Lakonan Cekbolat . mohon lihat ! kahkah .

Assalamualaikum ! *lambai lambai tangan*

asal muka ketat je ni ? spender baru ketat ke hapa . kahkah . mohon tarik tarik kasi longgar baru pakai wokeyyy !

okay . bolat nak cita ni . kenangan masa sem 1 . projek last assignment subjek Pedagogi . kena buat lakonan er teater er drama . ahh yang berkenaan macam tu la . masa tu bulan puasa . seminggu lagi nak raya . kitorang semua mood raya so videonya buat ala ala kadar . ntah kenapa aku bold kan . kehkeh

bukan apa . banyak sangat director !

kalau hangpa nak tahu . lakonan ni memerlukan 5 kategori budak masalah pembelajaran . seperti pekak , buta , hiper , terencat dan lain lain .

dan tak sangka . aku watak utama . jum bolat bawak hangpa mengenal kengkawan bolat yang cun cun nih -.-


kenalkan ni bapak dan mak bolat . 


ini kejadian nak menghantar anak yg normal dan terencat ke sekolah -.-


gua tarik muncung sebab bapak gua tak dibenarkan belajar bersama .
mencikkk >,<

bolat special watak , bawak bear pombom pi kolah . yeww -.-


ni classmate bolat . pegang watak budak hiperaktif .
mentang mentang aku terencat kemaingg ngusik . dem


kantoi mak gua tengah ngendap . mampuihh *berpeluh peluh*


cikgu aku pun gagap -.-


kahkah . adengan aku kene buli tapi aku buli balik . nampak gua tengah berlari ?
#buatbuatNampak


ni dah nak akhir akhir . tgh melalak lagu Burung Kakak keTuat  


Jalan cerita mengisahkan seorang budak terencat (Bolat) dihantar ke sekolah . dan telah dibuli oleh kawan kawan baru . 

point sebenarnya bagi kesedaran tentang special kids ( budak budak istimewa) yela bolat kan belajar pasal budak budak . pheww~

nota - minta - kaki : nak upload video tak reti (jujur) kahkah . padahal malu -.-
tak pasal Maria Elena , Mathluthfi tak buat video dah disebabkan lakonan gua .

37 comments:

  1. eh, cikbolat belajar pasal budak-budak ke?

    wahh, ada ciri-ciri ibu penyayang ni. ape lagi, cepat kawen! hehe ;)

    ReplyDelete
  2. Eheeh.. aku gelak bila bca ini. =D

    ReplyDelete
  3. Boleh jadi watak sampingan.. Hahaha. juz kidding.. Apepon, Nice entry... :)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. lawak la tngok si bapa tu.. XD XD.. btw, ena teringin nk belakon cenggini, tp course ena ni semuanya nk skema je aktiviti.. menci!

    ReplyDelete
  5. nurul iman : ha ah , amek pendidikan pra sekolah . -.- heww

    Lady Aina : kehkeh, awk pun sama skema . herherherher

    Aniq : ya terima kasih . sila undi gua masa ABPBH nnt

    Reen : nganjing gua ke hapek . haha

    ReplyDelete
  6. ahahah yg tengah hug spongebob tu plg comel :p

    ReplyDelete
  7. hahahhaha ! kelakar lah xD ade bakat !

    ReplyDelete
  8. we want video we want video! hehehehe

    ReplyDelete
  9. si bapak tuh la lawak tuh . haha

    ReplyDelete
  10. baguih...kita kn sedaq...bdk2 istimewa ni mmg ada kelebihan sebenaqnya...bkn leh dibuli sesuka hati ja :)

    **pandai cek Bolat berlakon** Thumbs Up!!

    ReplyDelete
  11. wah..terbaik la bolat..ni kalo dapat tengok btol2 mesti best ^_^

    ReplyDelete
  12. wah dah buat drama dah hehe

    ReplyDelete
  13. haha..senyum sokmo nana tengok..

    lawak la :P

    ReplyDelete
  14. Nanti kalau saya jadi direktor nak ambil bolat pegang watak anak istimewa yg bawa tuah kpd keluarganya...hihihihi...

    ReplyDelete
  15. wakaka.. bolat-bolat. mesti lawak gila masa tu kan. hehe. pe lagi.. upload la video! =)

    ReplyDelete
  16. tahun depan boleh apply bintang paling popular ni

    ReplyDelete
  17. comel nyer yg peluk spangebob to. pastu picture2 yg baru bukak mulut

    ReplyDelete
  18. hahaha. semua comel jer dalam tue.. kalau buat lakonan mcm nie memang ramai pengarahnyer. eheee

    ReplyDelete
  19. huhuhu....Tgk gambar pun dah mcm best....Kalau tgk video, lg best kan?

    ReplyDelete
  20. wah..actor terhebat le ni..hehe..
    thumbs up..i like..comel nye peluk sponge bob tu..xD

    *btw,subjek pedagogi tu ape?hehe.xD

    ReplyDelete
  21. bakal primadona nih ..hahahaha

    ReplyDelete
  22. we want video we want video hehhe
    Tgk pix pun mcm best..
    Klau ade video mesti lagi terbaik kannnnn.

    ReplyDelete
  23. bolat bulih berlari? dahsyat.. hehe. Gurau2 je bolat ye :D

    ReplyDelete
  24. Gill nak video pelisssss.
    Heheheh.
    Comel je die pegang teddy bear (:

    ReplyDelete
  25. aktres terbaik tahun ni dimenangi oleh... dumm.dum..dum.. cik bolat!! haha

    ReplyDelete
  26. siap kena berlakon lagi ni.kalau sis berlakon confirm kena gelak jea..huhu

    ReplyDelete
  27. ahaha...rajin plak wat blakon neh. ke wajib setiap dorm?
    Slm kenal... =)
    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. haha,,,boleh la cik bolat pasni mintak masuk bidang lakonan pulak..hii

    ReplyDelete
  29. siap sedia laaaa maria elena kena tutup youtube satg. hahaha

    ReplyDelete
  30. Cik bolat hebat eh..cayalah tp klu ada video lg suka nk tgk..

    ReplyDelete
  31. Kalau ada video ni mesti lagi cool! ;P



    Orang yang kurang upaya ni sebenarnya jauh lebih hebat dari kita. Mampu teruskan hidup tanpa kesempurnaan.. Allah Maha Besar.

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D