Ini Cekbolat yang PUNYA !!


Intro - intro , intro mane bolat ? hekhek..

dua tiga halkum cik abang,
mana nak sama dengan 'bumper'cik dara,
apa khbar mana menghilang ?
eh - eh, dok depan lappy rupanya (=,=")

" cilake punye pantun ko bolat " getus hati pembaca entry mak bidan Senah Kemain..


setelah 20jam meninggalkan Cikbolat - bolat punya blog,opkos laa blog pertama yang aku terjah blog kekasih tak berapa nak gelap tapi boroi *hehehe* entry si Speaker Sekolah | Cinta Muka Blog.. 


buat - buat tak nampak (~,~)

wehh jebon ! ada yang cari kita lahhh.. wehhuuuu..  *terbangla terbangga la kejap kankan*
pastu cekbolat saje la try tengok kat search keyword cekbolat plak.. lu tauu apa gua jumpa ??
segala tutorial sapu tahi ayam kat muka buat fasial msak pon hadoo tipuuuu..
.
.
.



buat - buat tak nampak jugak (~,~)  lalala~

erkk ? " siapa kekasih cikbolat-bolat "   meremang bulu - bulu aku yang ada, atas bawah kiri kanan..
perghhhh.. bukan pasal siapa kekasih tu.. tapi cabut BULU kening pon hadoo ?? err maap yo, walaopon aku amek kos mekup - mekup tapi tak bermakna aku cukur kening.. kening aku berserabut oyehh.. *tetibe luah perasaan* dan jika nak cantik tanpa mencukur..sila belajar utk melukis kening, lukis kening susah woiii ! nak habaq kat hangpa la kan.. sat gi teriyak(nanges) pulak tak habaq.. haishh

okay,back to main topic .. Cikbolat - bolat & SpeakerSekolah ??..ohmaigaihhh.. tak sangka la plak sampai begini orang cari.. pewwittt! kelas ko bolatt *tuihtuihtuih* 
betul kah semua anggapan ini ? menimbulkan teka teki di minda korang yang ohsem lagi supergenius..
terus terang cekbolat cakap.. Ya ! saya kekasih Speaker Sekolah ececehh.. malu lah (>_<) gedikk!!!

nama je kekasih.. tapi panggil aku kau jer (=,=") 
tak romantik macam korang panggil macam - macam,macam ini macam.. 

|
V
abang - sayang,
 baby - bie,
 babi - harommm
, papa - mama,
 mummy - daddy,

dan segala menda alah pinggan mangkuk perkataan berganda dan sama erti untuk mengungkapkan kata sayang.. erk?? tak hingin sehhhhhh ! sentap ? punya pasai ahh.. hahaha.. kitorang punye hubungan banyak ke arah kawan baik la sebab panggil pon ko aku je, walaupon cekbolat yang banyak membuli si SpeakerSekolah ni..hahaha.. penah sampai menangis - nangis guling - guling sebab takut dengar cekbolat tengking.. demm.. menyesal tak woii ade makwe bongok cam aku ? baik ko angguk cepatt ! #anggukpaksa

si boroiii yang muncittt !

persamaan kami ialahhh..punya spek yang sama dan..........
.
.
.
.
.
.


errr.. err..err..  (~,~) ohmaiiii

aku rase kalau bagi kanak - kanak tengok kompem berdarah hidungg T__T
korang tengok pon rase macam menyesal bukak entry ni.. cam bongok! hahaha

tocey - tocey yang sudi mencari ituu.. heheh

nota - minta - kaki : agak - agak aku tipu tak ? ke skandal je nih ? muehehehehe

45 comments:

  1. Ramai peminat korek cerita tu~ HAHA :D

    ReplyDelete
  2. hot setufff ni sampai orang google carik! haha

    ReplyDelete
  3. hehe..padanla korang dua nie..dua2 cute...^_^...tak sabar akk nak jadi pengapit..hehehhe..=P( your sis nasha sanza)

    ReplyDelete
  4. ouhh tidak ! TETIBA WA RASA NAK BUAT MULUT MCM KORANG. sweet gittew kan ? agaggaga gila!~

    ReplyDelete
  5. hahahaha .. sengal lar kau ni bolatt .. hahaha ..

    ReplyDelete
  6. hahahahah....kalah artis nye kisah cinta.memang top search la. :p

    ReplyDelete
  7. femes cik bolat ni....smpai kisah cinta pun ada org nak korek...hahaha....

    ReplyDelete
  8. ramai peminat korg berdua ye!
    hahahha..

    amboi posing maut korang berdua ni..
    kehkehkeh..

    sakit perut akak gelak! hahaha

    ReplyDelete
  9. wah,kos mekap2..nanti aku nak kawen kang aku carik ko er..haha..
    tpi kalau kapel2 ni aku lagi suka panggilan 'ko' 'aku'...lagi suwitt..kah kah,,

    (ko minat ke yg pgg botol tu?dia tu klaka org nya..haha:D)

    ReplyDelete
  10. cerita terhangat tahun 2012 kot...heee~

    #gambar yang last tu boleh jadi mimpi ngeri woo..haha~

    ReplyDelete
  11. hahaaaa... happy ni bc entri cekbolat.. nk jugak cermin mata tu..hihi

    ReplyDelete
  12. siapa kekasih cikbolat-bolat

    itu mesti stalker

    ReplyDelete
  13. kahkahkah hang moncong kemain same je skandal tu,


    Jap nak ckp....wahhh retissss!!!
    ramai org nk goxip...
    dpt jgk bahan ;p

    ReplyDelete
  14. hamboi cik bulat , sapa kekasih cik bulat pon disearch , feewit ,hot setaf la cik bolat2 kita , hehe

    ReplyDelete
  15. gambo tu mungkin boleh kad kawin ke kan nnt.hehe

    ReplyDelete
  16. muka korang dua sejibik laaaaa.... ada jodoh nii... ngeh3! :p

    ReplyDelete
  17. semoga berbahagia selaluuuu~
    hehe :P

    ReplyDelete
  18. sengal ko bolat..haha..ok la tu pngilan mcm tu..tak kekok..lalala..

    sepdan je ha korg :)

    ReplyDelete
  19. macam sesuai je korang dua orang.
    hikhik :P

    ReplyDelete
  20. wahhh..ramai peminat dy....
    cik bolat lucu
    sebab 2 ramai suke...
    t ley ae wt fan club
    hahaha
    gorgeous tw cik bolat 2 tw..
    nagai pinang dikarate sepuluh
    hii
    :D

    ReplyDelete
  21. wah..kelas ko b0lat the legend!haha

    ReplyDelete
  22. uiks...kira story meletup lah yea cik bolat...hehehe....btl ke scandal ke...xpe...asal bahagia...

    ReplyDelete
  23. hehe.....comel je pic2 korang tu huhuhuhu

    ReplyDelete
  24. hahaha. comel gila kot cek bolat !

    ReplyDelete
  25. hehe.. percaya korang ade hubungan ^^

    :: tahniah ye kak =D

    ReplyDelete
  26. hahaha..comel jew bolat..

    wah bolat mkin femes ramai duk cari maklumat pasal dia..hehe

    ReplyDelete
  27. perghhh..
    kalah akak ngan Naga-kun..
    jealous nie, hehe.. XD

    bile nk bau nasi minyak eh?
    hahahahahah.. XD

    ReplyDelete
  28. hahahaha... mulut merahh kauu ! hakhak.. awat boipren hang pon dok pakai lipstik ka ? hakhak.. guro2 ! mesti ler skndal nie. kan kan kan :p

    ReplyDelete
  29. Dah lama tak dengar perkataan "jebon", sebab dah lama tak nampak "jebon". Masa kecik2 di kampung dulu selalu jumpa "jebon" dekat bendang...

    ReplyDelete
  30. muka ada iras. owg kata jodoh panjang :)

    ReplyDelete
  31. Wahhh...pasangan muncung-muncung. hahaha. spek pun samoo.

    ReplyDelete
  32. kenal dr blog ke mmg dah knl dr dl??

    jwb2 pastu bg jwpn kat blog akk k..muahahhahaha ;p

    ReplyDelete
  33. haha...gler sweet la korang ni...

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D