Bosan .


Nak keja tak bagi .

apa nak buat ? kitaaaa pun ....



KAROKE .
itu keja bolat sekrang .
melalak sensorang .
kat rumah cuma ada bolat dan babah .
mama keje , adek sekolah .
fesbuk , twitter , dan blog menjadi makanan utama .
lappy pulak personal .

nampak tak betapa privasinya .
privasinya nak menyanyi .
nak menari .
nak berjimba .
nak melompat macam Dora The Explorer .
nak gelek macam Britney Sperm .
nak menonggeng . kahkah ini jilaka . hahahahemm

nampak tak betapa bosannya .
sampaikan entry pun tah apa apa *kalau betul kasi jatuh u punya kepala*
nampak tak Hello Kitty icon semua ? *jatuhkan kepala lagi*
nampak comelkan ? *sila sepakk sekarang .
okayy motif nak nunjuk jugakk lappy kita yang comehh mcm tuan dia .
hahahahemm .

nampakkkk !!
nampak sangat kejakunan  cekbolat.
dan bolat juga nampak .
 -____________- (muka bosan korang yg tgh baca) .

Fine .

*******


37 comments:

  1. comel la icon hello kitty.. sama la kita bosan gak.... sib baik ada anak..hikhik

    ReplyDelete
  2. cikgu ma : haha boleh jaa haihh .

    Kak Dysha : hewhew , untglah ada anak. kita ada anak tekak je nak melalak . harharhar XD

    ReplyDelete
  3. hello kitty noh,comel.

    aku kalau boring aku melalak ah sorang diri,sepp kita mengalami keboringan yg sama

    ReplyDelete
  4. nk join. karok 100meter berpagar

    ReplyDelete
  5. hoi! jangan buang masa..
    kamu tu muda, sila buat projek..
    mintak pinjam kat bapak RM500,
    gi beli power tools,
    belajar buat perabot...
    masyuk jgak tuu..

    mintak pinjam kat bapak RM500,
    belajar bela ikan keli,
    masyuk jgak tuu..

    mintak pinjam kat bapak RM500,
    gi amik kursus gunting rambut.
    nanti rambut abang tak yah nak
    gi kedai anney lagi :D

    banyak sangat benda buleh wat kalau
    tak perlu nak berkomitmen dengan
    keja 9to5 sila lengkapkan diri:D

    ReplyDelete
  6. Kalau boring tak tau buat apa jom ikut JR bakar lemak di Tmn Rimba....

    ReplyDelete
  7. gilaa panjangg komengg pockett . insyaAllah bolat usahakan ! jyeahhhh

    JR : haha . malu la nak jogging . kihkih . punggung kita berat . entah kenapa

    ReplyDelete
  8. jgn buang masa pinjam rm 500 bak sini nak pinjam ekekeke

    ReplyDelete
  9. cek bolat suka nyanyi lagu apa masa karok?

    ReplyDelete
  10. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa destop lappy sis.. buat cenggane?? ajar la... huaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. boleh laaa kalu nak tuju lagu ye dak? hahaha

    ReplyDelete
  12. ok...sangat2 comel itu desktop ok.hehehe

    ReplyDelete
  13. nak melompat macam Dora The Explorer?

    haha. mohon upload video nya di blog, huhu

    ReplyDelete
  14. err pink =.=' kemain banyak buat shortcut tu..apa kah motif d sebalik perlakuan tersebut??? =.='

    ReplyDelete
  15. cantiklah..cm ne nk buat icon mcm hello kitty tu.?hihi

    ReplyDelete
  16. wahh kemain seronok klau karoke indah dgn warna pink cam gitu ;D

    ReplyDelete
  17. comelnya macam bolat la...haha. jambu je lappy bolat. :D

    ReplyDelete
  18. Bohsan gile ye cik bolat...hemmm.

    ReplyDelete
  19. meriah dgn hello kitty..comel2

    ReplyDelete
  20. hamboi lappy epenuh hello kitty.. hikhik

    ps: da try instagram for pc ? hehe.. rmai yg da try :)

    ReplyDelete
  21. hahaha! pabila bosan, karoke mmg jadi pilihan! jom duet lagu 1malaysia~ hakhakhak..

    ReplyDelete
  22. buruk benor lappy kaler pink tu...haha

    ReplyDelete
  23. Apa kata kau selitkan sekali youtube (channel lagu nasyid/ zikir) ke dalam senarai makanan utama fesbuk, twitter, dan blog tu.. Ok cun! ;)

    ReplyDelete
  24. alahai, kesiannya..hehe sape yg xbagi keje tu? kalau mcm blaja baking la..leh makan kek ari2..hehe

    ReplyDelete
  25. pening den ngan lappy hang..huhuh

    jom karok~

    ReplyDelete
  26. jom karok...hehhe..bosan2 memg best karok ni..

    ReplyDelete
  27. wah..pewwittt.. blog ni dah semakin comel la..hehehe

    ReplyDelete
  28. Baru nak rasa bosan, dah sampai ke penghujung entri bolat. ;p
    Maknanya tak bosanlah tu ;p

    ReplyDelete
  29. akak nk join karok gak la..ngehehhe..XD

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D