Beliau yang ku sayang :)



Bolat : uncle ! uncle ! uncle kenal Amy lgi tak ????
smbil senyum nampak gigi .

Uncle : aaaa *jatuh kepala* . Amy .

Scott dan anggota yg pernah khidmat dgn beliau yang lain sungguh dia tak kenal . bangga pulak beliau kenal kita :D

mase nak balik .
Bolat : uncle . Amy balik dulu tau . jgn nakal nakal .

heheh .

Masa sihat .

Siapakah beliau ?
ya dia ialah Ceo abah bolat dulu masa dekat Tawau,Sabah .
Lt.Kol(B)Tahir Omar sebutan --> Leftenan konel ? egegege ape aku heja ni ?
Rejimen Askar Melayu ke berape tah . 7Melayu rasanya ?
10 melayu . 22 Melayu . pehhhh meleleh hingus .
gua pening bila bercerita tentang askar -__-

maap .

Sabtu lepas .


Macam tak percaya yang sedang terlantar tu uncle Tahir . dulu masa kecik kecik kalau abah bolat ada event macam Mess Nite mesti dia suruh abah hantar bolat dan abang ke rumah dia buat anak2 dia jaga bolat . memang ngamm gila la ngan uncle ni . bolat nangis takmau tidur rumah dia tengah malam buta pun sanggup hantar bolat balik .

Ahad bolat dan family dah bergerak balik . tercapai hajat sempat jumpa beliau .
Pagi tadi lepas bolat celikk mata pisat pisat terhuyung hayang cari pintu bilik air . abah cakap uncle Tahir dah meninggal !

terduduk .

Sedih . sayu . semua ada .
Semoga Arwah beliau ditempatkan dikalangan orang yang beriman .

Nota - Minta - Kaki : Next entry . shopping Jaybee . sambil melawat kita shopping . hewhew .

24 comments:

  1. al-fatihah. semga beliau di tempt kan di kalangan org2 yg beriman.. amin. sabar ye dear!

    ReplyDelete
  2. alfatihah utk arwah uncle tahir bolat.. =(

    ReplyDelete
  3. Innalillaahiwainnailaihirajiu'un....
    Semoga Arwah ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman ~

    ReplyDelete
  4. innalillah , al-fatihah buat uncle tahur , cik bolat .. jangan sedih2 ..

    ReplyDelete
  5. al fatihah..semoga arwah ditempatkan di kalangan org yg beriman..sabar ya cekbolat..

    ReplyDelete
  6. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  7. Al-Fatihah buat Uncle Tahir.
    Bolat jangan sedih2 ye?
    Hadiahkan arwah Al-Fatihah banyak2.
    Semoga arwah ditempatkan di kalangan yang beriman.
    Amin.

    ReplyDelete
  8. Salam takziah

    Innalillaahiwainnailaihirajiu'un.
    Moga arwah ditempatkan dikalangan orang yang soleh

    ReplyDelete
  9. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  10. Takziah ye bolat.

    Al-Fatihah untuk arwah

    ReplyDelete
  11. Al-Fatihah..semoga arwah ditempatkan di tempat orang2 yang beriman dan beramal soleh di sisiNya.... Bolat banyakkan bersabar tau...

    ReplyDelete
  12. takziah.. nasib baik sempat jumpa dia dan dia kenal lagi...

    ReplyDelete
  13. Inallillah... Al Fatihah untuk pakcik bolat...

    ReplyDelete
  14. Al-Fatihah.
    semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman..

    ReplyDelete
  15. sedih kalau orang yang kita rapat pergi waktu kita baru nak jumpa balik.
    moga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman,
    aamiin
    :')

    ReplyDelete
  16. innalillah...sabar yea bolat...

    ReplyDelete
  17. innalillah. sedekahkan Al fatihah. Dari DIA kita datang, kepada DIA kita kembali.

    ReplyDelete
  18. al-fatihah.
    jgn sedih k. yang hidup pasti meninggal. sedekahkan al-fatihah untuk dia. moga roh dia tenang di sana

    ReplyDelete
  19. Al-Fatihah...mesti banyak kenangan manis pahit bersama arwah uncle tahir huhuhu

    ReplyDelete
  20. semoga ade hikmah yg Allah nak sampaikan. al fatihah :)

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D