Cekbolat Outing dan Shooting.. eh ?

Entry Bergambar ! MAAF kalau lambat loading ;D


"Kita berkenalan hanya dalam laman blogger,
kau komen setiap entryku yang telah kau bace,
Oh..oooowowo.."

Eh - eh.. kemain lagi ubah lirik akak Najwa Latiff kita xpasal hidung kembang aku kene sula dengan pansel 2B ..k fine ! -abaikan-

Dah lama aku tak keluar jalan-jalan,hari ni 14/03/2012 member baik aku Atikah Azhar bawak aku gi jenjalan kat PERLIS bersama boypreng terCINTAnya.. aku? forever alone (==") encik speaker sekolah JAUHH~~~
malas citer panjang-panjang,korang layan gambar okay ? 

sory banyak gambar =.="
and gambar ni aku ambil sendiri.. yeyeyy ! tapi camera Dslr si Atikah..( sian aku derr )kitorang gerak pukul 8pgi! pergi Padang Besar, Gua Kelam , Kota Kuala Kedah..ni gambar mase dah balik dari Perlis =.=" mase kat Padang Besar and Gua Kelam lupa nak guna camera Dslr lagi satu .. mengong !


Inilah photografer kitorang.. kire MASTA lah.. ekekekek ( en.Fadil )
ni Ladang Tebu Chuping,Perlis

CANTIKTAK ? wahhh bangga gila aku! ekekekee

candid.. =.="

Abaikan baju pepel tu, makcik cleaner je tuh (==')

gambar aku tak banyak sangat, maklomlah aku ni tolong angkat beg, tangkap gambar , pegang payung atau stand ape tah.. ekekekeek

dua photografer, aku dan si Padel.. mmg kompius nak tengok camera mana.. gagaga

Kuala Kedah, tepi Pantai ! yeyyy..

ehm, tak pasti tgah gaduh or ape =.="

See ! ni yg paling aku suka, pandai tak cekbolat ? baik korg ngaku ! agagagag

weee.. cntik kan ? k aku syok sendiri .pfttt~

Keje aku kat sit belakang sbb boring (pfttt~)

aku pegi Padang Besar, aku beli AngryBird jer -harharhar- dan ni la keje saku sorang-sorang kat sit belakang snap gambr kete,bear,kain pelekat,semut gajah, reban ayam, tapir melintas ==" yelaa.. ALONE.. driver dan kekasihnye kat depan bermanja-manja.. aku ? tenung je laa AngryBird ni sambil mesej Teenager Housemaid ngan En SpeakerSekolah.. bile aku boring sorang2 kat belakang aku duduk tengah-tengah diorang macam budak kecik (-_-) nyampuk diorang sembang.. agagaga, serius diorang layan aku macam budak-budak,macam aku ni umur 5tahun ,tambahan pula dengan suara kartun aku ni.. oh betapa comelnye aku.. demm sila-telan-balik-muntah-anda..

nota-minta-kaki : cantik la gambar aku ambil, hehehe.. nak suruh babah belikan satu DSLR utk aku..hikhikhik,Oh ya, aku photografer tak bertauliah so sory kalau tak cantik,lainlah si En.Padil die photografer baik punyee,gambar-gambar awek die (member cekbolat ) die nak buat majalah macam Lagenda budak Setan.. sweet kan ?? waaa best dapat bf / suami photografer.. tetambah aku suke bergambar.. no wonder la kalau korang tengok gambar aku lam blog sentiasa berubah-ubah..

babai *lmbai-lambai tangan*

pstt : Untunglah member aku pakwe sanggup datang dari jauh nuhh Meru,KL .. Gila sweet (^^,) 
ehem-ehem, en speakersekolah bulan 5 ni.. ekeekkee.. takpe-takpe kite tunggu.. C(:

40 comments:

  1. Kekeke~

    Aduh...

    Mesti dalam lubuk hati lu, lusa tak best kan jadi orang ketiga tyme orang sibok berdating kan?

    kekadang tu jadik tukang tgkap gambo utk derang ...

    Kalu gua la kan, gua tak sanggup jadi orang ketiga ni.. nak nak plak kita ngah single..

    Siket walau tak bnyk, hati lu mesti tersentuh gak kan?

    Lu jgn nk tipoo gua la.. Gua pun otai dalam bab2 cintan nih..

    lagi sekali gua gelak.. kakakakaka~


    totallymejah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. pakai camera jenis ape bolat? cantik ah!

    ReplyDelete
  3. Cantik lah shot. Pau je DSLR seko. Puas sikit nak tangkap gambar :D

    ReplyDelete
  4. huyoo jadi model..ehehe buat satu vlog nyanyi lagu pls..hehe

    ReplyDelete
  5. Subhanallah!

    Cantik gambar kerang yang Cik Bolat tangkap tu.. serius berbakat, lepas ni boleh jadik fotografer fik tyme kahwin nanti hehee ^^

    ReplyDelete
  6. belilah DSLR satu. tak rugi tau. :)

    ReplyDelete
  7. wahh.. memang cantiklah gmbr2 tuh..

    ReplyDelete
  8. untunglah ada dslr.

    untung untung !

    ReplyDelete
  9. hee..smart2 semua gambar ni...:D

    > cepat2 la beli DSLR..boleh ambil gambar sakan...hee~(^^,)

    ReplyDelete
  10. olololo..sweeetnyeee...cik bolat bile nk shoot plak????
    ngn nuru xnk msg ke???

    ReplyDelete
  11. jelessss tengok orang dating2 ni.
    :(
    hehe

    cantik gmbar cekbolat amek.
    boleh jadi potograper dah lepas ni.
    :P

    ReplyDelete
  12. Awat awek yg baju pepel tu sembunyi mukanya di balik bear? Selalunya org yg dituduh di mahkamah saja sembunyikan wajahnya....

    ReplyDelete
  13. Seronok berDSLR.. Posing kemain lagi keh keh.. Besar kamera hang.. Bila nak ambek aku Jdi model ni hehe..

    ReplyDelete
  14. cantik2 gambar dia. hehe. tengok gambar 'ladang tebu' tu, ish, memang cantik pemandangan dia. hee~ teringin nak pi jugak >____________<

    ReplyDelete
  15. wahhh...pandai la cik bolat ambil gambar.....nanti cik bolat gi dating,,bwk mmbe cik bolat tu plak..

    ReplyDelete
  16. chantek rr cik bolat snap gmbar kulit siput....suka suka suka....

    ReplyDelete
  17. nak gambar cik bolat
    hihi
    mesti shommel an
    em2..angry bird tuk cik ain xde kew..
    nak ugakkk
    tetber je sengal
    huuu
    :D

    ReplyDelete
  18. wow, mantap la cik boolat kiter nih..ayu suke amik gambo tp amik gambo ayu je la,hakhak...tu la, ayu pun teringin nak dpt laki pndai photography ni..senang..sbb kiter leh la jadi model perasannya,hakhak...

    ReplyDelete
  19. ala cikbolat buat2 tutup muka plak hahaha :D

    ReplyDelete
  20. cantik! ade bakat..kmera mahal sume blh jadi..huhu
    eh comel baju,pepel..fav tuh!haha

    ReplyDelete
  21. Hoi makcik kleaner tuh mcm gua pernah nampak aa. Ari tu dia ada sembang2 dgn tapir gua. Mihmihmihmih.
    xD

    Btw Amy, singgah sini drop ur komen
    http://inibelogguwalah.blogspot.com/2012/03/kenapa-tak-boleh-tunjuk.html
    ;D

    ReplyDelete
  22. wah2 ! cantik nyee kau ! hahaa !

    ReplyDelete
  23. amboi amboi amboi hangggg.
    bulan 5 hr guru.hahaha

    ReplyDelete
  24. lahh nih mak cik cleaner punya blog ke ni? bersih dan kemas disapunya setiap hari. jgn lupa kemas blog akak sekali ye?

    ReplyDelete
  25. kat ladang tebu ni la kan yang dorang shooting citer KL MERAUNG dulu kan?

    ReplyDelete
  26. cantiknya gambar..suka yg siput tu mmg cantik!! huhu..like3!!->kak nasha

    ReplyDelete
  27. Untunglah ada kawan hebat main DSLR ni..

    Muka konfius tu memang realistik.. ;D


    Ok aku rasa sedikit bangga sebab aku pernah dapat gambar lebih kurang macam gambar kulit siput kau tu menggunakan kamera psp 1.3 mp.




    *Kelebihan Xchange entry :-

    - Kau boleh tambah kenalan blogger yang belum pernah kau jumpa.
    - Tak menyebabkan bil karen kau melambung gara² taip entri ringakas uttuk ditukar pakai.
    -ok habis. ;D

    ReplyDelete
  28. erm!cantik pic cengkerang tuh~~suka fotografi jugak ae??

    ReplyDelete
  29. aha cantek gambar2 tu. beli lah dua dslr belanja akk satu. hee :)


    salam singgah dari jannah :)

    ReplyDelete
  30. sweetnya...nak jgk...wuuuuu lap idong bedarah...kekek

    ReplyDelete
  31. malu2 tangkap gmabar ye..hehe..cikbolat ada bakat lah.. kalau asah lagi msti pro punye..:D

    ReplyDelete
  32. kita dslr pon xpenah pgang lagi =="
    cantek bolat snap gmbaq..hehe
    amboi2 bulan5 ni ek, jngan lupa snap gmbaq byk2 ngn speaker skolah..hahha

    ReplyDelete
  33. okeh nanti babah beli kan yer dslr tu haha

    ReplyDelete
  34. bolat nak DSLR? nak satu jugak!!! XD

    ReplyDelete
  35. wahh jauh bjalan ea...hee


    ;p..

    jd photographer akk nak?haha

    ReplyDelete
  36. cantik gmbar cik bolat tangkap...serius cantik !!! mcm dah pro je :D..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D