Pewwitt ! Jom Berkelah Cekbolat

ohooooohoiii.. dua hari cekbolat offday jaga nenek.. wehuuu.. buley la than kan =.='
tapi bagi nenek makan tu semestinya la cekbolat yang bagi makan.. hehehe.. amboi.. online smpai ke pagi cekbolat ni.. mentang-mentang la balik tidur blik sndiri.. kalau tak tdur brteman nenek .. tapi semalam diteman oleh buah hati Encik Speaker Sekolah.. ekekke.. =)

Petang semlam cekbolat ber-picknik ngan member baik cekblat depan rumah.. hoho.. memula tu gi makan kat kedai.. pastu sambung makan kat rumah..  cewahhhh picnic la sgt kan !!

Sory bnyak gambor.. ekekke.. =)
Ketagih Gamboor !
Sementara tunggu makanan.. kahkahkah.. anak dara tiga orang pergi makan kat kedai.. woii sangat la menghampakan.. =.="
melahap nasikk kat kedai pak ngah mat ni.. bahahha.. punya la bising warung pak ngah ni dengan kehadiran 3 orang minah capoii ni.. erkkk ! hak puihpuihpuih

muke mintak sepak sensorang ! haiyakkk

pergi beli mknan ringan.. balik kelah depan rumah cekbolat.. memang kaki makan !!
saje nak ambek feel mcam kat tasik ke hape.. makan atas padang rumah cekbolat.. tuihhhhhh !
menyemak gila woiii..ni mase kat depan rumah dah.. yerrr.. pkai surat khabor je.. cari tikar tak jumpe =.="

erkkk -.-"

orang lalu lalang depan uma cekbolat usha kitorang pelik.. kahkahkah.. dah la duduk atas rumput.. depan rumah.. tebiat kot ? erkkk =.="

tetibe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
HUJANNNN !

berkelah dlm rumah !

berkelah dalam rumah la pulakk.. hampeh.. baru ingat nak berkelah tengah padang tu..si Baju Merah ckap ala-ala hndustan katanya.. katanyaaa lahhhh !

mangsa kebuluran !

haha.. siyesly.. dah macam pelarian kitorang ni.. mula-mula melahap nasi.. pastu jajan plak.. adehyai.. makin booolattt la kan ! yang budak sebelah kanan tu adik baju merah.. member baik cekbolat.. bnyak cakap macam cekbolat.. potpetpotpet bising tawwuuu ! kahkahkah.. dduk ngan minah dua ekor ni mcm budak terencat pun hadoo.. =.="

macam takde arah.. kahkahkah.. pape pon.. bestt berkelah kat rumah sendiri.. wehuuuu..
bile la si Speaker Sekolah nak datang berkelah depan rumah cekbolat ni hah? cepat sikit woii belajar tu.. jangan nak tangkap feeling sangat ngan aku... kahkahkah..

nota-minta-kaki : yeayyy ! cekbolat taken by Speaker Sekolah 
gedikk ! puihhhhhhhh

24 comments:

  1. haha ni namanya makan luar gak ni .

    wewit :D untung la ibu kan . bagus2 nanti dapat ayah baru :DD yeayy yeayy ! ! ! !

    ReplyDelete
  2. hahahahah...cam tkde tmpt laen korang nak berkelah kan.aiyaa...

    ReplyDelete
  3. tak pe. picnik kat halaman rumah pun dah kira picnik gakk.. Heee. :). Pas ni picnik mana plak?? :P

    ReplyDelete
  4. haha tak psal2 je hujan.. sian.. sempat je nk brkelah kan.. ishh

    ReplyDelete
  5. kemain lg berkelah!igt kat tepi sungai ke tepi laut ke..eheee ;p

    ok la tu kan..opsss ;p

    a thousand years tajuk lagu tu..suka ke?

    ReplyDelete
  6. hoho..nak lepak jugak! tak ajak pun..

    ReplyDelete
  7. sah ! sah dah tak cukup siuman . tahniah ye . dah takde tempat lain lagi da ?? hihi

    ReplyDelete
  8. wakakaka! ade ke berkelah depan uma, lebih baik tak payah.. patutnye pergi kat tasik berenang dalam tasik tu.. hahaha

    ReplyDelete
  9. berkelah kat uma pun best gak..ehheee

    ReplyDelete
  10. huhu..dulu akak selalu je berkelah depan rumah..
    belakang dapur pun selalu..hoho

    ReplyDelete
  11. eh eh mcm syok je piknik tepi rmh..hahahaha

    ReplyDelete
  12. macam berkelah kat tepi pantai lak korang wat camni. haha!

    ReplyDelete
  13. jadi jugak tu depan umah..tp best gak kalo da ada kawan2 join.. :)

    ReplyDelete
  14. berkelah depan rumah senang...agak2 rasa tak cukup makanan apa yang ada, masuk dapur je...hihi..

    ReplyDelete
  15. hujan2..sebab korang nyanyi kot!

    ReplyDelete
  16. Salam kenal cik bolat..

    bestnya berkelah kat laman rumah ngan kawan2..buat bbq pun best ni kan..:)

    ReplyDelete
  17. nak cakap ni... "mama lynn tag awk tau "

    ReplyDelete
  18. Wahhhh...bestnya. Len kali nak ikottt..

    ReplyDelete
  19. kelah tepi rumah mmg cool sbb dulu saya pernah buat..hehe

    ReplyDelete
  20. cntik tmpt piknik ni..lama tak wat..hiihii.

    ReplyDelete
  21. bestnyer..:)

    p/s :: tengok kak nad punya lah yer..:)

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D