to my lovely READERS !



SAYA RINDU ANDA :)

SAYA RINDU BLOG..

NANTI KITA JUMPA LAGI..

SAYA AKAN KEMBALI ..

SAYA AKAN..

SAYA JANJI.. INSYAALLAH..

# SAYA KIRIMKAN SENAFAS RINDU BUAT SEMUA..

;)

nota - minta - kaki : saya takut saya akan lupa diri bila orang selalu memuji saya..
doakan saya agar sentiasa ingat yang di ATAS..

cikbolat dh menyepi..
dah tak ada dalam bloglist korang :'(
bye..

27 comments:

  1. ngade,sapa cakap cik bolat tak ada dalam bloglist????

    ReplyDelete
  2. nk g mne tuu..huhu

    kamu ade je kt bloglist ct ..akn ku menunggumu :)

    ReplyDelete
  3. cikbolat sebuk belajar ke? ok2, taknak kaco.

    ReplyDelete
  4. nak pi mana nie bolat? nak kena penampar tak ada dalam bloglist.. akak maintain ada ha, bolat je lupakan blog akak.. huh! hahaha..

    ReplyDelete
  5. nanti jatuh bangun senirikk ek cikbolatt, jgn buat2 pengsann :'(
    byeee..


    gud luckkk . lots of lebbb!

    ReplyDelete
  6. alalalalalala... jangan majok yunk... muaaaahhhhh... =)

    ReplyDelete
  7. boladdddd , i miss you , i always be with you sayang , muahh muahh :*

    ReplyDelete
  8. haish ko still ade dlm bloglist la..paham ko sibuk..belajar leklok ye ^^

    ReplyDelete
  9. nape entry mcm tacing je..dik bolat sentiasa ada dalam bloglist akak.. tak percaya? nnti tgk kat blog akk ye..

    ReplyDelete
  10. hidup lagi kau...rndu nye kat kau..meh nak pluk ketat2..hahaha

    ReplyDelete
  11. eumy jgan risau r.. take ur time.. blogging bila masa free je.. jgan risau pasal blog ni.. masih ada yg dtang mlawatnya.. huhu

    ReplyDelete
  12. ramai juga yg merindui bolat :)

    ReplyDelete
  13. ada jek cek bolat dlm bloglist shah tu.....x pernah remove pun...blaja elok2 tau cek bolat.....miss cek bolat a lot lot lot...hahaha....

    ReplyDelete
  14. InsyaAllah, mesti cik bolat dtg balik ni.. hehe

    ReplyDelete
  15. cik bolatt inilah org panggil budak student yang bebenor belajo..
    xsempat nk update sume mende katekan..
    jgn risau , xde dlm bloglist , still ade kt hati :)
    ye dak ??

    ReplyDelete
  16. cikbolat ade at dlm bloglist yatt :) dun wury

    ReplyDelete
  17. study rajin2..nnt update akak dtg buat nyemak kat komen..hahah miss u too

    ReplyDelete
  18. sibuk betul cik bulat ni. hehe. rindu cik bulat

    ReplyDelete
  19. dlm bloglist sm ada..hehe
    rindu kamu nk saat mula2 kita kapel dulu mcm2 kita wat kn..:)

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D