Cekbolat dan superSENGAL


Semalam mase cekbolat tengah bergayut tepon ngan laki aku si SpeakerSekolah..
tangan kanan aku ni laju je bukak group Kampung Blogger Sengal dekat pesbuk..
almaklomlah.. aku berjawatan tinggi sebgai awek kilang yg menghantar anak tok ketua pepagi ke tadika..
so aku kene la buat spotcek jalan kampung..

teruskan ceritta.. nak klimaks ni.. tahan..tahan !

senang cita aku join contest kat Group Blogger Sengal..
tajuknye " MUKA PALING SENGAL "

dan aku pertaruhkan gambar ini

weii ! lyssa faizureen like gmbr aku dohh !


hilang sudah kecomelan aku yg korang gila-gilakan itu.. eherherher *baling selipar jamban*

TAGLINE : Muka Biar Sengal,Hati tetap control AYU..pewwitt

corat - coret contest dan aku..

- aku tarik perhatian pengundi " TAK LIKE kene SULA,LIKE CEPAT"

- bgun pepagi aku dah stat pomot dah.. mention ahli2 group utk like..
tak sempat nak asah taik gigi wei..

- aku gigih berusaha penuhkan noti org smpai lebam ! ekekeek..
sory weii..

- mood aku tetibe down bile tarikh tutup lambat gile dooo.. cilake..

- aku lupa nk mandi !

- laki aku sound sbb tak masak.. hihi.. maap ye bang..
klau ko larang aku kang aku bgi mkan kaki..

- aku sabotaj pserta lain dgn " sumbat hidung die dgn kapas ! "

~~~~***~~~~

korang jgn contohi aku wei, taik gigi pon tak sempat asah.. 
apatah lagi nk trim bulu kaki.. ahhh tensenn *hentuk kepala kt bntal*
tahap kesengalan aku teruji sangat - sangat.. hihi.. doakan aku menang wei..

aku terima aduan dari Inspektor Shabab bhawa ramai mimpi basah ( terkencing dlm seluar basahkan ?)
 tgok gambar sengal aku..
termasuk lelaki dan perempuan.. humm *kerut dahi*
cilake beteii.. 

korang sayang aku kan ? *angguk paksa*
mula - mula korg join group ni.. SINI
pastu korang like gambar cekbolat yg superSENGAL kat SINI..

tetibe aku ase macam aku ni naif sgt.. kekurangan kasih dan sayang..
meraih undi.. untuk menang.. OHMAIGAD..
gelap mase depan kalau gini tiap - tiap hari.. aku sedih beb.. sedihh ! *tumbuk dada*

macam terdesak nak beli susu anak je kan ?
hurm.. aku join sebab semangat nak menang jer.. hadiah macam lumayan gak..
beg je pon.. yela,group mkin senyap je.. so aku try nk meriahkan balik..
aku mention segala org yg aku tak kenal dan hari ni aku KENAL ! 
wow! aku ase mcm aku terlalu comel peramah (-_-)

meh sini aku tunjukkan gegambar peserta seperjuangan aku..

ini KATAK BULAT.. aku tgok aku ase sian.. "sape buang bayi ni woi? "

ini ADAM, aku ase nak sula je hidung die.. BOLEHKAN ?


buat - buat tak nampak ! 

kecut pundi kencing korang tgok gambar sengal aku dan mereka.. hahahaha..
tgh kembang pakai spender ketat je tetibe putus spring tgok gmbar.. demmm !
terpaksa ikat tepi.. huuuu sadis gila..

ehmm.. aku rase tu je kot? lelebih karang korg rase nak gigit pusat berdaki korg pula. hissh..
tak senonoh beteii kome ni.. kbai

cop..copp.. aku ni sengal ke tak ? mcm tak je..
ahh tacing hat ah gini.. nak balik trim bulu kaki ngn asah taik gigi.. *eeee

44 comments:

  1. haha...tak boleh tengok gambar2 ni malam...boleh fobia...haha~

    ReplyDelete
  2. ape2 pon,gigi aku lawa dr gigi ko..aku kan berus 8 kali sari..hahaha
    gigi ko tajam la b0lat,mcm drakula ^__^

    ReplyDelete
  3. @O CIKTEDDY aku asah pakai sabun.. gigit kau la.. agagagagaa

    ReplyDelete
  4. hahahaha...semua gila2 wei..tak larat nak baca komen 1 1 post yg melebihi 100komen..fuh !!




    *gambar tok paling lawak,wlaupon tak bertanding..hihihi -.-'

    ReplyDelete
  5. hahaha....kencing atas katil klu termasuk dalam mimpi...hehehe

    ReplyDelete
  6. haha...sakit perut tengok gambar ni..

    ReplyDelete
  7. thanx wish bzday tadi...=)

    kawan2 ingat bzday kita, marka tak ingat pun..eh, lupa x dak marka lagi..hehe

    ReplyDelete
  8. perghhh !! Gambar CikBoolat is best one ! Muka sengal forever yang masih control keayuan nyer ! ekekekek..

    Terbaekkk ^^v

    ReplyDelete
  9. hampeh btoi..reena gelak tahap cimpanzi tengok gmbar2 tu..sengal nak mampus..=)

    ReplyDelete
  10. Lucu, memang lucu...Wanita Melayu sengal terakhir...huahahahahaha...

    ReplyDelete
  11. x boleh nak tido aku malam nih dok byang gambor hampa

    ReplyDelete
  12. hilang ayunye.. huhu.. siap bua entry lg.. haha..

    ReplyDelete
  13. opsss..tersangatlah sengal yer..get back ur 'ayu'..hahaha

    ReplyDelete
  14. hahaha..kalau mak mertua tengok nie boleh pengsan 38 second..hehe

    ReplyDelete
  15. memang muka sengal lah... kihkihkih :) peace

    ReplyDelete
  16. hohooooo... tu dia mmg sengal betul cik bolat2 nih... hahaha

    jom baca sekejap.=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

    ReplyDelete
  17. uhuk3..
    akak nk lari aa jap...
    tkut t'jangkit ngan pyakit sengal korg, huhu~.. T_T

    ReplyDelete
  18. adoi..sakit perut tgk pic tu..terlbih sengel tu..haha

    ReplyDelete
  19. nasib baik ko tak letak gamba aku dalam ni..hahaha..gamba tu khas untuk fb..tidak untuk blog :)

    ReplyDelete
  20. perghhh...chuak.bahaya la plak tengok malam2 ni.kang ada gak singgah dalam mimpi indah abg.hahaha

    ReplyDelete
  21. kahkah ni kalo tak sengal lagi meh aku tibai ngan pensel merah kahkah

    ReplyDelete
  22. bolat mana muka aku??ahh mincik laaa

    ReplyDelete
  23. haha .. busy giler ak nop update blog .. bukak2 blog kau , tengok muka sengal .. adesss lar .. parop nise pado gula .. *kau faham.?* pure kelantenese languange ,, hehe ,,

    ReplyDelete
  24. terbaiklah gambar kan... ayu dalam mana?? hahaha

    ReplyDelete
  25. hehehehee yg gigi tu takleh blah.. memang meng-aib-kan kawan tul..huhu

    ReplyDelete
  26. sengal la bolat ni...
    cisss,ingat mmpi basah apela...
    #@!!@%^$&$!!!

    *akak bkn mencarot ni dik,sesaja nak type sengal2 gtu...haha

    ReplyDelete
  27. hahaha..sakit perut akak gelak..adoi adik nie...cium baru tau! hehehe..akk nak like tapi tak leh masuk pun group tu..so mcm mana? =__="..tak pe..akk wish good luck dear...!! aja2!fighting!=)->kak nasha

    ReplyDelete
  28. klu tgk lama2 sure x leh tido mlm ni :)

    ReplyDelete
  29. hahahahhaha lawak r gambar! mimpi ngeri mlm ni haha :P

    ReplyDelete
  30. wakakakh!! *gelak tepok2 lantai..

    Ehh napa content not faun group tu

    ReplyDelete
  31. bolat giat berkempen plus muka sengal betul2 menjadi...hihihi..


    *pasti menang ^_^"

    ReplyDelete
  32. xde can aku nk menang camni..org lain promote gila2 hahaha..jgn lupa like pic aku lak haha

    ReplyDelete
  33. muka tahan berak ke bolat? hahaha

    ReplyDelete
  34. kahkahkah...
    mujur aku tak tengok gambar hang sebelum tidoq.

    ReplyDelete
  35. erkk..
    akak tak rasa gambar bolat tu sengal...
    tapi................

    scary!!!!!!!!!!!!

    hhehehehe..

    ReplyDelete
  36. ahahaha..;p

    akk tumpang gelak..heee

    ReplyDelete
  37. semangt2..hehehe
    happy join blog tu..
    awl2 lgi dh vote cikbolat =)
    terbaikk la

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D