Hadiah Cekbolat .



Ececehh tajuk kemain .
hadiahh ? sapa la yang sudi nak kasi hadiah kat bolat .
dah la comel . tembam pulak tu . eh ??
muntah-darah .

maap .


doddle , craft , cute , tiny , soft , carpet

haaa . anda kenal blogger ni ?
blogger Greenpanda yang buat craft comel comel tu .
dia ada kasi hadiah dekat bolat sempena besday 5-Nov hari tu .
terharu sungguh rasa hati ini .
*lap hinguihh*
hemo hemo hemo .


wish card , birthday , creative , kreatif
kad yang dibuat pakai tangan lembutnya .
puisi dikarang penuh syahdu .

cute , craft , homemade , doodle ,angrybird craft, icecream
tadaaa . kandungan dalam surat yang telah beliau pos :)

kayu eskrem magnum lettew .
susah susah je akak makan eskem pastu kaler kaler batang .

Penanda kayu eskem tu bolat buat penanda al-Quran . 
semangat sikit baca . heheh
Doodle pink tomey tomey tu letak kat telepon cabok bolat ni .
kalau ada loceng lagi syiokk ni .
hahah . esok pi cari loceng .

haaa . yang Angrybird tu letak mana pulak ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Angrybird , keychain , lucah , beg ,
dekat beg kesayangan saya :)

Kamsahamida(Terima Kasih) akak panda .
ececehh . sejak sejak tengok drama korea ni .
berbagai perkataan dipraktikkan . hewhew .

Menarik bukan ?
tertarik ?
nak tempah ?

sila berhubung dengan beliau ---> Greenn Inspiration .

Nota - minta - kaki : SpeakerSekolah sanggup datang ke Kedah semata mata untuk meraikan hari lahir bolat . Terima kasih ya ! nanti datang la lagi .

26 comments:

  1. banyak sangat aihh.. meh 1.:)

    ReplyDelete
  2. chomel chomel,
    tapi kenapa sang burung marah tak nampak gmort, tapi cam kurus diduduk kamu?

    sila jangan duduk atas dia okeh :D

    ReplyDelete
  3. wooo bestnya dapat hadiah.. nak jugak!

    ReplyDelete
  4. HB.. walaupun dah lepas. banyak betul dapat hadiah.. ^^

    ReplyDelete
  5. Bertuahnya dpt hadiah..tahniah..

    ReplyDelete
  6. Cis birthday titeww x dapat hadiah punnnnn!!!! Ok mula gedik mintak simpati..

    ReplyDelete
  7. untunglaa bolat ..haha.. buat utk saya juga satu :D

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah ..seronoknya dapat hadiah .. kalau umi mesti tersenyum lebar hendaknya hihi (^_^)

    ReplyDelete
  9. Awww... comelnye :)
    Comel macam bolat :)

    ReplyDelete
  10. wuahh bestnye bolat...jgn lpa cri loceng tu..mmg lg best kalo ade loceng..sal wife krole suka camtu jua...style katanya ngee~tahniah yew~

    ReplyDelete
  11. amboi kemain suka dapat anrybird walaupun tak lepas2 lagi stage 3 :P

    ReplyDelete
  12. wah wah, byknyaaaaa.. tahniah sbb dapat semua tu~ hehehe

    ReplyDelete
  13. wow! syioknye dia...kak tmpg gumbira dr sini :)

    ReplyDelete
  14. amboi...comelnya hadiah. mcm tuan blog jugak.

    ReplyDelete
  15. suka betol dpt hadiah...hehehe...sorry la x berkesempatan nk bagi hadiah kt cek bolat....

    shah hadiahkan doa jek utk cek bolat...sgar cek bolat sentiasa murah rezeki dan bahgia dunia akhirat...

    ReplyDelete
  16. wow..cek bolat dpt hadiah...

    ReplyDelete
  17. so jadi tak tamba loceng hahaha

    ReplyDelete
  18. seronoknya pakwe bolat snggup dtg kedah..

    ReplyDelete
  19. bestnye dapat hadiah comel2... hehe...
    happy belated birthday... ^^

    ReplyDelete
  20. Amy dearie~~~~~~~~~~~!!!
    akak ikhlas bg hadiah tue kat Amy..hehe..
    tp entry Amy nie btul2 wat akak t'haru sgt2, huhu~..
    thanks la coz suke ngan ape yg akak kasi tue.. made wif luv tau, ngehehe.. XD
    luv u Amy dear~!! <3

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D