GELAVAH TERAVAH !

Uhhh.. uhhh.. ahh..
bukan setim, tapi gelabah !

Mana baju putih sekolah yang selalu koyak dekat poket akibat lari-lari dugung terlanggar meja?
Mana kain sekolah kaler biru muda yang ade tulis - Cekbolat 11 - dekat paha ? hehe
Mana tudung putih yang ade nametag " AmyMaizuraAmer" atasnya ade tag "ketua tingkatan" ?
Mana kasut comot yang aku tak ikat talinya,sumbat tali ke dalam kasut sahaja?
Mana beg sekolah kaler biru bodyglove ade keychain AngryBird berloceng ?
Mana Kotak pensel besi spongebob squarepants ade cermin untuk betul tudung mase cikgu belajar ?
Mana Botol air AngryBird yang aku selalu usung kemana aku pergi walaupon pergi kacau member kelas sebelah?

esok?
menggamit memori,esok pakai baju sekolah sahaja..

kalau dulu ada ape-ape sikit acara kat sekolah,tak belajar.. mesti tanya cikgu..cikgu esok nak bawa apa?cikgu nak pesan apa kat kawan-kawan ?

esok ?
bawak diri dan kad pengenalan gambar aku mase darjah 6 tudung pepel.. comeh ! comeh !
dan dah pesan kat kawan-kawan pakai uniform sekolah..

dulu.. lalu je depan pondok pakgad sebelum balik aku angkat tangan bagi salam.. tanda aku nak balik..

esok?
insyaAllah.. aku akan angkat tangan bagi salam dengan lafaz dihati " bismillahitawakaltualallah" sebaik saja melangkah kaki ke arah foyer..

nota-minta-kaki : kalau aku tak bagitahu, korang jangan mengada nak tanya result aku esok ! aku sula hidung korang dengan batang mop kak limah !

psst : komen korang mesti .. "GUDLUCK bolat !" taww dahhhh.. taw dahhhhh.. *mata keatas*
harharhar XD k gurau je..

35 comments:

  1. good luck ye syg..mesti berdebar2 kan??hehe..terus kan berdoa ye.

    ReplyDelete
  2. bolatt . doa lar untuk aku sekali .. hehehe ..

    ReplyDelete
  3. nak wish jgk.....x kira....good luck cik bolat...

    kem salam kawan2 ok..

    ReplyDelete
  4. gud luck cik bolat..esok kita jumpa dekat sekolah ye..nak nangis ni..

    ReplyDelete
  5. LUCK GOOD ye bolat.. haha xsama pun macam yg kau sangka kan kan kan?

    ReplyDelete
  6. gudluck ye... *mcm mana ko boleh tau aku nak wish gudluck ni

    ReplyDelete
  7. selamat mengambil result,jgn takut relax sudah

    ReplyDelete
  8. Semoga dapat 10A+++, aminnnn...

    ReplyDelete
  9. jangan nak sula org sgt la bolat, akak sula kau dulu la :P hahaha

    ReplyDelete
  10. Go boolat! Go boolat! Caiyok caiyok.. boleh punya... moga2 keputusan cemerlang.. aamiin.. =)

    ReplyDelete
  11. Bolat! limit 5A's ok..xdpt sula nonstop..haha
    btw, nk ckp jgk GOODLUCK..~! *mata juling ke ats*

    ReplyDelete
  12. Hai Cek Bolatt!!
    Gudluck keyh!!









    *selepas 5 jam*
    So, result dapat bape? hik3
    x)

    ReplyDelete
  13. mula mula ingat kan mengerang.haha
    weh,pe celopppppp?cite cite.

    ReplyDelete
  14. nak tnye result ni.. bole x ? :D

    ReplyDelete
  15. mesti comey je bolat time sekolah dulu2 kan..dengan botol air nya.. haha..

    *Baiklah BERAPA RESULT SPM ANDA?

    ReplyDelete
  16. hihi L tanya ni.. dapat berpa??? cepat sular...

    jom tambah ilmu sikit..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

    ReplyDelete
  17. tetap nak tanya gak...kalo brani meh sula muahahahahaha...

    berapakah cik bolat punye result??

    ReplyDelete
  18. b0lattttttttttttttttttt! waa......... =,=

    ReplyDelete
  19. gud luckk..
    eh eh ape resultnye..
    stori la sikit..
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  20. entry bolat memang selalu comel.. suka! :)

    ReplyDelete
  21. mana..mana..dan mana..# tak nak komen gudluck..hehe

    ReplyDelete
  22. Good luck!

    Result dah keluar kan?

    ReplyDelete
  23. salam bolat2. so cne result. hope cemerlang gemilang n terbilang.hihi

    ReplyDelete
  24. mn resultnye bolat2..

    hahaha... good luck kami sume tunggu ni. hee

    ReplyDelete
  25. "GUDLUCK bolat !" (copy paste) ehehe...



    result dapat brp? ekekeke

    ReplyDelete
  26. alamak mcmne nak wish gudluck..dah lepas nie? nak jugak tnye camne camne? oke tak? hahaha jgn sulee titttee!! lariii :)

    ReplyDelete
  27. eh , kau dpt berapa ek ? hahaha !

    ReplyDelete
  28. ok tak tanya...

    tapi bolat...apa pun semoga buat pilihan yang terbaik untuk masa depan :D

    ReplyDelete
  29. Pndai pown....GUD LUCK....walau result dah kuar semalam...hehehe...

    ReplyDelete
  30. alamak akak dah terlepas nak ucapkan goodluck kat entry..heheh

    ReplyDelete
  31. ca dulu amek result pakai baju biasa je kot..pastu mcm xde perasaan..hehe

    ReplyDelete
  32. wahhh....dh dpt kan result?..erkk..baca entri lambat :(..hehehe...gd luck cik bolat..hehehe


    waa...msih ingt knangan d skolah..hehe ..indah ^__^

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D