Berikan Aku Masa ..





Kau bongok.. aku lagi bongok..
kau sengal .. aku lagi sengal..
kau diam.. aku aku diam sikit..
kau marah.. aku lagi marah..
kau setan.. hmmm aku tak nak kawan..

Kalau dengan famly ikutkan tahap sengal aku masih waras..
Kalau dengan kengkawan,tak kira dalam alam maya.. aku tak waras..

maksud aku disini.. persekitaran mempengaruhi cara aku bercakap,cara aku bersengal.. pham?
tapi bukan aku tak punya prinsip hidup.. cuma kdgkala ada sesuatu yg baru patut aku cuba.. MUNGKIN..

aku berkawan dengan orang sengal.. aku lagi sengal..
aku berkawan dengan orang pendiam.. err aku bising sikit lah..

 kalau tak boleh terima cara aku,jangan berkawan dengan aku.. 
jangan beritahu aku yang kau taknak kawan..tapi berdiamlah.. sebab mungkin airmata aku akan mengalir..
aku sensetip orangnya..hatiku rapuh..

kalau kau nak tegur.. tegur lah aku dengan berlembut kerana api lawannya air KAN ?
aku panas baran.. tak kira siapa kau.. lelaki atau perempuan.. dan kerana kesilapan itu mungkin kita akan berpisah.. sebab kata- kata dari mulutku byk ikut hati  dan aku sedang perbaikinya =) MAAF

ya ..aku mengaku aku tak cantik , jelita dan sebagainya.. dan kerana tidak mempunyai kelebihan itu kamu memandang akan kecantikan dalaman KAN ? aku sedang mencuba.. berilah aku sedikit masa untuk berubah.. dari seorang yang Hyperaktif ke Keayuan.. err.. ayu ke? 



sekian

30 comments:

  1. just be yourself dear..
    lantak laa ape org nk ckp pasal awk :)
    be yourself..

    ReplyDelete
  2. cik bolat2 yg bolat jgn memarah..sabaq noe.. double smile please :))

    ReplyDelete
  3. eheee..comel jer entry ni:)

    goodluck! :)

    ReplyDelete
  4. biaq pi la depa nk kata pa..jnji kite slese ngan dri kite..:)

    yg pnting Allah syg..

    ReplyDelete
  5. brubah mnjadi lebih baik itu perlu tp kalau perubahan itu mmbuatkan kau jd org lain,x perlulah..hehe

    ReplyDelete
  6. jadi diri sendiri je..sorang tak suka kita sepuluh yang suka kita..huhu

    kalau jumpe bolat tak nak wat sengal lah nnti bolat tambah sengal..hehe

    ReplyDelete
  7. kalau adik dah ayu,abang nak ngorat adik tau..hahaa

    #moga kwan terima keburukan kita dik..

    ReplyDelete
  8. honestly cakap not only boy yg pndng org cantik..sekarang ni perempuan pun sama..lebih pentingkan pangkat dgn harta..juz be yourself cik bolat..reena pun jd diri sendiri..lantak la siapa yg tak boleh terima kita..nmpk sangat loser..sebab takut kita lebih bgaus dari dia =)

    *ada ciri x jd kaunselor

    ReplyDelete
  9. siapa y xnk kwn ngan adik akk y bolat2 ni?meh btau akk meh..hee

    ReplyDelete
  10. cik Boolat marah hencik johan ker?? ecececcee... :)

    ReplyDelete
  11. cik bolat cantik sebab cik bolat jd diri sendiri
    no need 2 hipokrit tuk jadi org lain...
    k..
    lebiu u darl
    maintain shommel yaa
    :D

    ReplyDelete
  12. jadilah apa yg bolat nak jadi, ayu atau hyperaktif, akak tetap kawan dgn bolat..
    teehee~

    *hug*

    ReplyDelete
  13. biar ape org nak kata.. janji kitra bhgia bersama GBS kan... kan..kan.. :D

    ReplyDelete
  14. hey si gadis, yang ayu~
    yiehaaaa~ :P

    ReplyDelete
  15. wakakakakakaakakakaka...
    cm lucu je ID ko..

    ReplyDelete
  16. apa barang emo2 ni bolat..lantak la apa org lain pikir..biar kan dorg..ID xleh blah!!

    ReplyDelete
  17. Alololo...nangis da dia. HAHAHA.

    Hyperaktif ke, ayu ayu ke. Gua tetap sama lu.

    ReplyDelete
  18. saya suka kawan dgn cikbolat2 yg ayu & cute ni..hikhik..*jujur :P

    *biar je kat diorg tu bolat..ramai nk kwn ngn awop ha :P

    ReplyDelete
  19. hehe bolat2 :) sabolah ye..mcm tok sabo ngn fiil korang sekor2 hahaha

    ReplyDelete
  20. hai si gadis yang ayu! lesung pipit di pipi.. Hee. Nyanyi pulak Eza ;)

    Tak pe dear, just be yourself.. Tak salah kan nak berubah ke arah kebaikan gak? Semoga hari ni lebih baik dari semalam.

    akak ada bersama bolat ;)

    ReplyDelete
  21. go!go! cik bulat!..jd yg sekrang nih pon oke jek.*mcm den knl penuh jek emunya blog nih.hehe

    ReplyDelete
  22. waaa,,, mesti best berkawan ngan cik bolat bolat gini,,hehe^^

    ReplyDelete
  23. cik bolat tgh marah ke ni???

    ReplyDelete
  24. makin mengenali Cik Bolat2 ni... comey nye dia walau pun panas2 baran... (hot & spicy tu) hehehe...

    Salam perkenalan di alam maya.. =)

    ReplyDelete
  25. ok pe sengal.walaupun abang ni tak sengal,tapi suka layan kesengalan orang.hehehe..jadi diri sendri la yang terbaik.pedulikan pe orang nak kata.

    ReplyDelete
  26. kadang2 orang memang tak boleh terima kita sebap dorang tak paham kita macam mana. pape pun, kena suit yourself into any situation . tak kira lah berkawan dengan siapa pun sebap pemikiran masing2 laen2 kan. ;)

    ReplyDelete
  27. dear.. sengal pun comel ape, hehe.. ^_^

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D