Entry Berkentut part II


Cane dengan muka kemut - kemut tahan kentut ?
segalanya bermula dari Entry Berkentut..
bayangkanlah cane muka aku tahan kentut (~,~") 

Cilake kau bolat
.
.
.
.
.
.


ni muka tahan kentut (kemut - kemut ) la kan
.
.
.
.
.
.

Setelah dua hari menahan.. 
.
.


ni taktahan sangat dah.. time ni tahap cipanzi 

time ni dah tahap JattDollyDolly berimaginasi tahap Minda Kronik nak lepas dah.. nak lepas dahh..



*pengsan duploah saat jap tepi tongsampah bus stop*
.
.
.
.
.
.
.


muka bajet dah lepas dah.. fuh legaaa (^__^)
Muka cilaka harapan esok pekse ujian pra - sekolah tahap 1 lulus ujian boleh masuk kelas kentut berirama..

elehhh.. macam la korang tak pernah rase sakit tahan kentut.. kahkahkah.. dah la.. aku nak buat - buat sibuk sebab esok pekse undang - undang memandu kali ke dua.. first FAIL.. dem - dem (-,-")

nota - minta - kaki : gambar di edit.. jangan percaya.. aku gemuk tahap 2 kelas 4 no 1.. okbai

56 comments:

  1. ces,muke lepas kentut ayu lorh..haha

    ReplyDelete
  2. haha..siap ada part 2 lagi pasal entry berkentut ni..haha.. gud luck ye sayang..jgn fail lg ye bolat..

    ReplyDelete
  3. pipi cam epal...
    nice2..


    #kakitangkappic gak ek.

    ReplyDelete
  4. @khairul akmal bin azman ha `ah ade brgunung gmbr aku smpai hang lappy.. kahkahkah.. eleh.. nk kutuk aku lettew snap pic gedik2.. hehe

    ReplyDelete
  5. nak kentut juagk la put put

    ReplyDelete
  6. muka tahan kentut comel lah bolat..jadi hari2 kena tahan kentut supaya sentiasa nampak comel ok..

    ReplyDelete
  7. hehehe..akak gelak sampai nangis...aduh! sakit perut..GOOD LUCK DEAR ESOK! Akak doakan bolat lulus ye...^_^ (your sis,nasha sanza)

    ReplyDelete
  8. gud luck untuk ujian memandu...

    ReplyDelete
  9. Erk?! gua pun menahan kentut baca entri nih. Lpas komen baru gua lepas kentut.

    ReplyDelete
  10. i see what you did there..
    stop being a fartid..kang aku pulak terikut2..haha

    ReplyDelete
  11. adoyai ekau tahan kontut la cumei...hikhikhik

    ReplyDelete
  12. hahaha..macam kena je gamba2 tu.. :)

    ReplyDelete
  13. Bhahahaha,,,lawak muka tahan kentut

    ReplyDelete
  14. Good luck tuk test tu ye.hehee..selalunye pompuan kentut kemut2 rite.hehe

    ReplyDelete
  15. haha.. ade plak wat muka camtu XD ..

    :: apa-apa pon, gud luck untuk exam tu ye kak =)

    ReplyDelete
  16. owh .. bajet cun lar nih .. hahaha ,, anyway , gud luck lar esop ..

    ReplyDelete
  17. hahahaha... hebat memek muka tahan kentut kan

    ReplyDelete
  18. huiyooo..cun nya model dlm pic ni...nk 1 nk 1..!!!!!!!!!!ekekekekek....

    apesal part berak tu cm nama aq je yg dipetik...ekekeek

    ReplyDelete
  19. haha...tu,tgh kntrol lagi tuu..klu bkn dpn kmera...

    teruk lagi rase..haha

    ReplyDelete
  20. penat tengok cerita nie... cik bolat2...

    ReplyDelete
  21. haha..jangan tahan lama2..bahaya la..sekali keluar...pergghh...bau dia..kaw2 punya....haha~

    ReplyDelete
  22. hehe..lawak sungguh bolat nih..adesh..

    ReplyDelete
  23. cik bolat, macam2 nama dia letak kat link akak...hehe...ingatkan sapa la...mak bidan senah, jiran mak bidan..hak3...

    ReplyDelete
  24. simpan kentut lame2.. t kua kaw2 pnye :D

    ReplyDelete
  25. asik kntut je keja dia..tak senonog tul,cubit nak?

    #gud luck^^

    ReplyDelete
  26. hahaha
    muke tahan kentut pun still comel lah :D

    ReplyDelete
  27. expressi tahan kentut ada styleeee!! :P

    ReplyDelete
  28. ayu ja muka lps kentut..kahkah..ko ni bolat ada2 ja..huhu:P

    ReplyDelete
  29. adoyai cik bolat..
    cute ny dy...
    nak kawen nge awk leh??
    hihi~~~
    :D

    ReplyDelete
  30. alamak...nk terkentut la bace entry ni..kehkehekh

    ReplyDelete
  31. cikbolat kerja ang asyik kentut saja..ak yg x dengar ni pown dh boleh tau ang kentut....:)

    ReplyDelete
  32. hahahaaa..macam nie ey muka tahan kentut?? :)

    ReplyDelete
  33. walaupun muka tahan k****t, tapi still comel..
    lepas habis keluar pun bolat tetap comel..hahaha
    sengal la entry ni..-_-'

    ReplyDelete
  34. ape ni? tayang muka?.. huhu.. gurau je k.. tak main lah kntut2 ni.. hwehehe

    ReplyDelete
  35. serious comel aa adik akak yg bolat nie.. ^_^

    ganbatte ne, Amy-chan~!! msti leh jwbnye test tue.. hihi~...

    ReplyDelete
  36. comel jee muke lps kentut.. ahhaha !

    ReplyDelete
  37. smga bjaya masa test undang2 memandu tu ye :)

    ReplyDelete
  38. fuhh.. ni mesti kes kentut brapi..haha...

    p/s:pemes skrang? huhu...

    ReplyDelete
  39. bila kau pendam perasaan cinta tuh sama sakit dengan tahan kentut..haha

    ReplyDelete
  40. Shag malas nak tahan kentut. Mana ada, peduli apa. Janji tak terseksa batin menahan kentut. MUAHAHA :D

    ReplyDelete
  41. kemain lg posing..;p

    ptt pon gambar profile dah tukar..ngee

    ReplyDelete
  42. tuan blog ni suke kentut2 riang ye?
    nak tahan kentut ye ? meh sini sumbat tempat kentut tu dengan penyapu, hehek :P . . . . . . konfem dapat tahan kentut, hehe :D

    aku memang tertarik dengan gadis2 yg kuat kentut ni, diorang ini biasanye sangat pandai membuat orang ketawe riang, muehehe . . . .

    aku nak ade awek macam diorang satu hari nanti, huhuhu berangan lebih :P hehek

    blogwalking sekali sekala :D tumpang lalu, peace :)

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D