Cekbolat Balik dah wei

"cekbolat dah balik ! meh ! meh ! salam cium pipi kiri kanan.."

Pewwittt.. well hello the world ! *ececehh omputih lak* haaa.. rindu cekbolat tak? okay takde sape rindu k-k aku merajok ah ceni ! mincikkk *hentak-hentak kaki* WEI ! Sim Card aku tak ditemui.. aku kene renew,buat sementara waktu aku kene susun syiling atas kaunter kedai topup -ekekeekke- sadis giler citer aku.. arghh maluu *tutup muka dgn terompah jamban*

Cekbolat takde idea la wei nak update yela aku duk rumah bukan pergi mane-mane jaga nenek,sidai kain belakang rumah, siram pokok petang-petang kalau ade orang lalu aku kenal, aku angkat tangan, buat air kopi kat nenek, suap makan-mandi.. itula keje aku setiap hari macam mana la otak aku tak tepu..kalau aku keluar window shopping atau keluar dengan kawan-kawan mybe otak aku berjalan sekali mase duduk atas bas nak balik rumah.. eh ? aku dah ade lesen la! hewhewhew~

Aku tengah buat-buat sibuk sekarang soryy la tak balas kunjungan korang.. wuwuwu sedihnya (hingus meleleh) tapi aku nak start aktif balik kot? InsyaAllah kalau budak-budak 'Vip' tak menggoda iman aku untuk   menyertai beramas mesra bersama mereka -har har har-..

Itu je la kot INTRO aku buat mase ni.. sekembalinya aku kene blog.. ( bajet mcm lama gile dah )
aku tengak mengarang citer-citer mengarut.. -ekekekeke- sediakan otak untuk menerima cerita tersebut..

ketepi sikit.. ! aku nak lalu pergi terjah blog skandal-skandal,janda-janda cekbolat..

nota-minta-kaki : lagu-lagu aku dah buang dari blog ni.. aku bukak blog aku sendiri terkejut =.=" apetah lagi korang kan? -har har har -

48 comments:

  1. Hahaha nakalnya budak ni .. cubit karang hihi .. entri tak pernah tak lucu hihi :)

    ReplyDelete
  2. wah2 ! kau dh kembali.. mcm xcaye jee.. hahaha !

    ReplyDelete
  3. alalala..x mau sedih taw cik bolat!...sm kn ada nak makn kek sama2 dengan cikbolat..hehehe

    ReplyDelete
  4. haha.. sama la eumy.. abg pun jarang bw skrang ni.. sibuk dgan tugasan .. tapi hari ni ada masa free, haha.. skip klas math..

    ReplyDelete
  5. Ahahahaaaa kelakar je baca. hehehe :p

    ReplyDelete
  6. weh rindu bolat. hihik. dh lame tk terjah blog bulat nya anak mama!

    ReplyDelete
  7. budak2 VIP wooo . winkwink ^^

    ReplyDelete
  8. bu sape cakap xrindu ibu ? anak ibu rindu ibu . tp ank ibu memahami ibu . ibu pergi pun sebab nak mencari nafkah kite orang kan ? nak harapkan dady tu ? makan tido2 je . hihihi .

    mmuuaahh pipikirikanan rindu ibu sgt3 .

    ReplyDelete
  9. Dah beberapa hari cikbolat menyepi, rindu tak terperi....

    ReplyDelete
  10. buat buat sibuk ye,cepuk kang,haha

    ReplyDelete
  11. wewitttt.
    rindu sengal.haha.elehhh...
    skng wa makin sebok la baby

    ReplyDelete
  12. bagus2..semangat macam nie lah yg kita cari2 selama nie..hehehe

    ReplyDelete
  13. intro takmau kalah tu. hihi.

    ReplyDelete
  14. betul tu robot...dia buat buat sibuk jer tu...hahaha

    ReplyDelete
  15. welcome back...hee...

    > serius..lagu kat blog ni buat terkejut..tetiba macam kat airport je..HAHA~

    P.S - Morib kat Banting la cekbolat...hee~

    ReplyDelete
  16. yeah..cik bolat dh kembali..suke3..hehe

    ReplyDelete
  17. hish hang berhingus tak naklah pipi ke pipi..haha

    ReplyDelete
  18. memang lama la rasa adik sorang ni tak update.aiyaa..papepon,u r tagged.sori la ye.hehehe

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/03/2nd-giveaway-by-yana-saniey.html

    ReplyDelete
  19. bolat bz berkawad ke???
    hik3
    ghindu entry bolat so seterong!!!

    ReplyDelete
  20. bagusnya aktiviti cik bolat kat rumah...teruskan ok...

    rindu dgn entri2 cik bolat...hehe..

    ReplyDelete
  21. yes, result SPM kuar bila?

    tak sabar I nak tgk result u!

    ReplyDelete
  22. xde ngarut pun..ayu suke bace entry2 cik boolat..nmpak comel2 jep:)

    ReplyDelete
  23. masuk raje lawak nih..kompem leh bertahan smpai munggu ke-4...hhuhuhu....

    p/s: kalau nak pakai team...kombine ngan kami.....

    ReplyDelete
  24. la..ingatkan dah jumpa simkad dia...

    gadai ja la blog ni...hahaha

    ReplyDelete
  25. baguslah bolat jaga nenek..tak semua orang sanggup kan..untung meerol ni..:)

    ReplyDelete
  26. Gelak har har tu macam haramm ah. Har har harrrammmmmmm.
    xD

    ReplyDelete
  27. cucu mithali rupanye cikbolat ni.hee

    ReplyDelete
  28. selamat kembali.. hepi blogging! jgn lupe singgah blog kite taw? hihi ;)

    ReplyDelete
  29. hai cek bolat shomel. *wink2*

    ReplyDelete
  30. dia mai dah. heheheheh ;D

    ReplyDelete
  31. ku tunggu ku tunggu tak muncul jua si kembarku ini.wakaka

    ReplyDelete
  32. aucakk! haha dah jmpa sim tu? slmat kmlbali menyakai spt biasa :D

    ReplyDelete
  33. tak jumpa simkad tuh?
    olooo.
    takpe2 meh sni chemay belanja topup pulak nak?
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  34. alolo ciannyaa..;p

    adik akk y bolat sihat x?heee

    ReplyDelete
  35. mak jande kita kembali..wakakakkaka

    ReplyDelete
  36. klu lagu best xpe jew...rietta suka jea....

    ReplyDelete
  37. happy je bce entry cekbolat2 ni..

    ReplyDelete
  38. haha aku pun jarang update blog dah sekarang. busy je manjang

    ReplyDelete
  39. takpe, rehat2kan diri dulu.. bila dah tenang, kembali la semula ke alam dunia blogging yang mengasyikkan ini.. hihihi

    ReplyDelete
  40. lagu tu kan ke best ke? asal remove?

    ReplyDelete
  41. wafa kembali d cni
    lmew xjenguk cni
    rindu kat cik bolat
    ajen2 lar hupdate naa
    t cik ain sponsor to4
    nak??
    hahaha
    :D

    ReplyDelete
  42. huhu...boring ke? meh! datang kl..kita jalan2..huhu...->teruskan berblog dik..always missed your blog...->kak nasha

    ReplyDelete
  43. meh2 salam cium pipi kiri kanan meh...rindu cik bolat ^__^
    waaa..akak pon hari2 buat keja yg sama ja,mmg skrg jarang update ..hahaha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D