#Wordless Wednesday

cikaro somalia =)
Dari kiri : cik senah,abg Mat,Tok Mudim,Nek Jijah,Tok Khadi,Datin Senah,Abg Isnin dan Isteri kak Melur..

Tetamu VVIP sambutan HARI GURU 2011 SMK Tunku Sofiah..
warga form 5..
tema : penyampaian Anugerah Bintang Cikgu Meletop.. mereka yang sampaikan =)
meriah betul.. memang tip-top..!
kenangan hari guru paling hebat dlm sejarah SMk Tunku SOfiah..

nota-minta-kaki : bila sekolah perempuan tiada murid lelaki.. gini la jdinye =="

34 comments:

  1. mesti best tgk performance ni

    ReplyDelete
  2. aik...cakap x nak buat WW...hahah

    ReplyDelete
  3. leh aa mnang award best performance nnti, hehe.. >_<

    ReplyDelete
  4. hahahah...memang meriah.abg zaman skolah dulu laki2 je wat persembahan.kalau pompuan nye persembahan,hanya pompuan je leh tengok.

    ReplyDelete
  5. bagus la tak ada murid laki.. xleh nak menggatal.. wakaka.. budak kelas aku 3 laki 5 pompuan.. best kan? hehe

    ReplyDelete
  6. adui..syoknyer..

    p/s :: nad masuk blog ni tak lah berat mana..:)

    ReplyDelete
  7. tok khadi hensem la.. haha

    ReplyDelete
  8. ak blh byangkan betapa bestnya saat tu..hoho~

    ReplyDelete
  9. yang hujung sana kening bercantum tu mesti minat cikgu shida tu..ekekekek

    ReplyDelete
  10. hahaha...mesti kelakar kan tgk gambar ni pun dah kelakar..
    tok khadi hensem ar...

    cikbolat yg mana?

    ReplyDelete
  11. ahahaa... comel je. ehh, bolat pun skolah perempuan ek? akak pun same jugak masa fm1-fm5 dulu.

    ReplyDelete
  12. muka happy je masing-masing... persembahan mesti best ni kan

    ReplyDelete
  13. best tak sekolah semua pompuan? tak boleh nk ngorat lah. haha

    ReplyDelete
  14. ahahaha..;p

    sm mcm ipg akk..ppuan kena blakon jd lelaki sbb xda lelaki..heee

    ReplyDelete
  15. zaman sekolah adalah zaman yg paling best..hehe..rindu nak sekolah balik.

    ReplyDelete
  16. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  17. wahhh...ley masuk ujibakat pilih kasih ni..hee
    mesti bes kan..nk2..xde lelaki...bebas wtp pun..huhu

    ReplyDelete
  18. alahai... bestnya.. trgt wktu sekolah2 dulu

    ReplyDelete
  19. wah...
    pelakon utama ke nie...

    ==New Entri=======
    http://www.kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/jom-bertukar-blog.html

    ReplyDelete
  20. sekolah lu memey semua perempuan je yerk ?

    ReplyDelete
  21. Cik bOlat x de eh? Mana 1 Cik BOlat ??

    ReplyDelete
  22. ouh abang isnin..hahaha...
    tapi tok khadi tu hensem..hehehe

    ReplyDelete
  23. hahahaha tok aji tu memang style..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D