T I R E D ~

BFF la sgt.. PUIHHHHHH.. 

Dah la cari pasal..
bahasa macam jimbekk..
org lain pun shortform jugak..
nak backup makwe kau la ni ?
org lain ade pakwe gak,tak libatkan PON !
nyampah ok ! nyampahh !!

Aku belajar elok-elok ..
datang cari pasal buat aku marah..
memang aku panas..
bile aku buat kau.. cakap aku jahat..
wei,kalau tak kacau aku,ade aku buat kau?
ingat aku GILA ke apa..
Ok fine, die ANAK org.. aku takde hak sentuh-sentuhh..
jantan sentuh kau boleh pulak ?
HAREM betoi..

aku PENAT ..
2 minggu aku pendam..
macam-macam masalah timbul..
kalau macam ni aku pun nk pentingkan diri..
aku pun taknak susah,taknak comot,taknak ! taknak !
orang boleh pulak pentingkan diri sendiri..
asal aku pulak tak boleh..


nota-minta-kaki : win-win situation,aku kene saman,ana pun kene..nasib bukan lokap..

Yang terpendam,direndam,dihentam
Cikbolat..
(mangsa teraniaya)

#hanya mampu luah kat blog.. umphh.. kbai~

14 comments:

  1. lama tak singgah sini.kenapa tu?hmmm..seyes tak paham bahasa generasi baru ni.perghhhh

    ReplyDelete
  2. dik bolat nape ni..kena baca byk kali yg pic fb tu..susah nk phm shortform dia..

    ReplyDelete
  3. tak faham bahasa dia...maafkan Lia.

    ReplyDelete
  4. sabar jelah dengan manusia macam tu. blerghhh

    ReplyDelete
  5. sabar awak. budak yg tak matang mmg bahasa gitu. perangai pun.

    ReplyDelete
  6. @aReLaN die serang bolat la bang..

    equ=kau
    aqu=aku

    budak2 mmg cam ni,main serang mengerang dlm fesbuk,

    ReplyDelete
  7. equ tu kau?xsme pun bunyinye..haram jadah betul lah budak tu..

    ReplyDelete
  8. equ?? wakakak!! bahasa bongek apakah ini?! mohon ambik tindakan ya dewan bahasa dan pustaka. gila babeng punya bahasa!! grr

    ReplyDelete
  9. kakakakakkakakakakaka. ntah ape ape ntah. macam budak kecik je si hapisss tu

    ReplyDelete
  10. lama tak jenguk bolat..
    kenapa ni?ada kes apa smpai kena saman?ish2 budak laki tu bahasa..sampah habis..

    ReplyDelete
  11. mak aih bahasa T_T shortform habis.. huhu.. nampak disitu setiap ayat penuh aura kemarahan.. hehe.. eiii.. serius tak suka tengok lelaki ke baik perempuan ke update status macam nie.. selesai face to face tak leh ke awat nak post kat fb.. apa2 pun bolat sabar eh.. org gini apa pun tak boleh.. baik tok sah layan. huhu :)

    ReplyDelete
  12. la..napa ni bolat?? sabar tau.. kalau takleh sabar, cubit sistem peranakan dia..hehe

    ReplyDelete
  13. apa bahasa nih...punya susah nak baca..adeis...-_-

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D