Ape yang BEST ni Oih ?


APA YANG BEST TENTANG BLOG CEKBOLAT ?

kemukakan jawapan anda di kotak komen yang disediakan..
jawapan hendaklah tidak melebihi 180 patah perkataan..

syarat-syarat penyertaan..

- dilarang bodoh..
-dilarang bangang..
-dilarang memutarbelitkan soalan..
- pandai mengikat tali kasut..
- pakar dalam mencabut bulu ketiak, cukur pun okay gak..
- berkebolehan menulis menggunakan pen atau pensil..
- dilarang meniru aksi cipanzi ketika mengarang..
- tidur memakai stokin..

pesanan : mohon jujur.. jika ade yang tidak suka pun boleh kemukakan ketidakpuasan hati..
mungkin tak stim baca ke, tak klimaks ke, ngantuk ke? whatever lah..

Masa diberikan : ikut suka hati hangpa la.. sebelum 2 may 2012

hadiah misteri akan diberikan kepada sesiapa yang mengarang dengan kesedihan.. eh ?
terbuka kepada pembaca blog- pengomen tegar sahaja.. 

Jawapan jilat punggung tidak dilayan ( membodek )

Selamat mengundi ! eh ??


36 comments:

  1. apa yang abg suka ngan blog bulat? abg tak suka blog bulat.. tapi abg lebih tertarik ngan entry2 yg bolat hasilkan. Sebabnya?

    abg suka cara bolat menyampaikan, meluahkan dan mengekspresikan ke dalam bentuk penulisan. Gaya penulisan ringkas tapi santai. Mudah dibaca dan menghiburkan. Ni bukan kipas lipas tapi jujur apa yg abg rasa :) mungkin cara penulisan kita hampir sama.. dats why abg leh get going ngan penulisan bolat. kipit up dik. ada harapan pegang title Blogger Of The Year ni hehehe

    ReplyDelete
  2. apa yang best tentang blog cek bolat??

    jawapan:
    blog cek bolat best sbb cek bolat sangat kelakar bila menghasilkan entri...bahasa cek bolat amat santai..rasa macam cek bolat bercerita depan2 dengan pembaca..imaginasi cek bolat pun kuat,,sbb tu terhasilnya ayat2 cekbolat tu...

    cek bolat pun rajin terjah blog shah..sbb tu shah rajin terjah blog cek bolat...kita sama2 ada dalam bloglist masing2 kan...

    ReplyDelete
  3. saya suka cik bolat ke saya suka blog cik bolat ni ? hahaa ..OPS...eh ! jawapan jilat punggung tak dilayan ? nak buat jugak la jawaoan cenggitu ..bhahahahhaaha

    ReplyDelete
  4. ape yg best?jenuh duk pikir..mungkin sbb dah jatuh cinta dan cinta x perlukan alasa.sekian ..rindu b0lat!auummm! =D

    ReplyDelete
  5. blog yg sempoi n seyesly ske gaya penulisan cekbolat yg releks je bile bce..

    ReplyDelete
  6. Saya suka sebab saya dpt larikan diri sekejap dari kehidupan yg penuh tension ni. Bila mengadap blog cikbolat rasa diri macam kanak2 kecil suci murni yg tak perlu pikirkan soal2 kehidupan yg menyemakkan kepala otak ni...

    ReplyDelete
  7. saya suka blog cek bolat sbb cek bolat ni taiko orgnye.

    ReplyDelete
  8. Tak suka : Header yang tak nampak ke-bolat-an nya. HAHA :D

    Suka : Selain daripada header. Entri memang mantop. Tak penah kering rambut *eh* bila baca entri ang.

    ReplyDelete
  9. penulisan cik bolat kreatif.. sampai tak terfikir dek akal yang waras.. hehehe...

    ReplyDelete
  10. penulisan yang bersahaja. Hazfee baca pun hazfee rasa macam cik bulat depan hazfee tengah bercerita dan yang paling penting orang yang membaca entri cik bulat boleh ketawa sampai tercirit. opss. over pulak sampai tercirit.hahaha

    ReplyDelete
  11. entry cikboolat agak kesengalan

    suka bace. sempoi dan santai je

    takde menyentuh isu politik, agama, warna kulit, warna rambut, warna bijik mata...kira ok laa

    ada menyentuh soal cinta cintun, tapi tak keterlaluan, tidak sampai 18SX
    jadi masih boleh dibace uutk golongan remaja mahupun org tua atau budak2


    sekian.

    ReplyDelete
  12. apa yg best tntg blog cikbolat??

    walau xde angry bird dalam blog,tp terasa mcm berkawan ngan angry bird jek..haha..

    ReplyDelete
  13. kite suke blog cekbolat sebab cekbolat mengarang pakai bahase ikot sedap rase takde roadtax haha memang gempak. terase sgt happening di situ ye. dan cekbolat terer kot selitselit lawak kat tgh entry sampai kite boleh gelak terbahakbahak. heee. cekbolat comel;)

    ReplyDelete
  14. Dah lama aku menyula bontot dekat belog Bolat ni. Sebab? Sebab blog bolat besh gila gila. Bolat memang pakar dalam penulisan kreatif. Ayat semua cam monyet je.. takde nak skema macam belog Amir tuhh, memeng besh. And everytime baca entry kompem aku gelak sampai rasa cam nak beranak <--- aku lelaki ye. Tergolek-golek baca entry Bolat. ekekekekeke :p

    Amir doakan Bolat dapat jadi blogger of the year one day nnti. PASTI BOLEH! Wajib tau! hehehehahahahahaha

    ReplyDelete
  15. blog kau tak best.. dah la kaler pink..sakit mate aku..lgi tak best kau delete entri date kite..huwaaaa..hehe

    jangan marah debab

    ReplyDelete
  16. jujur i tell u, 1st time org baca macam lucah pun ada...bila lama2 (selalu) baca, i understand pe'el manusia lain2..bolat express diri dengan jujr..buat apa berlakon kan....so, this is how u explain urself!! thumb up!! =)

    **kak dah jarang komen2 la ni...huhu...dok mengaji x habih lagi...

    ReplyDelete
  17. boleh tengok ramai mange sule cek bolat bolat,, !! :O

    ReplyDelete
  18. blog bolat ni lucah hahahahha :P

    ReplyDelete
  19. belog ini simple tapi look awesome.. ringan tak perlu tunggu loading lama... , tapi Nurrul suka gaya penceritaan yang disampaikan oleh cik cekolat ! Thumbs up ! :)

    ReplyDelete
  20. blog cekbolat comel... serius x tipu.. pastuh gaya cekbolat cite sgt2 la lawak.. keep it up girls.. sory, dh lama x blogwalking cni ye.. love u :)

    ReplyDelete
  21. hhaha.. gelak dulu..sbbnye klu bce entry cekbolat tak gelak mcam pelik okey..bgi cik yatt suke sbb humor dlam pnulisan..tak borg..sporting gegile meroyan..hehe..grau2..btw like.. komen gak wlaupun tarikh dah trlepas.. :)dan pling pnting cekbolat shomell..auww

    ReplyDelete
  22. wholesale pvc handbags [url=http://replicahandbags.name/]donegal tweed handbags[/url]

    ReplyDelete
  23. sebab apa best?? kalau ingat sula je mesti ingat blog ni :D


    tulisan jujur yang kreatif ikut adrenalin cekbolat yang merupakan seorang remaja :D

    ReplyDelete
  24. suka blog cek bolat sebab dia bolat.. eh tak sebab dia guna bahasa sempoi nak mampus dan tidak skema macam wa..

    ReplyDelete
  25. ooo aku.. emmm tak tahu nak cakap apa sbb jarang singgah sini.. blh tak cakap macm ni hahaha

    ReplyDelete
  26. cekbolat ni sngat pndai berblog,ayatny sempoi dan sronok dibaca,ad blog yang comeyyy...n lagi satu,orgnye suwet muwet macam gula2..hehe

    ReplyDelete
  27. Well....

    Blog AmyBolat akak nie simple, penulisan pun santai je, snang paham.. kalo dtg time bad mood, trus leh jd ceria sket coz Amy pndai wat lawak, ngehehe... XD

    yg akak xsuke, part kne sula bontot, owh no!! >_<

    ReplyDelete
  28. Oppss : mase dah tamat !!!! hahhahahahaha.. :))

    ReplyDelete
  29. dulu gua tegar komen blog ni..boleh turut serta tak? XD

    ReplyDelete
  30. akak suka sebb kamu tak hipokrit..i very like this blog..huhu..tu jer...kak nasha..=)

    ReplyDelete
  31. tarikh dh tutup..tpi nk komen jugak. bila baca kt entry ni msti gelak terguling2..hahahaha

    ReplyDelete
  32. Wow you so cute!!...
    Nice blog.. Proud be your follower...
    Grab your space for FREE at ♥PetakNiaga.Blogspot.com♥
    Leave Comment | Thank You :)

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D