Kak Pah AJL bertemu Hasbullah Awang,Nikita Willy,Najwa Letip

Assalamualaikum sayang ! meh salam cium pipi..
muah-muah .. amboi wangi-wangi depa aihh..
rindu bolat tak? tak ? *panggg! * (perasan)

Balik dari merendek ( meronda kot ) dekat kawasan kolej ni..
bolat dengan rakus membuka lappy dengan harapan nak nengok pesbuk dan blog..
memandangkan line tepon dekat rumah ( hostel mcm rumah ) slow melow.. kecuali wifi jer..
setelah mem-approve komen-komen yg melonjak ..membuak-buak .. 
ku lihat shoutbox "luahan mangsa sula" dan... 

awmagaiwddd !
retiss datang bolag bolat..
tertonggeng-tonggeng aku di atas katil.. 
naeb tak jatuh.. roomate aku kehairanan ?
si shikin yg sedang menghirup maggie cup terhenti setelah melihat gelagat cekbolat..

Kak pah hepi giler okay..

Nikita Willy ?? aww

Hasbullah Awang ? pengacara bola ?

nejwa letiip menyanyi kat sni pulek =="

sesat ke hape ? untunglahhhh

Kak Pah sentap nokkk !
lu mau tak tak siapa ?
ini tak bukan keje adik kak tipah jual spender labuci,ropol-ropol polka dot..
--- >> Apix Cendol jaittttt !

Caitt ! hidung kak pah dh membesar ke tahap 3.8 skala ritcher..
bontot kak pah mengecut 90k/j ..
nakrommmmmmm.. jilake =.=
kak pah nak pencen lah ceni.. mincik !

nota-minta-kaki : shoutbox bolat sunyi tanpa Apix.. ( moh penuhkan shoutbox apix pulok ) dan lain-2.. tengs sudi dtg :) nnt bolat gomol blog korang balik.. 

Muahh.. babai sayang,meh salam cium pipi..

28 comments:

  1. Perfttttt pemes giler cik bolat hewhew boleh dipanggil retis dah nie hewhew

    ReplyDelete
  2. err .. gila femes blog ko , haha , artis indonesia pun datang blog ko . pheww , untunglah , wakaka XD,

    ReplyDelete
  3. hahaha..ingtkan btol2 tadi..hehehhe..gelak2 den..retis tu..

    ReplyDelete
  4. hahahaha...reena tak tahan la ni..gelak bunyi cipanzi dah...sengal betul cik bolat..=)

    ReplyDelete
  5. haha...semua retis tu..ahakss...:D

    ReplyDelete
  6. HAHAHA.

    drama sungguh ari2 ahad ni.

    ReplyDelete
  7. nakal ye si apix ni..nyakat bolat..

    ReplyDelete
  8. fuiyooo..ramai betul retiss datang singgah sini.hahaha

    ReplyDelete
  9. CHAIT!~ sila tgk followder die ok. ejam dah lama follow die... nampak sgt die tak penah nak prasan pun. chait! ntah2 ejam orang yang ke brp ntah.. ehehe

    ReplyDelete
  10. lalalala...nampak beno nipunye.

    ReplyDelete
  11. Pergh! femes blog lu Boolattt!!! hebat!! kippitap. :D

    ReplyDelete
  12. hehehe....ok la tu...xde la sunyi shoutbox tu....hehehe....

    ReplyDelete
  13. haha...okay la tu ...anggap je retis..haha

    ReplyDelete
  14. fewwitttt yang fofular datang sini jer....kikiki

    ReplyDelete
  15. untunglah ada retis singgah,haha,jeles ni :D

    ReplyDelete
  16. haha femes gitu con bolat. hikhk.

    ReplyDelete
  17. hahahahaha.. terbaekk la idea dia ni..hahahaha :)

    ReplyDelete
  18. retis la katakan..

    lagi2 ada domain sndri ni..heee

    ReplyDelete
  19. pergh! pemes woo cik bulat. byk org fofular yg dtg sini tu.wakakakaka. :p

    ReplyDelete
  20. ramainya artis retiss tinggal jejak.. haha.. malangnya kerja si apix erk? haha..

    ReplyDelete
  21. jauhnya org tu merantau singgah blog cik Bolat :D

    ReplyDelete
  22. retis2 semua ada.. termasuk pngulas bola pun ada.. haha.. memang smua ada r..

    ReplyDelete
  23. ade cita2 nak jad kak pah rupanya apix ni.haha

    ReplyDelete
  24. wahhhhhh...siapakan cik bolat yg sebenarnya??? hehehe...femes tu cik bolat...sape la buat tu..hehe..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D