Alamak ! silap panggil ..

Entry ringkas sementara menunggu kelas..
P E N A T ! itu yang mampu bolat cakap..
itulah.. itulah.. 
bile nak balik ni ? tiap-tiap malam nagis rindu mama.. 
eh kejadah aku gitau pasal mama ni ? =.=


- semalam-

"thanks you uncle" 

Beliau duduk dekat kafe sambil membaca paper..
aku hengat ayah sesiape..
aku tanye la skit-skit..
brkaitan dengan pmbentangan yang harus aku bentang nanti malam..

Setelah mengucapkan terima kasih kepada beliau..
kerana sudi membantu cekbolat..
err.. uncle ?

Aku membuka kunci bilik..
eh ? aku menepuk dahi..
bukan 'uncle' lah.. 'tuan' !!!
jilakee.. mampus la guaa..

-hari ini-

Pagi tadi aku terserempak dengan beliau..
di kafe untuk melahap..
aku memaniskan senyuman sebaldi-baldi kepada beliau..
Oh ! malunyee aku..

Esok 

mungkin die akan handle kelas aku beraktiviti luar di pantai..
err.. bolat dah la suka tanye itu ini..
membisu la aku besok.. 
kepade kawan-kawan.. jangan kau tanye kenape aku diam..
tak hyper seperti selalu..
aku malu ! kbai~

nota-minta-kaki : rumah (hostel) bolat wifi ade.. kuat lak tuh.. tpi bolat sibuk la.. insyaAllah bolat gomol blog korang balik hari cuti.. maaf ye sayang-sayang..

Eh ! English class .. best ! best ! sir wait me..
bye guys.. i'll will catch you later.. muahhhhh XD

37 comments:

  1. hihi..silap pggl lak ea.. dah2 p bljar tu.

    ReplyDelete
  2. muahhh too..take dear...good luck!! no be naughty ok!!

    ReplyDelete
  3. oppss! itu komen akak nsha!huhu

    ReplyDelete
  4. whoa ..haha ...apa kes ni bolat ? nanges-2 bagai ? hahahhaa

    ReplyDelete
  5. Hahah. Kesilapan teknikal disitu. Takpe, boleh dimaafkan kott. Huhu~

    ReplyDelete
  6. hahaha...reena pun selalu jd mcm tu..memang cuak gila..tapi bila jmpa esok saja..buat2 lupa hal yg berlaku tu..sengalkan..=)

    ReplyDelete
  7. kalo org tnye nape bolat diam jwb je bolat puasa dr bercakap...hehehe
    cian die kn da termalu..heee~

    ReplyDelete
  8. dah start kelas ke weyh?cepatnyaa.

    ReplyDelete
  9. uncle boleh gak.. dengan itu dia rasa ada bau2 bacang ngan bolat lalu mudah utk bolat dpt markah free :)

    ReplyDelete
  10. haha mcm neleh tersalah panggil lak nie.haha :)

    ReplyDelete
  11. kalau dia tye knape pggl uncle, cakap lah, kan lebeh mesra. heh. :)

    ReplyDelete
  12. boleh plak ko tersasul cmtu..huhu

    ReplyDelete
  13. tak mau lah nangis2..tak comel lah..

    ReplyDelete
  14. sir! wah kemain speking mung..;p

    ReplyDelete
  15. jangan lupa gomol blog saya nanti :)

    ReplyDelete
  16. aihhh..mcm mana boleh tersilap panggil tu..mamai ke cekbolat...heee~

    ReplyDelete
  17. hahahaha...adoyai.tak pasal2 dah memalukan diri sendri je dekbolat ni.lawak2

    ReplyDelete
  18. wah..pnjgnya artikel..hihi..relx k..

    ReplyDelete
  19. ada2 je kan cik bolat ni. nampak gaya hepi je tu. tak homesick. bagus2. kekalkan sampai ujung semester ok. jgn nangeh lak. hehe.

    ReplyDelete
  20. Panggil pun uncle, kenapa tak panggil "abang"?

    ReplyDelete
  21. Belajar kat mana bulat oi???

    P/s: Balas di shoutbox gua.. haha

    ReplyDelete
  22. bolat,, ape hang buat buat?? masuk kelas ape niehh,,, weyhhhh!!!!! le me is back!! :'D

    lama tak ketemu niehh

    ReplyDelete
  23. uncle pun uncle la...janji masih hormat menghormati ikut peringkat usia...tapikan bolat keseganan kemaluan tu tetap ada kot...hihi silap punya pasal :D

    ReplyDelete
  24. hahaha ! sengal laa kau !

    ReplyDelete
  25. haha! habis la habis la. dah tersasul tu.ekeke

    ReplyDelete
  26. wow...

    having a great time there huh?

    So glad hehehe

    ReplyDelete
  27. haha..bru2 masuk dah silap panggil tu biasa la cik bolat....sabo je la...lepas ni jgn silap2 lg k..budak2 bru xpe..dimaafkan..

    ReplyDelete
  28. Sakan~ Uncle pom boleh. HAHA :D

    Byk Grammar error. Boleh improve ;)

    ReplyDelete
  29. bese la tu law da silap pggil..hehehe

    ReplyDelete
  30. hehe..cmna leh tersilap tu?hehe
    xpela..mst 'uncle' tu suke ngn bolat nnt ..weee :p

    ReplyDelete
  31. wah wah..bestnya dia...dah start study!! :DDD

    ReplyDelete
  32. haha haiyOo camana boleh silap panggil uncle..

    ReplyDelete
  33. haha haiyOo camana boleh silap panggil uncle..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D