C E K B O L A T RAYA !

Pagi-pagi sahur meggi,
masuk imsak telan air mangga,
dah lama tak hapdet blog ni,
apalagi nak ucap slamat hari raya la !

*macam tak best jer pantun aku ni =..=" *

SELAMAT HARI RAYA ! MAAF ZAHIR DAN BATINN *EHEM2*
di permulaan ini,bolat nak minta maaf andai kata selama ini bolat menyula kamu-kamu dan kamu semua dengan entry yang err.. err.. *skip* yep..yep yep..

alolohh,tacing lak.. meh salam cium pipi..

Setalah sebulan berpuasa di tanah Port Dickson tanpa merai awal ramadhan dgn family dan sekali pun TAK berbuka puasa dengan family alhamdulillah sampai jugak den kat KEDAH nii woittt..yealaa.. mana tak nya den ni balik sehari sebelum raya DAN sampai malam raya tu pun pukul 10 malam,mana sempat nak bakaq kuih raya? sempat isi kuih raya dalam balang jeala.. =..="

Haaa.. raya-raya ni kan,, mane-mane je entry dari blog sesapa pun mesti ade pengomen "Selamat Hari Raya" ! walaupun entry tu pasal kentut tahan-tahan takpun entry cara-cara mengikat tali kasut pony tail.. hahahaa :) mmg adat blogwalking bermusim macam ni la kot ? kalau tak percaya nnt korang belek-belek la komen-komen blog,mesti ada punyaaa !

itu blogwalking bermusim !

apapun,sempat jugak  bolat mengupdate blog yang tak seberapa ditonton ini,dihujani dengan dugaan assgnment,rakan2 dan sewaktu dengannya.. tetambah lagi dengan lappy osakk ! chaittttttt,.. minta beli baru lettewwww.. :) heheheeheheheheheh

| bolat pergi beraya,dapat duit raya ! ini berkat pakai ubat gigi berperisa oren kodomolion :) walaupon umur dah tua.. wakakakaa.. SELAMAT HARI RAYA

20 comments:

  1. mai datang umah bolat!!
    tp x da duit raya...hehe
    x mo ucapa selamat hari raya la...eh..eh..ada juga taip kat cni..haha

    ReplyDelete
  2. orang yang komen macam tu menandakan yang dorang tak baca entri tu..hehehehe.. penat je mengarang panjang2..hahaha

    apa2pun, selamat hari raya juga saya ucapkan kepada awak. maaf zahir dan BATIN ye..

    ReplyDelete
  3. haa well , aku nak komen selmat hari raya ! haha , okbai ,

    ReplyDelete
  4. haha,musiam raya.selamat hari raya..
    makan ingat ingat sama kat aku tau..

    ReplyDelete
  5. Jangan bela hantu raya
    Nanti tekak loya
    Lutut kuat jadi longgar
    Kalau nak duit raya
    Mai rumah saya
    Tak jauh cuma di Jalan Langgar

    Salam Eidul Fitri buat cik Bolat sekeluarga...

    ReplyDelete
  6. salam bulat.. salam perkenalan.. baru je jumpe blog ni.. :D.. selamat hr rayer... jgn mkn byk2.. nanti skt..

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya dr abang K

    ReplyDelete
  8. harap maklum..maggie membhayekan kesihatan xD padahal, aq mkan selalu gak >.<..hee..Happy Eid!

    ReplyDelete
  9. Salam AmyBolat..

    lame akak xjenguk sni..

    btw, slamat ari raye gak AmyBolat dear..
    maaf zahir & batin..
    meh dtg umah, hehe.. XD

    ReplyDelete
  10. lama xsinggah kt blog adik bolat..rindu lah..

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya boooooolat...
    bertambah2 huruf ooooo tu...
    sebab boolat msti makin boolat di hari raya..
    sekian =p

    ReplyDelete
  12. Buboolaatttt!!
    Slmat ari rayeee. Btw, SETALAH tu amende? wakakakakak. Jgn marah boolattt, maaf zahir batin. Huhu~ x)

    ReplyDelete
  13. selamat ari raya bolat bolat

    bab sula tu x suka

    chait

    ReplyDelete
  14. selamat hari hari bolat...

    duit raya sm mana? hihi

    ReplyDelete
  15. haha xhabeh2 lagi dgn ubat gigi kodomolion dia..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D