Cekbolat - Port Dickson - Alor Star - Langkawi

Hye ! hye ! lama tak jumpa..meh salam ciom pipi ( muah-muah-muah ) lama tak hapdet sebenarnya =..="
okayy sape la sangat yang orang nak ternanti-nanti.. puhh puhh *hapus angan-angan*

Setelah lame tak hapedet blog inih,bolat datang bergolek nak bercerita tentang keriangan bercuti bersama 2 orang kawan baik cekbolat.. actually bolat nak balik ambil laptop jer,but 2 orang ni nak berjalan-jalan ke kampung bolat so dengan tak sengajanya bercuti la kan :)


hohohokeyy,destinasi pertama adalah kampung cik elmo dan pasangannya bad selaku pemandu pelancong..alah 2 dua hari ja pon dekat langkawi mmg tak puas,sesetengah tempat je sempat pergi.. 


Cik Elmo dan pasangan Tok Arab yang sporting :)
Elmo ngan si Bad mula takut nak naik cable car,naik-naik tak mau turun pulak.. 
haru =="
Jeng-jeng-jeng,ini bukan vandalisme okay ! ni kene hack ni,harharhar :) 
kau adoo name atas gunung mat cincang ? tak hadoooo enn..

 errr,okayy..orang nak teropong dia pun nak jugak ..
cc to Bad..

Terserlah kebolatan =..="
ntah kenape aku rase kesian dekat Bad,maybe muke kesian kot ?herherher


 yang ni dekat kampung cekbolat..saje bawak orang langkawi dan johor kene angin Kedah :)

Jadah sticker L dekat motor =.="

| Bercuti kali ni mmg paling best,asyik gelak + senyum je..mmg best ever :)

Habis je bercuti back to assignment ..*sigh*

Nota - minta - kaki : Muehehehe,anyway mmg sibuk jadi student kan..baru sekarang bolaat tahu susahnya nak jadi student + blogger nih..dah jarang nak hapdet and blogwalking..

20 comments:

  1. wah!!!!!!!

    bestnya....nk ikut!!!!!!!!!



    bila bolat nk bawak jalan2?

    ReplyDelete
  2. memang terserlah...haha =]

    urm....belnja twisties sekali p
    lang-kau-wi..boleh???haha

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaa seronoknya jalan2 cik bolat yang cute nih ..lama tak jejalan kat cni ..umi pun dah jarang dah berblog dear ..

    umi harap dear chat selalu dan berjaya dlm pelajaran .. amin2 ..muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. hahhaha gmbaq semua cantik2 and lawak..haha nak gelak tengok..comeiii..

    ReplyDelete
  5. Laaaa...balik ambek laptop hanyut sampai ke Langkawi...ish..ish..ish..

    ReplyDelete
  6. amboi..gi b'cuti sakan rupenye Amy nie, hehe.. XD

    bakal cikgu eh? ^_^ study rjin2!!
    miss u too dear..

    ReplyDelete
  7. Best nyaaa!! Jles pulakk. Hmmm.

    ReplyDelete
  8. syoknya..nk pi gak ley kg cikbolat???

    ReplyDelete
  9. nak naik moto!! cik bolat bawak.. keh2

    ReplyDelete
  10. bila pulak nak bawak saya bercuti ni??hahaha

    ReplyDelete
  11. salam kenal cekbolat..

    akak pun suka sangat Langkawi. first pegi 1985, then recently 2011.. besttt..

    ReplyDelete
  12. wey, kampung kau cantik la. aku nak dtg sana gak. bile kau ade?

    ReplyDelete
  13. teringin nak jejalan..

    slmt mlm dik.

    ReplyDelete
  14. ca naik kabel car kat genting pon da kembung perot tahan nafas, lagikana nak naik cabel car kat langkawi..hui~ pengsannnnn~

    ReplyDelete
  15. cun melecun n santai je scenery ..cantik ..haha

    ReplyDelete
  16. woww...love the motion picture. :)

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D