#Wordless Wednesday | Aliran PMDR

Aliran : Penjagaan Muka dan Dandanan Rambut

Ujian Kopitensi..

mengewap

mengurut

Buat rambutt !

Best tak? haha.. cekbolat ambil gmbar ni kat cikgu mase pergi sekolah hari tu.. ni la gambar ujian praktikal kitorang yg menentukan A dlm subjek ni.. ingat senang ke? susah jugak la.. nak kene ingat step bagai..

gambar budak chineese je ambek,
sebab gmbar budak Melayu banyak freehair and berkemban..
OH HEAVEN..jap nak selak kain lagi.. oh aku perempuan ..(-_-)

entry baru scroll bawah.. 2 entry sekaligus! hihi

30 comments:

  1. tak kan nak tunjuk aurat kita kot .. ? hehe :D

    ReplyDelete
  2. asyik nak selak kain je sokmo
    nyanyuk sungguh mu ni
    hahaha


    eh cepatlah mekapkan i

    ReplyDelete
  3. hahaha setail...pasni bolehlah ambik upah dah...kehkehkehh

    ReplyDelete
  4. wah,gtu ea..

    selak kain ea..toi dak??haha.

    ReplyDelete
  5. bestttt!!! nak juga..hihihi...free ke kena bayar...>__<!!!! (kak nasha)

    ReplyDelete
  6. fuyoo,dahsyat..nie class apa mcm stail pulak..boleh buka saloon

    ReplyDelete
  7. hebat tol budak sekolah zaman skanrg~ haha

    ReplyDelete
  8. lepas ni dah blh bukak salun dah

    ReplyDelete
  9. seronoknye la kalau ada orang layan kita camnie FREE..hahhaa

    ReplyDelete
  10. wow ibu amik kos nih eh ? nanti ibu buka selunnn . hahaha anak ibu nak jadi pelanggan lah . best dapat kena urut . hehe bagi free aww :P

    ReplyDelete
  11. praktikal je da macam ni...mesti da pro lepas tu...haha~

    ReplyDelete
  12. perghhh mmg best..nk2 tyme stim tu..cikbolat xnk bt service ni ke
    ???

    ReplyDelete
  13. oh ada jugak ye subjek ni. x perasan pulak :D
    sekali tgok gmbar, ingatkan kan China, tapi baru perasan yg diorang pakai baju biru :D

    ReplyDelete
  14. yg duduk tu la best..haha. gugup kot jantung time nie..huhu

    ReplyDelete
  15. wahaha..
    seriously, lengkap eh perkakas kat sekolah..semua ada..
    seriously, akak baru tau mengenai kos ni dari cikbolat..
    kat sini rasanya tak ada kos macam ni.huhu

    ReplyDelete
  16. waaa... mcm best je.
    klu CK amik kmhirn mcm nie..a bis la bdn custmer dari ujung rmbut ke hujung kaki hahaha

    ReplyDelete
  17. sesuki je nak selak kain,tak malu betul budak ni..cubit nak??

    #nakal ye..tak nak bagi bear^^

    ReplyDelete
  18. wahhhhh~
    cool~
    so cikbolat belajar macam nie lah ye?

    ReplyDelete
  19. cekbolaat blaja kat mana benonyer?

    ReplyDelete
  20. baik lelau..tak yan p saloon..haha

    ReplyDelete
  21. wahhh
    menarik ny..
    t bukak salon bolat2
    ain org frst mai
    t nak free lar
    haha
    :D

    *actually xpenah pn g salon;p

    ReplyDelete
  22. mule-mule pelik tengok gambar tu semua, sebab budak cina tu pakai baju sekolah. apekehel?

    ooo, rupe2 nye ujian praktikal. good luck ye cik bolat! :D

    ReplyDelete
  23. subjek ape ni? ada ek subjek cam gini kat skolah. tak pnah tau pun.

    ReplyDelete
  24. Wohoo.. berkemban? Silap tak amik course ni dulu.. haha

    ReplyDelete
  25. wah..bestnye...
    kalo akak nk dtg skool bolat, dtg wat facial free, leh x? hoho..XD

    ReplyDelete
  26. bestnya....kat sekolah ada benda nie hehehe

    nak pergi sni dapat FREE x?

    ReplyDelete
  27. waaa...nmpak best ^_^


    *cikbolat..rumah kat mana..nk g rumah cikbolat nk suruh buat untuk i :P


    baru tahu ada cos ni.. :)

    ReplyDelete
  28. wah..mcmc best!huhu shaye syuke dimanjakan bgitu =)

    ReplyDelete
  29. wow bestnye....nape kt skola akak xde pongg bnda alah ni..
    menyesel~

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D