Aqua Mineral Oil PC


Penah tengok data data PC dalam aquarium ?
ada lampu biru biru . ada warna warni .
ingat aquarium ikan kan ?

cool kan ? mmg lah sbb cooler _ _' 

Bolat takde la arif sangat pasal mende mende ni .
tahu pun ciput ciput je .
Susulan cerita abang cekbolat punya kawan .
kaki GAMER punya orang berselirat wayar air dekat laptop dia .
pehhh . mmg gila GAME .
jenis seminggu tak tutup lappy or pc .
GAMER SEJATI .

sebab tu diorang pakai cooler ni .
tanak lappy or pc panas la kan .
cepat rosak nanti . 
entahh apa kejadahh lagi pasal ni korang tanya GOOGLE la kan .

tengok la . tengok laaaaaaaa .

tapi ni sejenis minyak bukan air . eh entahhh lahhh >,<
sesape ade info sikit pasal ni share la .

Nota - Minta - Kaki : kita minah gamer jugak. tapi bukan gamer gila gila . hohoh 

25 comments:

  1. daripada tengok wayar beselirat, jadikan aquarium bagus jugak. ade inovasi kat situ. waahhhh ~~

    ReplyDelete
  2. wah bengong din kejap haha slalu tgok wayer air dgn ada akuarium kecik je tapi ni wahhhhhh! gila cooooL mesti sejuk je cpu nt :D

    ReplyDelete
  3. nah contest best untuk cekbolat,, best giler nih,, bukan yang biasa2 tau, hehe http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/12-samsung-galaxy-s-iii-to-be-won-who.html

    ReplyDelete
  4. rumah kita x de akuarium... so x boleh nak tgk la.. haha =p

    ReplyDelete
  5. macam pelik je..dan macam bahaya pun ada..

    ReplyDelete
  6. Wayar berselirat...wah satu hasil seni yg hebat...

    ReplyDelete
  7. perghhhh kreatif gila org yg terlebih celik IT tapi macam bahaya je kalau kaitkan air dengan elektrik ni.. boleh kebakaran.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. haha..mmg camni lah gamers pakai

    ReplyDelete
  9. hohoho...memang untuk gamer sejati je tu.

    ReplyDelete
  10. Pernah gak dengar pasal nih. Memang kaki gamer laa. Huhu~

    ReplyDelete
  11. biar betol diorang ni. huiii

    ReplyDelete
  12. tak pernah lagi umi tengok benda nie cekbolat ..sungguh terkesima hambe .. waaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. pergh!!! dasyat tol la hahaha...tp bkn air tu bolat...ntah pe da namanya..lpe ahaks~

    ReplyDelete
  14. boleh letak ikan patin tak dalam tu? ckp sal ikan patin ,baru teringat aku dah lama xmakn ikan patin sobs

    ReplyDelete
  15. wah... ini betul2 canggih nie...
    OE tak pernah tengok lagi...
    hehe... ^^

    ReplyDelete
  16. mcm menakutkan je wayar berselirat.haha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D