to My Lovely Readers..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh..

Apa khabar readers 'Cekbolat-bolat' ? sihat? semoga semua sihat - sihat belaka.. 
pertama sekali cekbolat nak ucapkan banyak - banyak terima kasih sebab sudi datang baca entry cekbolat walaupon cekbolat dah kurang aktif macam dulu yang 'superaktif'..KAN ?kalau sesiapa yang friend dengan cekbolat kat fesbuk tengok kat chat tepi tu sepanjang waktu cekbolat online kan ? blogwalking tak juga..

Ntah la.. seminggu dua ni mood nak berblogging ni kelaut gila kebebian..nak bukak blog pon rase macam serbasalah.. pagi tadi buka dashboard tgok komen moderration cecah 20+ tanpa cekbolat blogwalking.. TERHARUNYA.. masih ada yang sudi jengah.. cekbolat target takda komen sebab 3entry dah tak blogwalking.. err.. SORY.. 



See? mereka memang ohsem.. bukan mereka saja.. kamu yang lain-lain juga OHSEM!
sesiapa yang pernah mengomen dekat entry cekbolat..cekbolat dah buat list blogwalking.. HERE..
alaa.. pages kat atas yang cekbolat tulis 'BLOGWALKING' tu la.. okay,pada sesiapa yang takde dalam list tu sila tinggalkan link dan nama dlm ruangan komen.. 

eh korang perasan tak yang anonymous tu ? banyakkan? haa beliau adalah kak NASHA SANZA..
beliau dan tutup blog dah.. tapi still keep in touch dengan adik2 blogger.. hope kak nasha berblogging balik lepas ni.. rindu okay!

nota - minta - kaki : lepas ni cekbolat akan terjah korang balik habis habisan.. insyaAllah..
wat mase terdekat ni sibuk buat 'keje' yang korang tak kan sangka cekbolat yg comel ni buat.. huhu.. 
babai.. take care my dear..


mood : rindu Tommy Pocket..

50 comments:

  1. haha Thousemaid mangsa pling kuat kena sula! >_<

    ReplyDelete
  2. serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)

    untung ler ada mangsa sula di bontot yang setia..hahahaks..:D

    ReplyDelete
  3. kesian cik M, dia paling bnyak kena sula..
    kahkahkahkah :P



    ewahhh sedapnya lagu kat blog bolat nie.. rasa macam nak bersiul sekali.. haha :P

    ReplyDelete
  4. haa..sebab tu la ada orang cakap, setelkan yg penting dulu daripada yang tak bape nak penting..hihi

    ReplyDelete
  5. untung lar kak bolat . ade ramai pembaca tegar blog dia . heee~

    ReplyDelete
  6. erkk..sama lah kita cikbolat...nak buka blog rasa malas je..tak tau lah nape blh jd mcm ni :( .. readers mcm dah lari ja..muhahaha :(


    *untung cikbolat ^_^

    ReplyDelete
  7. sesame sesame sesame sesame sesame.

    mekaseh jeh?

    upah?

    ReplyDelete
  8. keje ape la yg cik bolat buat tu.. suspecious sungguh.. hehehe

    ReplyDelete
  9. huhu ^^ sayang, betul ke sayang cakap macam ada benda dalam badan ni... takutkan akak yeee !

    ReplyDelete
  10. wahhh.. sebijik sama ngan apa yang aku rasa.. aku dah 3 entri gak tak blogwalking.. readers pun makin kurang... rindu nak berblogwalking, masalahnye aktiviti penuh, tak pandai nak manage masa.. siang keje, malam ade kelas.. uwa....... rinduuu

    ReplyDelete
  11. sorry dear akk pon lama xBW..tp utk 1 entry je la..hee...

    busy!ehh busy wat pe tu?menjahit ke?heee :)

    pss : ehem2 nama akk pon tersenarai dlm commentor tu ea..;p

    ReplyDelete
  12. tape....kita plak dah tak layan fb twitter...uhhh apekahh

    ReplyDelete
  13. sayang cek bolat :) walaupun tak tersenarai dalam list atas tu.. ngeh3..

    ReplyDelete
  14. perghhh...abang kalah ngan kak nasha.mana aci

    ReplyDelete
  15. Ramai gila mangsa sula menyula kat belog ni rupanya. HAHA :D

    ReplyDelete
  16. akak lak kadang2 di sula sebab sakit tuuu..ngeeee...

    ReplyDelete
  17. nak comment byk kali,nanti dapat sula byk kali..kekeke

    ReplyDelete
  18. sy mungkin tak ohsem... tapi saya Hensem.. hehe..

    ReplyDelete
  19. kerja apa yang cik bolat buat tu smpai bz sgt tu?? nk tahu jugak

    ReplyDelete
  20. hehehe
    bes kan lw ad reader y setia
    :D

    ReplyDelete
  21. Mat pagi cayanggggggggggggg .. ya ampun deh, lama sungguh hambe tak kemari ..cekbolat chat?

    ReplyDelete
  22. waaa, sangat rajinnnnn merekaaa...

    ReplyDelete
  23. abg mtk maaf lama x singgah sini sbb bz skit

    ReplyDelete
  24. Gua rela bontot disula oleh cek boolatt. Eh? hihi. Btw, ittee takde buluuu dadaaaa laa cek bolllattt. Bulu ketiak banyak laa.
    Mihmihmihmih.
    x)

    ReplyDelete
  25. alaa...sy takde dlm list pon..

    takpe2, nti sy komen byk2 bia masuk dlm list..ekeke

    ReplyDelete
  26. orang pemes katakan.. ekeke.. :D

    ReplyDelete
  27. nama ika ta de pown..ok fine majuk..heheh

    ReplyDelete
  28. hahaha...salam,hai dik! huhu..thanks mention akk..sobs..sobs.terharu...akk mmg setia bc blog adik...huhu..disula pun tak pe..akak sanggup..hahaha..peace!!=P/... baik2 wat kerja...aja2 fighting!! ^__^!!
    ->kak nasha

    ReplyDelete
  29. Haik cikbolat. Kite pun dh lame tk blogwalking. Busy catch up study. Huehuehue. Missyou :(

    ReplyDelete
  30. p/s tahniah tersenarai untuk bulan februari

    ReplyDelete
  31. readers setia mestilah setia kan???hehe

    ReplyDelete
  32. haha kau kan retis.. tu yang ramai je yang dok menyinggah :P

    ReplyDelete
  33. hahahahaha..amboi..nak terjah habis2an tuh..hehehe

    ReplyDelete
  34. sume tgh bz kn skang ni...termasuk lah dengan sy sendiri...

    =(

    ReplyDelete
  35. ohsem lorrrhhh...haha..

    miss bolat2...:)))) haha

    ReplyDelete
  36. sama la kite..dh tak jadi superaktif cam dulu2 lagi...heheheh...

    ReplyDelete
  37. aiya cik bolaattt,,, ade beberape dalam tuh mmg femes kat aku jugak.. tapi aku siket tak masuk kan,,hahahaa ^^_

    ReplyDelete
  38. terjah jangan tak terjah! semoga mood tak kelaut ye.. hehe

    ~hepi blogging! ^^

    ReplyDelete
  39. hai cikbolat ..haha ...dtg sini nak pantau2 cikbolat ...keh3 ..

    ReplyDelete
  40. ape yang cik bolat buat yg kitorg tak sangke tue? haaa jgn2 cik bolat wat pelamin D.I.Y..kan?? hahaha untunglah jimat dulu cik boolat...hahaha

    ReplyDelete
  41. adis xda lam senarai top ten.. T_T
    btw, kak suka bc semua entry bolat..boleh gelak smpai senak usus..hakhak

    ReplyDelete
  42. Kalu ada reader tetap tak blogwalking pun komen tetap lebat jugak.hehe

    ReplyDelete
  43. apsal aku takde dlm senarai nak kena sula


    x cukup menggoda lagi rupanya aku kan

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D