Tak besar dan tak kecil . yang sedang sedang

"Harap faham "

Tak terlalu kecil . tak terlalu besar gedabakk .
yang pasti tak banyak orang pakai .
nak yang cantik tapi nak yang nampak elegan .
tak terlalu branded tak terlalu murah .
tak panjang dan tak pendek .

Oh sakitnya kepala bila fikir fikir .
terbayang dan bayang .

Tepi almari dah penuh sesak .
nak tambah lagi satu . ya cuma satu . MUNGKIN .
tensyennya rasa .

saya perlukan handbag . kehkeh . memang banyak di pasaran .
pasar malam pun ada . tapi susah nak cari yang betul betul berkenan di hati . 
sekali lagi . macam ni 
|
V
kalau dapat yang ni . aku janji tak minta apa dah .

sore eyes~sore eyes~sore eyes~sore eyes

nak pau babah tu mudah tapi nak cari tak mudah !

nota - minta -kaki : kena tambah penyangkut beg lagi . humaigaihh 

p/s : sesiapa ada link online shopping beg sila kongsi kongsi hoyehh . heheh . bolat gila bag dan pengumpul bag penuh bilik sebenornye . mueheheehehe


40 comments:

  1. hehehe,
    u cant have enough bags kan:D
    i mean,
    orang lelaki pung ada gak gini.
    bag utk manching lah,
    bag utk hiking lah,
    bag utk taruk henpon lah,
    and things :D
    penyangkut bag?
    sila tayang macam dalam boutique buleh?

    ReplyDelete
  2. pockettttttttttttt !

    beg besar mcm ni boleh taruk macam2 . dan senang .

    buat tayangan? erhh malulaa . nnt org ckp nk menayangg pula . buat collection sndiri sudahh .

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Kita kena cerewet waaktu shopping. Kalau main beli je tapi tak berkenan. Macam membazir je. Nanti pakai sekali je. Atau tak pakai langsung.

    ReplyDelete
  4. syakirah : sama la kita , kdg2 beli pakai sekali je . kehkeh

    ReplyDelete
  5. Biar mahal pun tak pa asal tahan lama..

    ReplyDelete
  6. mintak ampun dan maaf.aku xda link online shopping beg. kah3x. :P

    ReplyDelete
  7. kak mia pun tengah nak beli handbag baru juga... yang lama dah koyak... huhuhuh

    ReplyDelete
  8. beli je..sementara ada duit..hehe

    ReplyDelete
  9. cari sesuatu yg menepati citarasa kta mmg payah oo.. kdg2 time kta cari xjmp, tp time kta just jalan2 baru terjmp.. so.. tnggu je lah msa tu smpai.. keh3

    ReplyDelete
  10. beli jer lah, kita perempuan mane boleh simpan perasaan lama2. nanti jadi basi. ehehe

    ReplyDelete
  11. Emma : haha . hopefully terjumpa . dushh dush

    Izzah : kalau pendam ni boleh sakit . kehkeh mohon cecepat beli .

    Fendy : Beli tu tak kisah, masalahnya nak mencari yg betul betul berkenan tu susah

    ReplyDelete
  12. x sangka bolat hantu ngan bag..
    nana xdak ar link shop untuk bag2..huhu..am soryy :D

    ReplyDelete
  13. kalau tak muat, mohon jualkan yang lain2 tu..hehehe

    ReplyDelete
  14. jadi laki senang.. pakai satu beg je, pakai sampai lusuh... hehe

    ReplyDelete
  15. akak pun suka beg tapi tak byk pun koleksi beg..huhu
    cantik beg tu.yg penting boleh isi mcm2.

    ReplyDelete
  16. xpenah beli beg on9 so takada lah link nya sbb suka beli beg kena pegang2 dulu.. huuuu~~

    mohon letak gambar beg yang dah almari tuh

    ReplyDelete
  17. perempuan mmg cenggitu. mmg berejam la nmpknye kalau bershopping. hehe

    ReplyDelete
  18. samalah kita..beg cm tu byk lh kt tmpt dya.hiih..bilik dya penuh beg..haha

    ReplyDelete
  19. hahaha...memang pompuan takleh dipisahkan ngan benda2 gini kan.hmmm

    ReplyDelete
  20. hehehe minat kita sama...kak as pun pntg tgk hbags....aduss mst nk beli pdhal dh berlambk2 dh kat rmh...pnh gak skali beli 2 bijik...hahaha:)

    ReplyDelete
  21. jom baca 8sebab kenapa foundation anda harus dibuang.
    http://payunghitamputih.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. cantik2..xbesar dan xkecik tapi sedang2..hihi kat downtown byk pilihan..kt online xbiasa beli..hehe

    ReplyDelete
  23. akak setia dgn satu beg tggu sampe lusuh baru tegerak nk beli baru kahkah

    ReplyDelete
  24. gua tak suka handbag,tapi sling bag, hihi.

    gua tak pernah lagi beli bag secara online.

    ReplyDelete
  25. skrg da tak pkai handbag, pkai back ppack sb bwak brg baby je

    ReplyDelete
  26. Alamak, Gill jarang membeli bag :)
    Sekadar ada beberapa handbag dan bag sandang untuk ke training aje.

    Kalau Gill jumpa link, Gill share ye? :)

    Kalau tak kisah dgn brand murah, ke Kenanga aje dear :)

    ReplyDelete
  27. samalah kita bolat. nak cari yang betul2 berkenan susah. lambakkan beg kat rumah satu rumah boleh guna...hehe

    ReplyDelete
  28. Hahah amboii? Dah berapa banyak agaknye beg cik bolat ye? ^^

    ReplyDelete
  29. Ko nak cari website jual beg online? cer cari kat sini, macam aku ada jumpa henbeg mura aritu masa aku tengah cari boxer seken hand. Check this out ---> http://mzneo89.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. cik bolatttt~ da lama ca xdtg sini dan ca sendiri da lama x update..wuuu~ sehat dak?

    ca minat handbag tp xterlalu besar.janji leh masuk beg duit, bedak johnsons, nset,kamera.cukup ! haha.. :P

    ReplyDelete
  31. chemay suka kumpul kasutt.
    pakai sekali dua je padahal.
    pastu dah nak beli yang baru.
    kena match dengan baju + handbag kononnya
    haihhhhh~
    lesap la duittt T___T

    ReplyDelete
  32. moga2 dapat apa yg di hajati :)

    ReplyDelete
  33. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  34. pegi kat website misslilyshop.my..not bad la barang2 nya..

    ReplyDelete
  35. perempuan ni kalau bukan handbag kasut.. kalau bukat kasut handbag..

    ReplyDelete
  36. Pcl cuma tau camana nk jaga handbag supaya tahan lama..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D