Segmen | 7 Perkara Sebelum Cekbolat Mati...

setiap yang hidup pasti akan mati..

Mati ? -_______-

Waaa.. abang Speaker Sekolah kita ber-mood "Scent Of Women" .. ni mesti terbayang kisah tersebut yg diceritakan oleh cekbolat kepada beliau.. citer ni best ever shuwetttt.. heroin dlm citer ni die buat 20 perkara sebelum mati.. tapi encik speaker sekolah buat 7.. ya 7.. C(:

7 perkara sebelum mati cekbolat..

apa ya? ok..lets cikdautt..

1) nak pergi Labuan balik ! cari Uncle Hamzah.. *lap-lap hingus*

2 ) nak beli kereta sendiri.. ehehe 

3) sambung belajar dekat oversea.. *mata ke atas dan membayang*

4 ) hantar mama and babah buat haji .. *senyum lebar*

5 ) nak jumpe ahli RunningMan !( >_<) *trik muncung*

6 ) honeymoon dekat Pulau Jeju dgn suami.. *tutup muka dgn penyapu*

7 ) Naik pelamin sekali dengan bestfren tayeee " Fifi Eyka Azhar" *berangan mse jogging pgi tdi*

frend no less (-___-)

8 ) Nakkk hantar anak pergi tadika dengan suami.. ihikksss *eh?

errr.. dah ter-LAPAN.. tapi yang paling penting tu no SATU dan no EMPAT..
harap-harap sempat *trik muncung*

Mangsa Tag..

Apix..

Tak nak kena sula sila join.. bukan paksa tapi ugut.. kbai

join ? klik sini ---> SINI

14 comments:

  1. mak aih ekau hahaha insyaAllah nanti abg try test buat ye kikiki :D

    ReplyDelete
  2. kahkahkah apesal kau ambik impian aku yang number 8 tu woi. alololo sweet2 gittew, kan?

    insyaallaH gua join wei :P

    ReplyDelete
  3. Sy lupa password blog sy...cmne nk join ni...ekeekekek

    ReplyDelete
  4. mak kau..hahaha..insyallah akak join ek..hikhikhik..*kurang pandai dlm nak join2 segmen ni..mmng tido tak lena la bila ditag..hohoho

    ReplyDelete
  5. mai nak piaapp betis dulu sebelum sula...

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-sebelum-cm-mati.html

    ReplyDelete
  6. wah..bagus impian ko b0lat.. ^__-

    ReplyDelete
  7. haha..nasib lah sape yg tag tu.,.tak buat cik bola sula korang..hahaa

    ReplyDelete
  8. alahai , kalau x join kena sula , keh3 , terpaksa lar ak join .. huhuhu ,

    ReplyDelete
  9. ada hati nak sula abang.wekkk..dah buat pon.nak sula gak ke???hahaha

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-sebelum-aku-mati.html

    ReplyDelete
  10. hehe....sempat main tag-tag lagi zaman skrg? hehehe

    ReplyDelete
  11. oh terlepas pandang esok akak join k cik bolat sayam :P dah take note nie..

    ReplyDelete
  12. satu lagi jgn lupa belanja sm makan yew..hehe

    ReplyDelete
  13. http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html

    saya dah join!! cik bolat jum lah singah ek..kawan-kawan pun di jemput sama!! mekasih!!

    ReplyDelete
  14. huhu..akak tak de ke? =_=" kehkehkeh..gurau sahaja...nasib akk tak kena sula..=)kak nasha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D