Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Sekali lagi.. bolat diTag oleh member baik dalam dunia blogging ni.. iaitu seorang gadis yang sangat fanatik akan Teddy Bear busuk.. haishh.. dah besar still teddy bear? sama la ngan aku.. dem =="
Jijah namanya.. itu nama manja.. hanya cekbolat sebagai kembar dia je boleh panggil die jijah..
beliau dikenali sebagai Cik Teddy.. KAN? #anggukpaksa!

Sedabak aku tempekk !

nak join tonyoh gambar kuat-kuat oyeahhhh..

seee.. handbag cunnn !

naluri aku sebagai seorang gadis membuak-buak melihat beg yang cantik + ohsemmm !

Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)


 Mangsa Tag !!
anak kesayangan ibu Farhana Azwa
kaka bolat yang paling care Akak Tanpa Kepala ..
Cheff Cupcake Juliet Ira

nota-minta-kaki : aku takpasti jantina yang boleh sertai ni =="
naluri aku kuat mengatakan bahwa hnya Perempuan.. kan?

4 comments:

  1. kenapa tak tagged akak?merajuk nie..#kidding..

    ReplyDelete
  2. ibu..kalau ank ibu nih join kompom tak penah menang tau....mrajuk ...xmoo ikut gveawy lagi hikhik

    ReplyDelete
  3. thanks tag akak!!!
    nanti kalau akak rajin akak join hehehehe.,,

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D