Sembilan - sembilan - sembilan .. eh ?

Aku menekan-nekan henpon taj sekerin mamaku kaler pink..
ku tarik atas,ku tarik bawah jari montelku..
mencari-cari lagu yang romantik didengar.. romantik ? pfttt ~
betapa boh-ngau giler aku dalam kete on the way ke N.Sembilan..
aku toleh je kanan muke adik aku.. mcm jimbek beteii..
aku kire pkok-pokok kelape sawit sembilan-sembilan-sembilan..
dengan harapan cepat sampai.. eh ? method ape aku pakai ni?

Anyway aku dah selamat sampai..
sempat jugak jenjalan dekat bandar Port Dickson nih..
main-main air,lari-lari dugung tepi pantai ..
wakakaka.. lari dugung? awww :3


kiri katil adik bolat,kanan katil cekbolat.. weee :)

Ehem ! ini dekat resort golf Port Dickson..
selesa resort nih.. standart family,dua blik :)
resort ni tepi kem tentera tak silap bolat..
babah cekbolat tahu la selok belok sini..
sebab die dulu tentera..
tadi mase makan pun tak sempat citer history..
sebab babah sibuk melayan member-member lame die..

ini pandangan sebalik tingkap blik cekbolat.. ade pool..  ;3

babah and adik.. ni lighting kurang kot? ekekekeke.. sory =.=


Babah la pemandu pelancong kitorg..
segala history kat sini babah citer.. 
dalam on the way dinner,sempat jugak tengok skolah babah..
wakakaka.. dulu name sekolah "high school,primary school" skrg dh tukar.. (=.=)
ehm, byk tempat peninggalan jugak eh? bangunan2 byk terbengkalai.. mybe sebab tsunami?
err.. siyes tempat cantik,tapi mcam suram sikit.. ( mcm la menteri besar bace luahan hati aku ni )

Meh tido meh..
esok pendaftaran.. mesti penat kan? hari ni pun penat =.=
jom tido.. babap ! babap bontot.. sampai tertido.. jangan kau sula sudah ..
ekekekeek.. maafkan saya ( sore besau )

nota-minta-kaki : seminggu gua disini.. huwaaaa, tadi dalam kete pon cam nak nages.. ( T__T ).. 

34 comments:

  1. oh b0lat,kite semakin jauh..uhuk uhuk uhuk
    aku doakan kau =D

    ReplyDelete
  2. amboih sambil p bcuti la no..bestnya..
    esok jadi budak baek taw..wahaha

    ReplyDelete
  3. alamakk apa yg abg terlepas ni?
    bolat buat apa kat sana?

    ReplyDelete
  4. hehe , macam best jer g situ , aiyak ,

    ReplyDelete
  5. auww auww ni menteri besar tengah baca la ni. haha :D

    ReplyDelete
  6. reena will miss u cik bolat..4 the one whole week..;(

    ReplyDelete
  7. Selamat mendaftar Boolattt!!
    :D

    ReplyDelete
  8. jgn lh nangis bolat..enjoy je kat situ k..:D

    ReplyDelete
  9. lqri dgung?? haha..cmne tu??? ajar skit..

    ReplyDelete
  10. good luck cik bolat........jgn lupakan kawan2 cik bolat di sini.....

    ReplyDelete
  11. hahaha heaven sungguh ekau yo.

    ReplyDelete
  12. hahaha ! berseronok laa kau.. hahhaa !

    ReplyDelete
  13. good luck...
    nice blog...harap la kira nya cik follow sy.
    http://siamoycincai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. ok r tu.. masa ni nak enjoy tahap gaban.. lpas dah daftar kolej .. xleh dah.. haha..
    anyway.. abg doakan amy slmat dan d permudahkan urusan ktika brada d tempat org ni.. rajin2 blajar..

    ReplyDelete
  15. huhuhu..mmg xbest kan bile kena jauh ngn family? ayu pun dulu cenggitu gak...nangis2 bile smpai sana...

    nnt lame2 ok la kot..ade kawan2....

    yup2, port dickson tu mmg suram sikit...xbest sgt,huhuhu

    ReplyDelete
  16. saya org PD , saya org negeri sembilan .. hehe .. bestnya bercuti :)

    ReplyDelete
  17. tabah kan hati n good luck dear

    ReplyDelete
  18. wah ! kerja sambilan kat hotel ~

    ReplyDelete
  19. berenjoy2 lah di pd sana.. sila jngn lupa md di sini.. haha

    **pastikan kolej tersebut ada wifi untuk update blog :P

    ReplyDelete
  20. uih dah sampai sana ke dik? wah wah selamat menempuh alam belajar ya,kehkeh

    ReplyDelete
  21. masuk poli ke adik akk y bolat ni?hee

    all the best..bkn sbb tsunami la dear..haha..kena suh menteri besar naik taraf la bangunan2 lama tu ;p

    ReplyDelete
  22. jangan sedih2, nanti selalulah mandi laut yep..hehehhee

    ReplyDelete
  23. Lari dugong pun comel Bolat ! Hihi ;) Hope you enjoy the whole week nanti :D

    ReplyDelete
  24. tetiba rasa rindu dengan sula bolat.. lepas nie bolat dah bz dengan student life.. hensemnya babah nak ngorat boleh? :P

    ReplyDelete
  25. Kirim salam dengan pemandu jet ski PD...

    ReplyDelete
  26. Kirim salam dengan pemandu jet ski PD...

    ReplyDelete
  27. selamat mendaftar deyh.hahaha.

    ReplyDelete
  28. pheww phewww.
    gud luck wehhhh gud luckkk!!

    ReplyDelete
  29. phewwww best cik bolat 2 in 1 tuuu . K good luck lerr xP

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D