Sekali buka.. tudiaaa aih !


Kemain janji nak study group..
kau terang bab ni,aku bab tuuu..
sebelum study apa kata masak air ?
buat air.. baru cerah skit mata ni..

"tinnggg" air dh masak..

hurmm,kalau meggi time ceni macam best je..
mkan ngn malt coklat..
perghh..

pusing tgok member..
bukak tenet..
cehh .. google Guru dan Alam Pendidikan kemain lagi..
tab sebelah pesbuk..
tab sebelah lagi twitter..

kalau aku ?
twitter sebelah,blog sebelah,
pesbuk sebelah,youtube sebelah..

Todiaaaa ! penuh bak hanggg..

bahan google assgnment lagi ?
penuh tab,bila hang ?
shutdown cakap " esok lah"

okay, aku nak cita pasai bukak tenet banyak tab ja..
meggi tadak kena mengena pun..

tapi,study group ke mana
ape ke mana..
ahh,aku makan meggi tadi..
otak tepu lak tetiba..
nak tidoq ahh..

mama ku baru pesan jgn makan meggi..
Oh ya, minggu depan ade ujian..
Guru dan Alam,Pedagogi,Psikologi Kanak-kanak..
haha, korang hado tajuk ni ?
syiokk waoo..

ape lagi ? babai sayang..
meh salam cium pipi..
muahmuahmuah XD

21 comments:

  1. haha kalau internet ade semua keje ke laut la gamaknya! haha.

    ReplyDelete
  2. haha...gudluck...chaiyookk2..

    ReplyDelete
  3. all the best n good luck! :)

    ReplyDelete
  4. pedagogi? macam pedabear jer...

    tu lah die, dok main ternet, blog, twitter, hp, bbm, whatsapp... haihh... sume keje tak jadi, acano?

    good for test then bolat.. :)

    ReplyDelete
  5. nasib baik masa aida stdy dulu tak gian dengan blog, fb nie lagi.. haha.. kalau tak memang tab berlambak jugaklah. pedagogi tu ape kejadahnya? hik3

    ReplyDelete
  6. goodluck weh, jap guru dgn alam tu belajar ttg apa?

    ReplyDelete
  7. selalu je buat bnda2 yg dimentionkan..hehe

    ReplyDelete
  8. gudluck & all the best untuk sume ujian tu.first time dengar.hehehe

    ReplyDelete
  9. amboihhhh megi ja....rambut karat baru tau huhu

    ReplyDelete
  10. sy klu study grup. hahhaha byk ckp dr study. mulut x benti kot

    ReplyDelete
  11. haha, msa roomate study, sye slamber je online.. tpi result gmpak gak.. yg pnting, beronline tu x mlampaui batas hingga terlupa apa yg lebih pnting kan.. hheeee, ni cekbolat bnyak masa naj komen blog org laib, camne bahagikan masa ye?

    ReplyDelete
  12. ... ada alasan shutdown lappy sambung esok..tudiaa aih !!

    ReplyDelete
  13. set kan masa la nk online or nk study.....x kisah la masa on9 lebih dari study asalkan ada jagual study dan ikut btol2 ok.....

    rindu cek bolat...

    ReplyDelete
  14. bak sini lappy ko biaq aku simpan.ekeke

    ReplyDelete
  15. same r cm ct...bila da bukak tenet..mmg penuh tab jawabnyer...goodluck wokeh :)

    ReplyDelete
  16. haha online lebih, study kurang! ngeee :3

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D