Cekbolat menghitung hari ! eh ? mcm pelik je tajuk aku =.=



lololohh.. comelnyeeee :3
Sultan Kedah sgt comelll ! aww.. awww.. cekbolat mmg admire die gile..
tok wan ! i lechiuuuu ..muahhh :* ( eh ? )

Bekas kak ipar cekbolat Dayang Sultanah Aminah.. 
Pernah la cekbolat masuk Istana Pelangi.. 
ekekekeke,tapi tak dapat jumpe sultanah pon =..= ( kepochi lah ! )

jadah aku cakap pasal Sultan Kedah ni ? takde kene mengene ngan tajuk.. pftt~
anyway aku tengah buat-buat sibuk sekarang nih..
almaklomlah jakun gile nak pergi further study kat Nogori nuhhh..
asal aku jujur sangat ni woii =..=

Dokumen-dokumen dah 90% siap..
gambar pun dah tangkap comel - comel ( ehem ! )
Baju pun dh sumbat - sumbat dalam beg..
pergi seminggu je baru .. ( =..= )
kepochi cem haromm..

whatever-ever-ever ( tgn atas bahu )
semalam jer cekbolat pergi bank bukak account baru.. SEORANG !
mama & babah busy.. pftt~
babah cakap, dh tiba masanya me berdikari.. =..=
Oh ya, itu normal kan ? cekbolat je manje lebihh .. ( muntahhh )
tak lupa jugak dengan tugas sebagai Kakak Rempit menghabiskan waktu-waktu terakhir menghantar dan mengambil adik sekolah ..
nasib hari ni cuti.. ekekekekke
( tutup muka dengan penyapu )

Gelabah sangat sampai makan macam- macam jadi..
malam tadi sakit perut yang amat..
mybe nak bermanja kot perut cekbolat nih ?
cekbolat tidur dengan mama samalam :3
ekekekekee, sukenyee ~ sukenyeee ~

nota-minta-kaki : Oh ya ! member-member cekbolat pun akan masuk kolej ni jugak.. habeslah riuhh jumpe geng, memang takde muke lain aku nak jumpe dalam dunia ni.. ekekekekke 


44 comments:

  1. Selamat memerdekakan diri dari ketiak orang tua...tahniah dpt lanjut pelajaran!!

    ReplyDelete
  2. ada geng, kompem lagi best.

    ReplyDelete
  3. bestnya tidur dengan mama! hehehe..

    goodluck cikbolet..
    excitednya dia nak masuk alam baru dah ni..xD

    ReplyDelete
  4. gudluck adek manis n adek manja. :)

    ReplyDelete
  5. wah siap tido dengan mama. haha. selamat berdikari ye cik bulat :P

    ReplyDelete
  6. ok la tuh ada geng masuk sekali..kang ada pulak orang meroyan rindu ngn femeli dia..kekeke

    ReplyDelete
  7. Good Luck! blajo pandei-pandei..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah adik dapat UUM ke?wah apsal abg tatau ni??tahniah :D

    ReplyDelete
  9. owh , ko pergi seminggu ea bulat ? nasib baik , kalau ko pergi lama2 xde lar orang nak p beli nasi lemak tepi jalan tu , ngeh3 , :p



    weyy , study leklok ea , jangan lupa aku kat sini , hahahaha , :D

    ReplyDelete
  10. haha..excitednya..akk dulu belajar malas..tak suka pun.kehkeh..tp hbs jugak..huhu..take care ye...bwk angry bird ke? hihi...k,bai->kk nasha..

    ReplyDelete
  11. menghitung hari detik demi detik.. (sila nyanyi macam kris dayanti ei)

    tgk2 balik ckp nogori lak. nnti..

    ReplyDelete
  12. Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu. Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.


    Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


    Ehhhhh…. xtau la nk tulis ape dah...;p

    ReplyDelete
  13. haha ta aci maen geng :P
    g sana jgn mnja sgt taw..bolat kan macho..bhahah

    ReplyDelete
  14. g sano studi ha. jangan ehko nak ngado2 cari boypren pula. kang kono sulo sat lagi ni ha. ehehe.. :D

    ReplyDelete
  15. gudluck ye cekbolat..
    study leklok nanti kat sana...

    > tik tok tik tok..berapa hari lagi tinggal ni..hee~

    ReplyDelete
  16. pandai2 la bwk diri k kalau dok negeri org....bila dah futher study ni,,,makin banyak la org cik bolat jumpa,,dan macam2 perangai la cik bolat nmpk nnti...

    ReplyDelete
  17. baguslah ada member. boleh la buat geng. best ooo ada geng. boleh buat kepala jahat same2. takla rasa bersalah sgt kalo tak g orientasi dan tdo dlm blk. hahaha. :p

    ReplyDelete
  18. Selamat memfurther stadi Boolatt!!
    Stadi smart ok! jaga diri, makan minum, kesihatan per sume. Kucing liar jangan lupa diberi makan. Hehe.

    All the best for you!!
    semoga selamat semuanya dan hopefully grad in time. Orite? ;)

    ReplyDelete
  19. study tempat baru?
    selamat berjaya lah ianya pun :D

    ReplyDelete
  20. lu da nak pegi tinggal kan wa ke beb....

    ReplyDelete
  21. wa pasti merindui lu kelak.haha
    goodluck dlm apa apa pun
    beb.'jgn kata xkenal wa.

    hahah

    ReplyDelete
  22. cik bolat smbg study kat ne? tahniah...study rerajin tau! jgn nakal2 ye! :)

    ReplyDelete
  23. tahniah3 ..hehe ..jgn lupa beli souvenir sikit untuk spudin :P ...haha..

    ReplyDelete
  24. all the best ya! uit..xchumel un sultan kedah..sultan phang lagi chumel la..haha

    ReplyDelete
  25. aku dah lama tak tidur ngan mak.. teringin gak.. mesti bestkan.. hahaha..

    ReplyDelete
  26. semoga cemerlang terbilang dan gemilang..

    ReplyDelete
  27. abeh la kolej tu geng cek bolat kongker....ekekek....

    bajar leklok...xrajin xpe...jgn mls sudah...

    ReplyDelete
  28. selamat diragging..heh heh :P

    ReplyDelete
  29. ha..belajar tau..jangan lak BULI-BULI ke,SULA-SULA ke..hahhaha!!

    ReplyDelete
  30. Hahahah. Moga belajar rajin-rajin. Kat tempat orang nak manja sangat, alamat susah nak hidup nanti.

    P/S: Saje suka2 komen. Singgah2. Bye.

    ReplyDelete
  31. msuk u jumpe kwn lame balek?mcm x syok je..haha
    pape pon,all the best tuk kau ye b0lat the legend =D

    ReplyDelete
  32. selamat belajar!:D

    jgn nangis tau!heeee

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D