Dalam bahasa jawanya EXAM heheh


dah dekat 6 bulan dah blog bolat jarang berhapdet..dah dekat 6 bulan tu juga bolat menjadi siswi kolej yang tak berapa nak panoramik..dah dekat berbulan-bulan ai dgn abam speaker.. ehem ehem skip skip heheh..

Akhir selama 6 bulan ni apadia kalau bukan final ? final exam dalam bahasa jawanya ..herherher

yeahh penghujung sem sudah tiba,kini masanya untuk memuntahkan segala apa yang dipelajari iaitu final exammmm *gigil2 ketakutan* ramai yang dh hapdet status nak study lah,gudluck exam lah dan tag2 gambor mcam nak raya bagai..meriah sungguh..isk..iskk..isk.. ckuplah dengan satu sem gembira+sedih mmg best jadi junior-junior disayangi dibelai-belai,belaii la sangattt *tuihhhhh*

byeee nak pi pegang buku sat ! *propar je kiahh oihh*

ececehh kununn kununnnn =..="

wish me luck..
dont wish me loklaq :)

herherherher,miss uolls..
cuti sem nanti kita jum jum jumpa okayy :)

31 comments:

  1. haha..gud luck cik bolat...jgn risau,,x kan wish loklaq..hee..belaja rajin2...baca buku bnyk2..=)

    ReplyDelete
  2. folo sini dear..jemput singgah ke blog ayu ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dibelai belai ke pomm. haha XD

    ReplyDelete
  4. all the best lah.. rajin2 study.. ahaks..

    ReplyDelete
  5. semoga menjawab exam dengan jayanya!

    ReplyDelete
  6. rndu kt cikbolat...dh lme x blowlking cni.. duk umah terperap je xde intrnet.. ha ha.. gdluck dear

    ReplyDelete
  7. guck luck 4 exam,.. do the best k.

    ReplyDelete
  8. aaaaaaaaaa laling!
    best og luck yaw! rindu ang padat2 ^^

    ReplyDelete
  9. good luck cek bolat......buat exam betol2 k...usaha lebih..

    ReplyDelete
  10. Bolat!!!!!!!! GUD LUCK!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe

    ReplyDelete
  11. all the best utk final exam nanti ye..:D

    ReplyDelete
  12. Ganbatte ne, Amy-chan~!!
    Gud luck & all the best for ur exams.. ^_^

    ReplyDelete
  13. good luck cik bolat~ sila muntah dengan banyak tau. jgn malu2 nak muntah sume isi dlm otak tue :)

    all the best dear :)

    ReplyDelete
  14. I'm in LDR now. I mean, a very long distant relationship.
    I'm studying in Penang while he's working in Saudi Arabia. It's been over 6 months now yet we're still happy and will always be...(^_^)

    ReplyDelete
  15. Kadang kadang otak ligak berfikir sama ada nak pangil ibu atau kakak bolat ? :3 sebab dulu dah didik untuk dipanggil ibu . woohooaaa familiar dengan panggilan itu . Nampak kemanjaannya . haha GOOD LUCK IBU BOLAT! :) miza doakan ibu berjaya dengan cemerlang . amin amin amin .

    ReplyDelete
  16. bolat, buat exam molek2... sila gunakan bahasa rasmi yg diterima pakai

    ReplyDelete
  17. good luck cik bolat ..
    usaha adalah tangga kejayaan
    jangan pula kita longlai selagi belum berusaha ..

    InsyaAllah pasti berjaya

    ReplyDelete
  18. bolat...amik dip.pendidikan? waaa, bleh kita geng..hehe

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D