Percubaan Pertama Cekbolatbolat


Haii ! Selamat Petang,Pagi,dan Malam.. eh? 
Demam saya agak terubat dengan pakwe yang boroi SpeakerSekolah.. hewhewhew.. gediknyaaa
Okay,mari - mari adik - adik..kakak - kakak.. abang - abang.. skandal - skandal sebatalion..

 :: Amaran Keras ::
( Sory ,entry ni banyak gambar yg terangsang - tersongsang.. ibu mengandung dilarang tengok.. terima kasih )


Hai ! Saya Cekbolat .. Selamat Berkenalan..


Hari itu awak ada tanya.. kalau saya boring tahap sangap babun sangat.. saya buat apa depan camera?


Oh shilekkk.. ini percubaan pertama setelah berminggu mendapatkan tutorial dari Ceplos jiran Mak Bidan Cikgu Tadika.. so ..lepas entry ni boleh sepak muka aku lelaju.. bahahaha.. muntah woii..muntahhh..

Sekian dari Minaci Somalia.. 


nota - minta - kaki : gambar bergerak.. animated GIF.. =)

49 comments:

  1. cayalah kak .. jadikkkk .. =D

    :: ni lah percubaan pertama yang akak update status lam fB tu an?

    ReplyDelete
  2. wakakakakaka kelakar lah gmbar yg kedua tu..
    hahaha :P

    ReplyDelete
  3. amboi,kreatifnya...akak sgt jeles..hehehe..peace! (kak nasha sanza)opss!say hai dear sis!(kak nasha sanza)

    ReplyDelete
  4. thank ibu bab tabik spring at anak ibu yang coeml nih . bhahaha . buweekkkk *muntah pat ! bile masa bolat ngandungkan miza nih -_-" sorry cik bolat , miza berangan je nk jd anak cik bolat . haha :3

    ReplyDelete
  5. fuyoooo dah kenal rupe sebenar cikbolat :) cumil..tp awat bukak tudung neh??/ babab nk??? ahhahaha

    ReplyDelete
  6. mcm mana ko buat ni. ajar arr aku lak.
    jemput arr singgah ke blog aku yg tak seberapa ni
    http://awieomar.blogspot.com/2011/02/10-masalah-yang-biasanya-dihadapi.html

    ReplyDelete
  7. @nuruashia errr.. hee..terr..terr..syiok sgt brgmbor tdik.. lupe lak nk pakai =,=" *alasan

    ReplyDelete
  8. haha, comelll!! ketawa je tengok, ngeh33!!

    ReplyDelete
  9. akak rasa akak nak sepak2 je muka kau tgk gambar kedua tu dik. wakakka

    ReplyDelete
  10. bole jadi sawan kalau tak tawu nak buat ape.hihihi

    ReplyDelete
  11. hahah..good job.sedang jeles nie sbb tak pndai buat mcm tu..ngeh3x ;p

    ReplyDelete
  12. pergh gmbo...!
    beranimation lg tuu ..
    gedik2 gituu..
    haha.

    ReplyDelete
  13. eh..cmne buat cm2 ek..ajarla cik oda..hehe

    ReplyDelete
  14. aku suka gambo anigif ni,pastu aku gelak sorang bila buat :D

    ReplyDelete
  15. aahhh untunglahhhhhhh pandai buat gif.
    gif tu ape?
    kahkahkah

    ReplyDelete
  16. hahahaha...sengal betul adik sorang ni.adoiyai...

    ReplyDelete
  17. Comelnya gambar...tapi kat mana bolatnya cikbolat, tak nampak macam bolat pun....

    ReplyDelete
  18. haha kelakarlah! nak gelak boleh tak?? comel je ekspresi muke cekbolat..jadi kelakar bile die bergerak n bersambung dgn ekspresi muke len plak! :)

    ReplyDelete
  19. pic yg kedua tu nampak sangt kesengalan dik bolat..haha..

    ReplyDelete
  20. wah.nice..
    and cikbolat sgt comel..teehee~
    :D

    ReplyDelete
  21. ni minachi somalia kena klorox ke ni?hihihi

    ReplyDelete
  22. kah kah ! apo kobondolah yg ko buat ni..sampai aku ikut gerak sekali ..sengall..haha

    ReplyDelete
  23. wahahah sakai laa tapi tetap cuns taw..kerlas kau jahh~ wakakakka

    ReplyDelete
  24. hehehe....
    senyum xperlu kata apa...
    hihihi~~
    cik bolat yg shommel
    :D

    ReplyDelete
  25. cam mulut itik la wat camtu, heeeee
    tp comel :D

    ReplyDelete
  26. hehehe kelakar la ntry... comey la sis ni.... well, ena pun lau bosan berposing sakan dpn kamera... ngeee

    ReplyDelete
  27. tahniah anda berjaya ke peringkat akhir!!!! huuuuuuuu

    ReplyDelete
  28. cis dulu aku buat x jadik. nyampahssss

    ReplyDelete
  29. gila hebat ko posing cmtu
    aku x reti nak posing cenggituu

    ReplyDelete
  30. alamak dik...camne leh free hair nie.. huhu~

    ReplyDelete
  31. tabik springgg! kat sape tuh...

    ReplyDelete
  32. hai cekbolat ^_^
    salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  33. hahaha
    ni keje time bosan eaaa???LOL
    setailo la...pasni buatlah gif untuk mcm mcm lagi.
    hohoh XD

    anyway, weh sy der bagi buku free kepada pengunjung blog sy yang bertuah!
    setiap bulan kasi free.kalau minat,g la tulis nama buku tu,harga dia janji xmelebihi rm100 and sy akan poskan ke rumah!

    ReplyDelete
  34. kalau cikbolat ni menang,ade satu yang perlu aku pikir: kat MPH ni ade x buku Harry Potter ni yang bahasa melayu nyer? kalau ade,lagi senang! sila inform sy eh kalau confirm ade.senang nak schedule pembelian kalau cikbolat yang menang! :)

    ReplyDelete
  35. hehehe..tergelak tengok gambo2 diatas..hehe

    ReplyDelete
  36. wah.. cekbolat versi GIF, hehe.. >_<

    btw, "kawaii" tue mksudnye "cute" dlm Jpnese... mcm cikbolat aa, kawaii...

    ReplyDelete
  37. sampai sekarang I tak reti buat GIF Hahahahhaa

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D