Cekbolat I LOVE YOU.. Pewwitt



ATTENTION PLEASE..

Ketepii~~ Ketepi~~

Sila muntah siap - siap sebab entry ni berbaur gedik dan jiwang.. erk? 

lepas entry kalau korang nak belasah aku.. silakan.. (^^,)

" hilang macho kau cekbolat "

okay.. aku ditag oleh Encik Boroi aku iaitu SpeakerSekolah..
eherherher.. *bling - bling*

JOIN NOW !!

nak join tonyoh banner ! taknak citer banyak - banyak.. korang bukan bace pon..
dan aku tulis ni pon korang tak bace.. ahahaha sebab tu aku tulis.. akhir - akhir je korang bace kan kan.. 
Oh okay, korang tak bace..

Orang pertama sekali ialah Nabi Muhammad SAW la kan.. tipu la kalau tak sayang baginda ni..
sejahil mana pun aku,nakal mana pun aku.. aku tetap ingat akan baginda .. (^^)

Orang kedua dan ketiga yang paling aku sayang ialah MAMA & BABAH..
pasangan yang paling romantik dan membuatkan aku rase nak kahwin cecepat je biler tengok mama ngan babah SWEET.. ini bukan citer pasal romantik tapi pasal SAYANG / LOVE.. sebab mereka selalu berjenaka dan menggembirakan hati aku tatkala dilanda ombak tsunami oleh Encik Boroi..

Ma.. terima kasih lahirkan kakak..
Bah.. terima kasih atas didikan itu..
Ma.. halalkan susumu ma..
Bah.. halalkan minum pakai anakmu..
Ma.. terima kasih atas senyuman itu..
Bah.. terima kasih atas ciuman itu..

Baru kejap tadi aku buat correction karangan En.Azham Vosovic pasal MY FAMILY..
ngekk ! cikgu aku garang woii..

dan LAST but not LEAST.. jeng - jeng - jeng.. mesti Encik Boroi aku tersengih - sengih..
ingat aku nak mention die letteww.. heheh..

Ye.. aku sayang kau la boroi.. kahkahkah..
eloklah.. dua - dua bongok dan sengal kan.. padanlah tu..
Amirul & Amy.. 

Teyo ! walaupon aku berkasar tak bermakna aku tak sayang kau.. * berair dh mata
Teyo ! walaupon aku selalu buli ko tak bermakna aku Queen Control.. *angguk cepat
Teyo ! walaupon ko tak hensem takpe aku lagi macho..*erk ?
Teyo ! walaupon ko boroi takpe itu tanda bahagia .. *ececehh

dahh.. geli tekak aku karang.. maafkan aku okay ? mesti ko nyesal ade awek garang macam aku kan..
hurm.. tskk..tskk..tskk.. *nanges ngadap dinding* janji taknak bagi ko nanges lagi .. taknak tengking ko lagi.. taknak..taknak..taknak.. errr (~,~)

mangsa TAG 

Orang Lalu Lalang ( Adila Saddam )
PakCik Gad Kilang Spender ( Selendang Merah )

Nota - Minta - FreeKick : err.. maafkan sayyee.. tercerita pasal tunangku disini.. ekeke.. 
bukan selalu kan ? KAN ? KAN ? baru aku sedar aku romantik jugak kan ?

Okay,sila baling selipar anda sekarang !

Animated GIF lagi.. OHSEm !


33 comments:

  1. hee..kemain lagi..nasib baik ckp jg utk ehem2 tu..kalo x..msti merajuk kan..ngeee ;p

    amboii sjk pndai buat animated gif ni rajin aje tempek kat blog..ahaha ;p

    ReplyDelete
  2. hahaa... bolat memang romantic la. betuahnye encik tunang. hehee....

    ReplyDelete
  3. alolo. sweetnye dieee

    animated lagi. zzzzz~ hahaha

    ReplyDelete
  4. aku kau,tak romantik langsung..hehee

    slmt mlm dik^^

    ReplyDelete
  5. good luck ibu .
    haha sweet gak ek ibu ni . xpe la ibu . walau pun ibu ni ganas plus rockes . tapi dalam hati ibu ada taman :D

    bub tu la future dady *speakerSekolah* terpikat , tergoda at ibu :D hehehe

    anak ibu yang tomei ni doakan ibu nn future dady . kekal kebahagiaan tu sampai ke syurga :D amin .

    ReplyDelete
  6. hoho...gaduh2 sayang tu..jeles nie..@_@..hehehe..peace(kak nasha sanza)

    ReplyDelete
  7. boroi itu tandanya bahagia ye?
    so maknanya abang nie bahagia lah~~
    weeeeee~
    hahaha

    ReplyDelete
  8. Biar boroi asal romantik....

    ReplyDelete
  9. ahahahha..kntoiiiii jiwang..
    boroi ye??

    ReplyDelete
  10. bertuah meerol...kan...haha...:D

    ReplyDelete
  11. alololooloorrrhhh romantiknyerrrr hehehe

    ReplyDelete
  12. baling terompah jamban lelaju
    hahhaha

    ReplyDelete
  13. hahahaha...
    terbaik!
    ye...romantik dalam kesengalan juga dalam keganasan..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  14. ecececeehhh.. kembang kempis boroi kauu.. kau rementikkk gak ek.. geliewwwwww nyerrr.. hahahaha

    ReplyDelete
  15. nasib baik xkena tag,
    kalau kena pun belum tentu nak reply pun.
    wah romentik nya!!
    kenapa bnyk post romentik kebelakangan ni nii!!?

    ReplyDelete
  16. cuma animated tu je rs nk baling kerusi.. heee

    ReplyDelete
  17. sweeett laaaa yeee... heeee. jiwang berkarat dah bolat ni dengan incik tunang. hewhew..

    Bila bolat tunang?? tak jempot pun.:P

    ReplyDelete
  18. ni namanye tuah ayam nampak di kaki..tuah amy nmpk keb0latan nye..

    ReplyDelete
  19. nasib baik ko tak tagged akak RELA
    tak RELA, i nak berjiwangan beromantika macam u..

    ReplyDelete
  20. kalau balik slipar buat kotor secreen je,,haha.. :D
    oh ya cik bolat,, biler buat animated GIF tu,, biler save kan dye macam save kat web kan.. camne nak upload nanti tak jadilah,, errkkk nak tunjuk ajar,, mehehe

    ReplyDelete
  21. baru tahu cekbolat jiwang, tp sweet, boroi itu tidak bagus


    feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. sweetnye, . . . . :D buatlah segmen mencari jodoh untuk blogger2 macam saye, hehek :P tolong menolong amalan mulia, . . .

    ReplyDelete
  23. hehe.. kembang idung speakersekolah tue~....

    wah, GIF yg nie cute aa.. ^_^

    ReplyDelete
  24. haha!! cik bolat memang awesome!!! tergelak nk kuar ank tekak bace entry ni..

    romantik + ganas + gedik pun ade..haha..

    btw, thanks cik bolat sudi join contest yang wan buat ni..tk sberapa sngt.. :')

    entry cik bolat mmang awesome!! ;) ada peluang menang...insya'Allah :D

    ReplyDelete
  25. wahhhhh..ko mmng romantik wlaupon macho..kahkahkah :P

    ReplyDelete
  26. Adoyai... terguling2 lagi akak nie..haha..

    apa pun good luck la ye for result SPM nanti..

    \\( ^_^ )//

    ReplyDelete
  27. hahahha.bio grg br xlarik laki.kihkih

    ReplyDelete
  28. Hye , Kite dri contest yg sme . Sory mnyemak yea . Saje nak ziarah blogger lain . Slm pknalan .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-you-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D