Semangat kambing laut !

erh ! tajuk takde kene mengena.. haihh =..=

Oyeahh ! hujung mingguuuu..
meh salam cium pipi meh !
rindu kan? agagagga panggg ! kan dh penampau..

Sesudah subuh aku berjogging dalam rumah..
mengemas-ngemas rumah anak dara..
err hostel kolej aku mcm apartment..
satu unit 10orang.. ekekkeke..
so korang tak pening kan klau aku sebut 'rumah' ?

abaikan..

seminggu wifi macam HAREM..
frust tertonggek bolat atas katil double decker..
jiran katil bawah mampu menggelengkan kepala..
menyesal barangkali ? ahh pedulikan..

akhirnya dpt jugak bukak fesbuk !
dapat jugak bukak blog !
dapat jugak bukak kain ! eh ?
sorry.. sorry.. hehehe..

banyak entry jugak ah bolat tak kunjung blog korang balik..
mesti korg marah kan ?
bolat tak terjah blog korang..
msti kutuk cikbolat..

" alahh.. perasan retis la cekbolat,tak jenguk blog aku balik "

ehm..
sibuk or buat-buat sibuk?
baru sem 1 nak belagak sibuk?
cam tu ?
eh kua-jaqnya mulut ! har har har XD

asal nak online je..
roommate ajak menggila terloncat-loncat..
asal nak online je..
ase nak belek cermin picit jerawat..
asal nak online je..
nak pegi mendobi baju.. ekekeke..
asal nak online je..
lipat stokin..
asal nak online je..
boxer bergulung.. eh ? 

arghh.. tensen..
bila boleh online nih ! grrr ;3
membantutkan diri nak mengadap lappy montok kaler pink ni..
sekian.. ~

eh ? sblom bukak lappy tadi..
mcm-mcm aku nk mengerang dekat entry..
tetibe hilang pulak.. 

dah panjang ? laaaaaa~ ! 
harharhar XD
okay..
mase utk berrunningblog ..

#sedia angkat kain berlari ke blog korang !!

nota-minta-kaki : itupun kalau sempat ? ekekekekeke SORRY ye abang berbulu dada dan akak cendol masam..


20 comments:

  1. amboii..bznya dia..x pe2 sm fhm...:))

    ReplyDelete
  2. hahaha , xpe bolatt . aku paham . aku pun dah start sibuk dating dgn awek ,, eh .? harharhar XD ..

    #sibuk dgn preparation nak hi uitm puncak alam , wink wink .. :D :D :D

    ReplyDelete
  3. selamat berrunningblog.. hihi. :P take care! :)

    ReplyDelete
  4. selamat berunning blog..bagus2..keep it up..=)

    ReplyDelete
  5. cek bolat dah kembali....yeaaah..hehe..

    bz btol cek bolat ek....mcm menteri fasola..haha..

    shah ada wat entri yg terhutang tu....gi la baca..

    ReplyDelete
  6. sexynye cikbolat angkat kain..wewit

    ReplyDelete
  7. tgh tunggu ni sambil lipat kaki

    ReplyDelete
  8. hehe..byknya excuse die...huhu..akk tak kisah tak de blog pun..kehkeh..
    ->akk yg busy..

    ReplyDelete
  9. bukan main sibuk cik bulat ni. haha. tak apa, dahulukan mana yg penting.

    ReplyDelete
  10. haha excuse tu masih boleh diterima..daripada excuse dia malas..hewhew :)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih krn dlm sibuk2 sempat juga berblog joging dlm rumah saya...

    ReplyDelete
  12. kita bkn tggu bolat jengok blog kita tp tggu bolat update..sobss T_T

    ReplyDelete
  13. skang ca lagi xsempat2 da nk online.. :'(

    ReplyDelete
  14. terbaik lah.. beselah org tu dah sambung belaja kan.. keh2

    ReplyDelete
  15. bz mengalahkan doktor..haha..tak pe..akak faham..bila wifi dah waras terjah blog akak ye...hahaahah

    ReplyDelete
  16. feewwiitt.../
    terbuntang mata tgk cikbolat angkat kain...
    aiceyh...hikhik

    ReplyDelete
  17. sejak sejak ni kau bz.
    was was pula.

    haha

    ReplyDelete
  18. kalu line tenet slow, nk blogwalking pun tarak mood kan.. hurm

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D