Cekbolat | kakak REMPIT !

Dengan hujan turun melimpahi..
datang lah kau, datang kepadaku..
isi dikulit mari siat hingga gusi..
aku milikmu.. milikmu..

muahahahahhaa XD

"tukk..tukk..tukk"

Demmit ! baru nak berimpi basah main hujan..

"hari ni kakak ambil adik sekolah, babah ade keje.. adek keluar pukul 2.30ptg" - mama memberi arahan sambil kening terangkat-angkat merenungku..

*****

Minggu ni start la keje aku sebagai seorang kakak rempit..
ambil adik sekolah..
hantar pagi-pagi ?
jgn harap aku nak bangun hantar die pepagi butekk..
aku hantar die pergi sukan pepetang jer..

eh ! eh ! aku tak terkangkang mcm tu tau !!!

Macam biasa lah.. 
aku kalau ade penumpang tak boleh diam-diam bawak..
bising ! bising !
kalau lalu depan rumah orang,orang keluar tengok..
ape yg bising sgt..
o.O 

Semalam hari rabu !
ade kokurikulum..
adik aku ganas-ganasnye.. unit uniform kaler pink!
Puteri Islam.. cehh ( -_- )
aku lupa hari tu hari rabu..
kalau aku tahu,aku tak sanggup pergi ambil adik sekolah..

eceh.. suweet kunun..


Dari atas ke bawah pink..
muka? rock tahap cipan..
ganaihh kemain..

dan ape yang cekbolat alami....
.
.
.
.



=..=

Awas ! aku off day hari rabu.. 

nota-minta-kaki : tolong lah berlembut sikit dgn penunggang motosikal perempuan ayu seperti aku ( tuihhh ! ).. jangan acah-acah nak keluar dari simpang.. aku gelabah mak enon kau tahu.. nak laju ke tak ? nak laju ke tak ? cilakeee~

40 comments:

  1. wah bagus la kakak... macam nie la baru kakak mithali... :)

    ReplyDelete
  2. alalala... cekbolat terharu di peweet lah tu.. hahaha..

    ok ah tu warna pink.. keh..keh

    ReplyDelete
  3. bukan rempit sebarangan nie.. hehe :P

    ReplyDelete
  4. phewiittt..abg pon pernah buat keje tu tapi takdela pulak orang kacau cam dekbolat.hehehe

    ReplyDelete
  5. heheheh lawak ler cik bolat ni..apa pun salam kenal yer..saya singgah sini n follow sini

    ReplyDelete
  6. Ahahah kelakar jeh cik bolat nie . Dia nak ngorat lattew , kasi report kat pakwe cik bolat ! Yeahh ~

    ReplyDelete
  7. hahah alala comelnya bolat kena kacaw..tehehe

    ReplyDelete
  8. hai kakak rempit,jum kita rempit tiap hari rabu,kehkeh

    ReplyDelete
  9. @aReLaN mmg lahh ! klau depa kacau bang lan .. cop GAY lah.. =..=

    ReplyDelete
  10. @❖ Syaa ❖ mende la korg ni.. mana ade ngorat lah ! diorg perli la.. adk bolat kaler pink woii..

    wakakkaka XD

    ReplyDelete
  11. bagus la cik bolat jadi kakak mithali kan.... hehehe..... hamboiii,,kena usya la dia.. mesti cek bolat nmpk hot masa bwk moto kn...hehehe..

    ReplyDelete
  12. hahaha lawa gak hang lukis kan.
    kalau aku kan..mmg hon tanpa henti kalau nampak org pakai pink.
    lalalaa

    ReplyDelete
  13. EKEKE...

    Bayangkan kalau cik bolat bawak moto terkangkang macam tu ekeeke

    ReplyDelete
  14. heheeh..bese letew kene kaco2.. comel moto cekbolat.. cik yatt lagi takut bwak moto..haha tak coolkan??

    ReplyDelete
  15. Biar lambat 30 minit, jangan cepat 30 tahun....

    ReplyDelete
  16. kakak yang prihatin.. nak jadi adik gak laa ek.. hehehe

    ReplyDelete
  17. b0lat,nak rempit ngan ko boleh?kih3

    ReplyDelete
  18. aku drive kereta pun xde bising macam tuh ,, haha , bajet aku pernah dengar korang bising .

    ReplyDelete
  19. amboi..nnti bawak akk pulak...-kk nsha..k,bai!!

    ReplyDelete
  20. haha,kelakar toi..sbor jela..siyes,suka dgn entry kamu dik.

    ReplyDelete
  21. ecehh sejak bile lahh ko nih de bakat melukisss.haihh.waaupun huduh di mate aku,tpcantek di mate org lain.huahahahahhahahahahaha

    ReplyDelete
  22. hehe... bgus, jd akak mithali nie.. XP
    wah, kaler pink from top to bottom eh...hehehehe....

    ReplyDelete
  23. waaaaaaaaaaaa...kakak mithali la..boleh buat adik ipar..hehe

    ReplyDelete
  24. comel giler cilakeee~ ko..muahaha

    ReplyDelete
  25. aiyoo cik bolat ! haha ..benar3 ..haish ..
    btw..benar ..spudin dah tukar URL..sorry for any problem ok ? haha ... http://spudinpunya.blogspot.com/ yang new one punya :D

    ReplyDelete
  26. hahahaha.. nokrom,wane pink..hahahaha

    ReplyDelete
  27. hahah ! kakak mithali laa konon2.. :P

    ReplyDelete
  28. ok la tu
    at least takde la ko duk tidur petang je :P

    ReplyDelete
  29. wa tak berani bawak motor weh.
    wakakakka.
    wa takut seh nak bawak, last wa bawak lepas wa jpj test,
    wa asek merendek kete je.
    lu ajau laa wa cane nak brani jd minah wempit.
    shit

    ReplyDelete
  30. peweeettt!!!! boleh tumpang?

    ReplyDelete
  31. kakaka...kartun tu lawak btol..haha..takpe2,kakak mithali,adik sayang..haha

    ReplyDelete
  32. mmg akak mithali adik bolat ni..

    ReplyDelete
  33. hehee.. comel jer Cek Bolat lukis ni^^


    Memang diakui, Cek Bolat memang seorang akak yang mithali sebab berjaya menjalankan tanggungjawab terhadap adik kandung sendiri. Sapa lagi nak sayang adik kita kalau bukan kita sendiri.. bukan?


    akhir kata.. kaler pink memang sooo suuwwweeettt~

    :D

    ReplyDelete
  34. t bawak keter pula antar adik g kelas... ehehe... :D

    ReplyDelete
  35. mcm tu la..tak mahu gaduh2 ye..hehee

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D