Jinak jinak bulu kucing .

Tajuk macam haremm beteii la kan . takdak kena mengena langsung . haha, maap la ye *salam - cium pipi*

Ini al kisah pagi tadi, blogwalking senyap senyap tanpa meninggalkan sebarang kesan tapak kaki di blog anda semua . bajet nak komen dalam hati mcam blogger sape name tah . lupa *ketuk kepala sendiri*
Lepastu jumpa la blog ABU - Ashgive tu. entry pasal CubeCraft . alahaii tomey tomey . teringin nak buat . search punya search . ini la hasilnya

ada buat cerita ni , boleh nengok satu persatu dekat album pesbuk cekbolat. hekhek Klik

Hello Kitty. aumm aumm 

Tetiba teringat Eron Aziz . hewhew apa la kaitan yek ? kehkeh

Cinta Tiga Segi . Oh Tragisnya *kesat air mata*

Jeng jeng . terus print dan buat . betapa eksitednya .


Rase macam dah ketagih la pulak . tapikan yang superman tu kan agak qhenyahh (susah) sikit nak buat . mula mula buat tu garu garu bulu jugak la kenapa terjeghluihh ( terkeluar ) yg lipatan tu  . rasa fed up nak konyok konyok campak pun ada. kahkah . akhirnya siap juga =)

nota-minta-kaki : Google jah  CubeCraft dan anda pasti jumpa terus print .
* dah jumpa beg yang berkenan, next entry okay ! *

byee *lambai lambai tangan*

Daftar BurungChurpChurp 

29 comments:

  1. wahh~ boleh try ni ! :D thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  2. weeee...terer la buat bnda ni..nanti nak buat gak la...abm...sohih budak x mau ngaji keja nak main...hehehe

    ReplyDelete
  3. robotcomel : hewhew , aku dh cm budak budak main mende ni . dh putarr umur dh ni . haha

    cikguma : cikgu , ni boleh buat ABM lah . haha :D

    Afrina : try la smpai google pengsan .

    ReplyDelete
  4. comelnya. rajin lak tu nak buat kraf ni..hehe

    ReplyDelete
  5. nampak smart la plak.....hehe...nk 1 cek bolat..

    harap2 kitty pilih en spanbob...

    ReplyDelete
  6. boleh isi masa lapang dengan CubeCraft nie and boleh jugak buat sbgai cenderahati :) jimat sikit. ehehe. thanks for sharing !

    ReplyDelete
  7. pehh. na jugak belajoo. tuto lah siket. hahaha!

    ReplyDelete
  8. kengmaing budak nie...rajin bebeno..

    smark gile..buleh doh jual.. hehe

    ReplyDelete
  9. print atas ketas a4 gitu jer ker sis?
    tak lembut sangat ker jadinya nanti?

    ReplyDelete
  10. wahh~!! hebakkk nye dye..heheheh
    bole laa buat bebanyk bg gift kat kita smua ;))

    ReplyDelete
  11. cekBolat, buatkan kt sis 1 ^^ :) nt poskan ek.. hi3

    ReplyDelete
  12. bt sendiri ke bolat, wah sgt ohsem.. bt la banyak lagi... ensem superman itu

    ReplyDelete
  13. pergh...menarik. ni yang rasa nak try jgak ni..

    ReplyDelete
  14. wah best ni hehe blh buat nati buat koleksi hehe

    ReplyDelete
  15. comelnya..hehe..saya tak sekreatif ni

    ReplyDelete
  16. wah boleh print eh? mati2 ingat kena beli beratus2. nway, thank for sharing! :D

    ReplyDelete
  17. perghhhh.. mang comel lah.. pastu buat koleksi kan

    ReplyDelete
  18. Mesti part pasang spenda superman tu yang qhenyahhh kan? huhu~ ;P

    ReplyDelete
  19. comel betul kotak petak2 ni..hehe cm nk try je kan:p

    ReplyDelete
  20. amboi..rjnnyee dik bolat :) papepon cntek :)

    ReplyDelete
  21. terima kasih share..
    comel2 je.. boleh try buat ni..

    ReplyDelete
  22. Alalalalaaa.
    Bestnye?
    Nak jugeee. Heheheh!
    Kaitannya, Aaron Aziz macho macam Superman ;p

    ps : hari tu jalan2 dekat TS terjumpa bag mcm cekbOLat nak tu. Teringat cekbOlat.

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D