Segmen | Tambah Follower tanpa Blogwalking..


Woooow.. ! berhabukk dahhh blog.. kat shoutbox 'luahan mangsa sula' pon rmai menjerit.. 

Cikbolattt !!!!!!!!!

Hey, cool okay..chill dear.. pecah air ketuban tapir Nizam Ijam lu taww .. shiann..

Dua kali aku jadi Mangsa Sula Tag dua jejaka HOT.. owmaigawdd..
iaitu abam banglaku.. ARELAN dan skandal baru jinak-jinak tapir si PAMIE..
dan segmen ini dari si Doktor Muda dan Rock lagi hensem.. skandal lama ..
Mr Doktor Speaking... pewwitt..pewwitt..


Join tonyoh banner okay ??

err.. actually bolat la yg paling lambatttt ! tarikh tutup semalam =_="
Mr.Doctor.. sory okay? jahat kan bolat ni.. segmen member sendiri boleh buat lambat2.. wuwuwuwuw.. hukum la shayee.. hukumlaaa.. uwaaaa (T__T)

kompem pasni aku buat segmen takde org join.. =.="
sbb aku x join segmen org.. erkk? teruknyaa perangaii !! *dush-dush*

nota-minta-kaki : aaa.. aku dlm proses merangkak nk terjah korg balik.. perlahan-lahan ni.. 

20 comments:

  1. ye, saya sejinak tapir..hahahaha :D

    ReplyDelete
  2. cikk bolatttt doh! cikkk bolaaatttt ada disini!hahaha

    ReplyDelete
  3. comeynye banner dia colourfull..

    ReplyDelete
  4. mlas join segmen2 ni follower x btmbah pon kalu join..sadis sungguh T_T

    ReplyDelete
  5. Bolat bolat bolat yang comel.. Camna ni.. List terakhir dah diupdate pagi tadi.. adehhh.. apsal lambat ni? ayarkkk.. camna ni.. camna ni...

    ReplyDelete
  6. hahahaha..dah tak bangla ok.& abg tak sula orang mahupun apa2 jela. :p

    ReplyDelete
  7. cik bolat..reena ada informasi ni..hal negara punya..reena bikn satu segmen di mana lagi kalau bukan blog hatiku..jom join nak tak..satu honour reena jemput tau..

    ReplyDelete
  8. Gud luck utk semua yg join segmen2 tu...

    ReplyDelete
  9. Segmen tambah follower tanpa blogwalking? habis tu nak buat macam mana? blogrunning? blogjogging? blogswimming? HOWWWW???
    Keh3.
    xD

    ReplyDelete
  10. tiada maaf bg mu cik bolat...hahaha

    sy lak lebih2..hehehe

    ReplyDelete
  11. Pernah join segmen ben skali sahaja. Tuh pun masa baru buat blog. Skrg dah malas

    ReplyDelete
  12. wah dah tutup semalam? hahaha :)

    ReplyDelete
  13. gud luck cik bolat. memang dah lama cikbolat tak hupdate, rindu lar. hehehe. >_<

    ReplyDelete
  14. kehkeh...ada ke daht tutp br join..bertuah punya adik!! huhu..semoga tak kena marah..huhuhu..
    ->kak nasha

    ReplyDelete
  15. salam..nak tau ape RAHSIA ade jek org megkomen2 belog cik bollatt..terase bernyawa lak belog cik bolat..

    ReplyDelete
  16. cikbolat..kita serupa..tak rajin join segmen ha.. T_T tak pandai nak berkata2 mcm cikbolat..wuwuwu

    ReplyDelete
  17. er,ak dah 3 hari kot x hapdate..huk3

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D