesengalan anda wahai cekbolat hahahaha


    selamat berkentut ... i like :)

    ReplyDelete
  15. kalau aku x senyum depan laptop masa baca entri kau memang x sah .. hehehe .. hermm ,, ak xde petua , actually xde pengalaman ,, hehe .. try tanya orang tua2 kat umah kau tuh .. kata kwan2 senior .. hewhew ..

    ReplyDelete
  16. spm belum kua result da pikir pasal anak.


    Apelah kau.

    ReplyDelete
  17. kentut?... buang terus... jgn simpan.. nnti pyakit mcm2 dok mai... hhaa....

    ReplyDelete
  18. ouhhhh patutlah haritu takleh nak bukak blog nie.. hehe

    ReplyDelete
  19. ahah telus betul bolat ya..tapi betullah time sakit ni datang Allah jer tahu sakit tu macamana..duduk tak kena berdiri tak kena..seksa..

    ReplyDelete
  20. sakit giler kan kalau period pain. sy satu hari xleh bgun :(

    ReplyDelete
  21. kene perood pain jugak.
    tapii bole kentut lajulajuuu.
    hahaha.

    ReplyDelete
  22. kurung dlm toilet bru tau...haha

    ReplyDelete
  23. kahkahkah bo;at2 fuyooo lyn twiitter je retis kannn huhu

    ReplyDelete
  24. la..siannye la adik akak nie ssh nk kentut.. T_T

    akak pun xsuke period pain gak, huhu~.. "-_-

    btw, pic tue comel aa.. ^_^

    ReplyDelete
  25. la ibu lau peot memang xleh kentut eh ? perghhh sengsara gile la cam uh . sebu perut .

    nasib miza lau peot sakit perot je -.-' huhuhu . tp 1 ari je la .

    ReplyDelete
  26. cik bolat.. entry kali nyh nk sedih kea gelak eh?? hee~ compuse saye..

    ReplyDelete
  27. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  28. sindrom same dgn aku!!
    sindrom same dgn aku!!

    time cmni aku sgt bersyukur kalau ada org buatkan bubur nasik dgn teh chamomile suam (mud tuan putri gred A+)

    ReplyDelete
  29. satu hari mood akan jadi huru hara kalau bulan tgh mengambang..tmbah kalau period pain...seksaa...hehe

    ReplyDelete
  30. jijah spears?
    rase cam nak berknalan ngan die

    ReplyDelete
  31. hehe bosan kot klu deactivate both fb n twitter hehe :D

    ReplyDelete
  32. muke ko still cantik wlaupon tahan kentut..kui3

    ReplyDelete
  33. haha...seksa woo tak boleh kentut ni..heee~

    ReplyDelete
  34. mmng aktif bertwitter ye..huhuhu...

    ksian ko dik..nk kentut pon tak blh T__T...akak tak de petua ha..hoho

    ReplyDelete
  35. tiap kali isteri saye sakit kentut macam cikbolat, sy geget-geget manja montot dia, pastu terus isteri saya sembuh, hehek :P mujarab tau, . . .

    hahahak :D lawak betol cikbolat ni, sapu je ubat minyak kapak, berangin kot ilangkan sakit tu, ermm serius.

    p/s: sebenarnye saye takde isteri pun, atas tu cume cerita rekaan saya, untuk mengindahkan cerita, hehek :D

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D