Umpama Melepaskan Hajat Besar


Hawuuulaaaa.. ekeje - ekeje bum - bum..haitttttt cibOm !! niiii faitooooo.. hiyakkkk..
errrk? *tampar - tampar pipi * cikbolat oh cikbolat.. sehat ke idok ni ? intro ni macam dah kelaut je..
AKU TAK SIHAT TAPI AKU OK ! *buat peace*

2 February 2012 terpahat dalam ingatan.. tepat jam 10.00pagi kertas keputusan ujian pra - sekolah tahap 2 kelas 3 belakang sekali 5 dicetak .. oh,tu keputusan anak janda simpang empat.. ini ujian undang - undang lesen negara okay..dan aku lulusss.. macam nak peluk cium makcik kerani yang garang lagi pendek itu..pewwittt..
"Makcikk ! kirim salam kat suami ye" getus aku dalam hati yang sangat kembang kempis berbunga

 umpama baru melepaskan hajat di tandas awam tanpa sebarang bunyi ..DAMN !

Sejam kemudian..
Dh pakai bju kurung masuk bilik karoke,naik kreta dgn encik boyfie si Atikah dan berphotoshoot di taman rimba ala - ala model ? sangat TAK OKAY,okay?

Posing kemain sampai berbaring - baring ..berkuak lentang tengah padang..balik kawan cekbolat gatal - gatal badan.. dan cekbolat Selsema + Demam + Sakit Belakang.. dan hari ni sangat sejukk !cekbolat memakai sweater,kain batik, tuala kecill dibahu (utk hmbus hingus) ,stokin pon pakai.. 

tak ubah macam baru lepas pantang (~,~) ohh *smbil merenung tajam muka SpeakerSekolah*
ape semua ni ? haahahahaha.. oh itu mgkin #5YearsLater paham ? xpaham sudah..
hanya aku dan speaker sekolah je kot paham ? erkkk larikkkk *dibaling selipar jamban*

bolat cume nak ucap tahniah pada diri sendiri sebab berjaya hadapi ujian komputer itu dengan cemerlang !



44/50 tuhhh.. siyess soalan susah gile! mase jawab tuh hanya mampu * tangan dibahu mata ke atas *
SUSAH tapi aku mampu.. oyeahhh cekbolat kan the Lagend.. kan jijah spears ? #muntahhijau
dan perasaan aku umpama tajuk diatas.. heheh.. tersirat ? hanya aku yang tahuu..later later lah aku kasi tahu tersirat itu okayyy ?

nota - minta - kaki : kalau tak suka lagu ni sila pause di kiri atas..
^__^ Terima Kasih..

pstt : best tak lagu nih ? heheheeheheheheheheheheheheehehe *motif gelak panjang ? hee*

26 comments:

  1. tahniah la da lepas ujian komputer tu...hee~

    #44/50 je...ok la tu...haha...kalau dapat 41/50..tak ke menangis lepas tu kan...haha~

    ReplyDelete
  2. Lagu?x dgr pape pn ni..ekeekek..
    Harap2 ko x langgar org pasni..
    Ekekeekekeke..
    Dh boleh dh ni apply keje driver lori balak ni..
    Wakakaakakaka

    ReplyDelete
  3. tahniah sayangg.
    nanti lepas ni boleh kahwin dah.
    *tibe2*
    hahaha
    :P

    ReplyDelete
  4. tahniah bolat sbb lulus cemerlang jwb ujian pra :P ^__^...wei..comey gmbar budak tu..hahaha...

    *moga cpt sembuh ye.. ^__^

    ReplyDelete
  5. c0ngrats..
    susah gila soalan2 tu mglahkn soalan SPM yew :D

    ReplyDelete
  6. haha sengal mengal..tahniah bolat :D

    ReplyDelete
  7. wah..omedetou, cikbolat~!!
    congrats coz pass ujian tue.. ^_^
    amboi3..excitednye die, hehe..

    btw, Naga-kun tue boifren Jpun akak, hahahah.. XD hensem gile..

    ReplyDelete
  8. tahniahhhhhhhhhh dearr adik akk..:)

    xstudy buku undang2 mmg la susah..heee...akk dl dpt 48 rsnya..heee..clap2 utk akk..ahah..eh silap..clap2 utk adik bolat..;p

    ReplyDelete
  9. beby tu comey..

    congrats sebab da passed!!

    ReplyDelete
  10. Hehe..tahniah sayang..mcm mana berkuak lentang kat padang..kehkehkeh...ad2 je...bluerkkk!! (kak nasha sanza)

    ReplyDelete
  11. haha.. tahniah bolat.. lagu ape tu bolat?? tahulah dah lulus..lagu pun nak ceria2..

    ReplyDelete
  12. yeay.congrats dah lepas ujian komputer.lepas ni stat la kelas memandu betul kan.gudluck tau.

    ReplyDelete
  13. wah, tahniaaah dah pass... hihik. Kali pertama failed kan?? ngeh3. Eza ingat lagiii.. :P

    Er... Lagu ni wat Eza terkejut.. hahaha! :P

    p/s: kalau sudi join contest Eza, jemput la k cekbolat... Mekasehh. ;)

    ReplyDelete
  14. 44? I dulu 46 *wah riak dan bangga hahahahahhaha

    my mum dulu 50/50 hehehe

    ReplyDelete
  15. tahniah syg ^_^
    nnt blh bawak akk jenjalan :p

    ReplyDelete
  16. atotot, jgn lupe mkn byk2 dah tak sihat .. huuhu

    ReplyDelete
  17. nak tgk kau pakai swetaer berkain batik dan tuala di bahu dik :) nak!!!

    ReplyDelete
  18. thniah2
    hehee :D
    pasnie bg lulus ujian kereta lak

    ReplyDelete
  19. kah kah..bagus arh..pasni aku plak...haha

    ReplyDelete
  20. tahniah lew cik bolat! hebat2! gua dulu dapat 46 kot. heee

    ReplyDelete
  21. Cik bolat..boley tak ajar camna nak wat popup window ni?

    ReplyDelete
  22. 44/50.. ok la..gua lagi dtang tinggi..hahahaha blgak

    gua tipu :P

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D