Gara gara tertangguh.

 adakah ini satu ejekan atau kesedaran untuk aku ?


"Awas ! sedang diuji"

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

tong sampah pun ada lesen . puihh !


ya . bolat masih lesen L . dah hbis satu sem . sila gelak ! -.-
tertangguh .

 boleh kira betapa banyak sticker L dekat rumah aku ni . kehkeh 
nak kata tak reti bawak , habis satu Alor Star ni aku tawaf dan rempit .
langgar lampu merah dekat 3kali . kahkah 

nota - minta - kaki : selagi tak cukup setahun aku tak akan pergi . mohon tempat memandu sediakan abang sehensem Tommy Pocket . bye !

28 comments:

  1. ok la ada L,,ramai ladi driver yang tak ada lesen kat atas jalan raya tu

    ReplyDelete
  2. amboi...demand nak cikgu memandu hensem....seb bek bukan ensem macam kim hyung jong...hahaha

    ReplyDelete
  3. sis pun lama jugak pegang lesen L seblm bertukar pada P. hehe

    ReplyDelete
  4. sekurg2nya ada lesen..itu dah kira baik tu..hihi.

    ReplyDelete
  5. mohon bolat wat lesen P..sm jd tenaga pengajar tu..haha

    ReplyDelete
  6. lesen besaq tu,...lesen LEMBU.. :)) tak gelak tp senyum je..

    ReplyDelete
  7. haha..agak2 lh tong sampah pun nk lesen L..hahah

    ReplyDelete
  8. statistik mengatakan penggunaan sticker L di mana-mana tempat digalakkan supaya nahas jalan raya di kurangkan.....


    #eh !

    ReplyDelete
  9. apesal tak tukar ke lesen p siap2? hehehe

    ReplyDelete
  10. hahahahhaa..takpe..tak lama lagi dah boleh dapat lesen P. tapi P tak best. L= Laju
    P= Perlahan.

    hahaha..mana nak??hehehe

    ReplyDelete
  11. lesen L dah lama simpan tp xwat2 jugak.. steady cik bolat

    ReplyDelete
  12. kelakoo sungguh kete sorong letak L..hahaha....

    x bleh la nk sorong orang kan..hehe

    ReplyDelete
  13. takpe adik bolat..biarlah L sekalipun, asal berani, ada pengalaman. :)

    ReplyDelete
  14. Bawa lesen L org lebih respect, org akan cuba elak takut terlanggar, sebab ramai yg kata L tu "lembu", mereka takut terlanggar lembu, nanti banyak kena soal jawab, hehehehe..

    ReplyDelete
  15. Eleh, dah da 'L' tu kira ok laa. Aku ada lesen 'H' jer. Lesen hentam ikut suka aku. Huhu~

    ReplyDelete
  16. tu sebagai semagat supaya lebih bnyak berusaha untuk dapt P

    ReplyDelete
  17. JR : hamboihh smpaii hati kata kita lembu >,<

    ReplyDelete
  18. L maksudnya boleh bawa LAJU...hee...

    P.S - mcm inspector gadget kan dlm gambar tu..tak ready lagi masa tu..da tersnap...haha..

    ReplyDelete
  19. ni nak kena report JPJ ni.. awatnya langgar lampu merah? g la langgar lopak ke, lobak ke... he he he

    ReplyDelete
  20. eh, nape nak kena tunggu cukup setahun dulu? hihi

    ReplyDelete
  21. biar betul nak tunggu sampai setahun.hohoo...cepat-cepat lah dapatkan P dekbolat oi.

    ReplyDelete
  22. heeheee......nak gelak aiman ....kereta sorong kena ada lesen L gak ker?hebat makkk aii .....

    lama ta singgah sini ..

    ReplyDelete
  23. klu kete sorong tu pkai L blh time lagi... yg tong sampah pkai L tu blh membangkitkan ketawa... hehee

    ReplyDelete
  24. merempit dgn lesen L? ala, xpayah nak dptkan lesen P. tak best :P

    ReplyDelete
  25. laaa..nape la xmo habiskan cik bolat..xbest la L nie..hehe..x ensem motor tu.. kalo P ensem sikit..lagi ensem bila da leh tanggal P..weeeeee~

    ReplyDelete
  26. Lulus teori bawak sorong haha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D