RAYA SEMBELIH .

Oqhang (orang) kata biaq gambaq yang berkata kata . hekhek





herkk *tutup muka dengan penyapu* <-- malu ececehh


Sekian terima kasih dari Cekbolat dan suami . eh ? hawhawhaw
maap la kamera kita tak lawa macam depa . 

dan bolat nak persembah muka gila gila non cover cover cun . hat (yang) gambaq tadi ja kontrol ayu . egegegegegege

nah ambekk pi sembelih lekaihhh (lekas).


Mai la rumah kita . mama cheq (saya) buat "Sup Petak Petak ( soto )"

buat blogger JR ( Bila Jari Menari ) sila tinggalkan alamat rumah ,  payung , penyapu , dan kain buruk juga selipar jamban yang dah reput . kita nak pi serbu rumah depa . hewhew

dan bloggerian sekitar Aloq Star <-> Kuala Nerang . terhad .

InsyaAllah bolat rempit pi .

Sungguh .

30 comments:

  1. comelnya die...salam aidiladha budak comel>.<.. pos la cikit sup petek2..

    ReplyDelete
  2. nana : haha special ni . org lain tak buat kita buat . hewhew

    kak dysha : hoho . kembanggg nih . masehh kita tau kita cumilll . haha <-- ketuk cepatt

    ReplyDelete
  3. comel jek dia punya wish...hehe..

    SALAM AIDIL zafuan + zaquan ADHA..

    ReplyDelete
  4. weeee...datang sini:) selamat hari raya! Comel ooo.:) huhuhu...

    ReplyDelete
  5. ala...saya jauh la pulak..... kalau tak , leh serbu rumah bolat.. hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya bolat!! akak dok kola nerang.. tapi kak keja laa..wuwuwu:(

    ReplyDelete
  7. Amboi~ selamat hari raya boolatt. Sup petak petak tu macam mana ek? sila kemukakan bukti bergambar. Huhu~

    Dah selamat disembelih ker yang dalam gambar tu? lalalalalalala~ ;P

    ReplyDelete
  8. Kad raya yg comel, secomel Cik Bolat...

    Ya ka cek nak mai ghumah pak teh ni (anak2 penakan pangge JR Pak Teh) ...tapi haghi ni sebelah petang Pak Teh tak dak ghumah, tunggu malam la nak mai nooooo....

    ReplyDelete
  9. alaaaaaaaa nk jugak wat ucapan cam tu nakk!! hehehe
    kuit laa awk ni ;D

    ReplyDelete
  10. selamat hari rya aidiladha utk si boolat yg comel ^__^

    ReplyDelete
  11. amboi ucapan dia lain dr yg lain.comel sgt
    salam aidiladha dear :)

    ReplyDelete
  12. anak murid kau bace blog kau ni,sawan melihat kau cenggini.hahahahha

    ReplyDelete
  13. amboi...selamat hari aya aidil adha aw0p

    ReplyDelete
  14. selmat berkorban dr abg juga hehe

    ReplyDelete
  15. ni skill mcm nk ngorat i je... ehhhh.. ;p

    ReplyDelete
  16. atotot comel ja.. btw, selamat hari raya korban untuk sis dan sekeluarga.. ^.^

    ReplyDelete
  17. kemain wish dia... hee
    slamat hari raye aidil adha :D

    ReplyDelete
  18. salam aidil adha cekbolat..haha

    ReplyDelete
  19. first time tak makan daging korban sebab x balek raya kampung.

    so sad -__-

    kampung kat sabah...

    ReplyDelete
  20. amboiii, kemain depa nohh, buat gambaq gerak2. :P

    btw, Selamat Hari Raya AidilAdha ;P

    ReplyDelete
  21. yg pic gif tu kemain..mcm nk mkn org jer...kekeke

    salam eidul adha

    ReplyDelete
  22. hahahhaa... pic last tu paling awesome!! smart lah sis..

    ReplyDelete
  23. First time tgk muka awak yang sebenar.
    Comel and sweet rupa2nya.
    Meh sini meh nak cubit pipi tu.
    Comel sgt!
    (^^,)

    ReplyDelete
  24. Ghaya kedua ritu pcl pi kuala nerang...mkn sup lembu..piaw gila sup depa..penin pala mkn dagin x hingat.

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D