Yang Bulat Itu Mengancam dan Seksi


Wewiitt.. mengancam.. solid.. mendada.. bulat.. perghhh.. dah - dah.. jangan pikir mende lain.. kang aku sungkit montot korang sorang - sorang.. wakakakaka #gelakkejam

Okay ye anak - anak ibu.. ibu ade sesuatu ni.. "pewwitt..wewwitt" ayah bersiul - siul..

"cilake laki aku nih,,wa tengah perform okay..perform.." serius memandang SpeakerSekolah.. bunyi cengkerik menjadi latar belakang suasana majlis perasmian Doodle.. hee =D

cekbolat buat doodle hari nih! yeayyy.. pestimee buatt.. *bangga* hahaaa..pakai PAINT je.. bukan lampin okay..ini hasil skandal ke 3 yang comel iaitu Mr.Doctor Speaking punye tutorial.. kalau tak kerana beliau aku ni buta doodle sokmo hidup.. ekekeke.. comel lah pulak aku tengok.. SEKSI dan BULAT,oh sesuai la dengan karakter aku yang bulat,seksi lagi menggoda berombak rindu didada.. ehehehe
 jom tengok !


Doodle pertama !

Ik Hanif cakap dah macam mesin basuh (=,=") 

"Cilake ko Ik Hanep.."

Seterusnyaaaa....
.
.
.

Doodle Kedua

Yang ni plak dah macam cikgu tadika (~,~) OH !

nota - minta - kaki : nak buat lagi.. lagi..dan lagi ! okbai

52 comments:

  1. comel la..

    dari fa nih takde bakat langsung melukis dudel ni meyh...

    ReplyDelete
  2. yahhhh ituuuu diaaaaaa
    heheh
    :D

    ReplyDelete
  3. hakhak mesin basuh ! jaat yer ik hanif tuu. ahaks.. comel apa yg first tu.. nakkk 1 !

    ReplyDelete
  4. piwwit piwwit !cun arh cun arh~
    pasni bole la buatkan tok aku plak ek..haha:D

    ReplyDelete
  5. tomeynye cikgu tadika itu~ waaahhhh

    X3

    ReplyDelete
  6. first time buat dah lawa, 2-3 kali, 1000 kali buat, mesti awesome kan!

    ReplyDelete
  7. hahahaha . comel gila !! kalau cikbolat2 download illustrator mmg lagi power lah , siyes :)

    jemput baca cerpen smbungan
    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/02/sambungan-cerpen-biniku-sakai-ezad-amir.html ^^_^

    ReplyDelete
  8. Pewiiit.. cewah.. Cun seh.. Ni baru first time ni.. Dah lawa cenggini.. belum lagi 3-4-5 time.. Congratz yaww..

    ReplyDelete
  9. apesal comel sgt doodle tu even first time buat? smpai skg tgn ni dok kaku..x reti buat doodle.huhu

    jom singgah2 :)

    LATEST ENTRY : Susah Sangat Ke Subjek Add Maths ?

    ReplyDelete
  10. doodle yg first tu comel lah! :D

    ReplyDelete
  11. pergh,pestaime wat pun dh comel.
    nati lama2 dabel tripel comel lah =)

    ReplyDelete
  12. okey letew..kita ni org lidi je reti...ungtunglah~~~
    *bahan2

    ReplyDelete
  13. aaaaaaaa...i tergoda i tergoda...aaaaaaaa....hahahaha

    ReplyDelete
  14. comelll <3

    ik hanif cakap camtu? ish3.. takde rupa cam mesin basuh je ..

    :: cayalah akak ^^,

    ReplyDelete
  15. bolat!
    comel sangat!
    comel macam bolat..hehehe

    ReplyDelete
  16. yg 1st kiut mcm makcik senah nak g pasa beli ikan..kekekeke

    ReplyDelete
  17. Comel2..hehe..
    lepas nie wat untuk sm satu naaa..^^

    ReplyDelete
  18. Berbakat lah kamooo...sukee

    ReplyDelete
  19. alar weh,boleh jgak buat,comel pa cg.tadika..

    buat spesel untk aku satu..HAHA

    ReplyDelete
  20. piwwit hahaha comel je cikbolat shida lagi tak reti langsung lukis-lukis dudle ni...

    ReplyDelete
  21. =)..senyum tak perlu kata apa-apa..eh? tiba2 hehe..comel la tu...percubaan yang baik...^_^
    (kak nasha sanza)

    ReplyDelete
  22. ha wei , dah boleh buat bisnes doodle lepas ni , haha .

    ReplyDelete
  23. wahhhhh
    pandainy dy wt doodle
    shommmel lar..
    doodle bolat2
    bolat2 yg shomel..
    hihi~~
    t ley la promote naa
    n wat doodle muslimah 1 kat ain
    :D

    ReplyDelete
  24. alahai.. comel gila!!! heee bak la sini satu!

    ReplyDelete
  25. hehe....kreatip!

    lepas ni boleh buat satu kt saya hehe

    ReplyDelete
  26. ingatkan bulat apa la yang mengancam & seksi tu.hahahaha...sungguh biru pemikiran abangmu ini.aiyaa...tapi comel la doodle tu.sme macam tukang buat dia. :p

    ReplyDelete
  27. cikbolat, buatkan untuk kami satu. pehlis. *meraungraung

    ReplyDelete
  28. b0lat,aku pon dh naik ketagih buat bnde nih..haha

    ReplyDelete
  29. Hahhaahaha ,,, yg kedua tu memang macam cikgu tadika. Tapi cermin mata dia style sgt la! hahahaha bagus! keep moving forward

    ReplyDelete
  30. mangkuk punya ik hanif dia kata macam mesin basuh..sah buta doodle. haha.. cute cik bolat..teruskan usaha :)

    ReplyDelete
  31. Kalau prektis nanti lama lama comel lah doodle CekBolet ;))

    ReplyDelete
  32. pakai paint dah ohsem. kalau guna phshop kompem double triple ohsem..

    :D
    + lama tak mendodole...

    ReplyDelete
  33. comel lah bolat!!!
    pas ni blh lah ajar dya..hehe

    ReplyDelete
  34. alooo..comelnye..buatkan tok cik yatt 1..hee

    ReplyDelete
  35. buat guna ape ni cik boolat?
    pakai paint ker?
    ajar meh

    ReplyDelete
  36. comeeyyy dah tu cik bolat. kite x reti laaa. nak try jgak. manatau addict mcm cik bolat nnt. hahaha

    btw, yg 2nd memang mcm tadika. hihi

    ReplyDelete
  37. haish...om mo (versi korea)..cute...hehe

    ReplyDelete
  38. semuanya bolat
    mata bolat,muka bulat
    tangan pun bolat

    kekekeke

    ReplyDelete
  39. huiyoo..comel2...tp comel ko lg ar...ekekeke

    ReplyDelete
  40. datang meVISIT dari list blog member geng fiq'ra
    dah follow sekali,
    jom dtg dan follow balik>>>http://sayagilerpurple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. wahh! congrates! jadi jugak doodle nye. syieda tak reti lagi nk wat doodle aw. huhu~

    ReplyDelete
  42. mesin basuh..?? kahkahkah... pnya cantik ko buat ,dia ckp mesin basuh.. =__=""

    *pnah buat pakai paint jga ,kwn gelak ja, & dia ckp hdoh.. =__="" lg malu :(

    ReplyDelete
  43. untunglah pandai buat dudel :P heee, mesin basuh tu, tetap di hati..

    ReplyDelete
  44. wewit wewit :D nak satu nak satu . haha ibu buat kan la satu eh . mengamcam lagi menggoda .

    ReplyDelete
  45. kawaii ne~!!!
    akak suke gile ngn 2nd tue....
    pandainye cikbolat wat... >_<

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D