Hari ini Awak ..



Hari ini awak kutuk Twitter dekat Fesbuk .
Esok awak SIGN UP Account dekat Twitter .
Update status facebook : Follow la itew . itew follow awak balik hoyehhh.

Hari ini awak kutuk Blogger .
esok saya tengok dekat shoutbox saya ada nama awak .
Komen : Do follow me back okay ? kalau tak i Unfollow u . smiley muka setan .

Hari ni awak update "Please Boikot Mcd"
Esok tengok gambar awak tengah makan beger tepi ada cop McD.
Caption gambar : Uhmm dapnyeerr , jemput la makan . smiley : muka setan lagi.


Hari ini awak minta mereka klik iklan blog awak .
6bulan lepas awak komen dekat blog someone pasal Nuffnang,Churp2 . 
komen : "blog saya suci tanpa iklan" *smiley setan sungguh !*

yang last sekali tu hangpa tau sapa ?
.
.
.
.
.
























































Punggung Ali tumbut ketuat .
siapa lagi kalau bukan Cekbolat .

*angkat kain dan lariiiiiii*
periuk belanga , kasut jamban , pelita raya , spring spender longgar , berus jamban , kain pelikat bapak mentua  tetiba melayang . eh ?
Kasi tembak pakai bazoookaaa .
"pengg . pengg"

Nota - Minta - Kaki : kene batang hidung sendiri _ _'




38 comments:

  1. haha damn true! Nasib baik mee tak mcm tu . -_- *Smiley setan cilaka* haha!

    ReplyDelete
  2. aiyak.. lau kutuk2 sgt kang kena kt kita malu -.-

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. natijahnya, jangan kondem apa2..hehehe.. pergh..natijah terus keluar..hahaha

    ReplyDelete
  4. err...apa cikbolat ngarot ..haha..
    layan :D

    ReplyDelete
  5. hohoo.. XD
    adeh..
    tp Amy, fb Amy dh xde eh?

    ReplyDelete
  6. Nisa : acc cikbolat kena locked . sory tak bgtauu :(

    ReplyDelete
  7. sebab tu tak nak la kutuk2 org. takut diri sendiri yg malu nnt kan. cuma blh bagi pendapat dan nasihat, kalau nak dengar silakan :)

    ReplyDelete
  8. hahaha~lawak2...mcm nak trputus jew urat kentut ni~ngeee

    ReplyDelete
  9. Hihi ..ingatkan sape la tadi ..nakalnya die ni .. nak kena kentut nie hahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha ingat kan siapa.. tapi, bab twitter tu sama la kita.. ahakx, malu malu =P

    ReplyDelete
  11. yg last skali cik bolat. yg lain2..? hehehe

    ReplyDelete
  12. hihihi yeke?ayoo kantoi la ni hahaha.. :p

    hye adik akk y boloolatt hee

    ReplyDelete
  13. aku datang bawakk smiley setan 3:) wakakakkaa !

    ReplyDelete
  14. Biasalah..setiap org ada dua wajah, cuma ada yg pandai sembunyikan wajah yg satu lagi, ada yg spt Cikbolat... jujur...

    ReplyDelete
  15. x sangka pulak...org yg di maksudkan cek bolat sendiri...sabo jer laa....woohaaa

    ReplyDelete
  16. alahai,, jugak camni,, so, berhati2lah di jalan raya :)

    ReplyDelete
  17. aiyak.. adehhhh.. hehehe.. ada kena sipi2 sikit..:P

    ReplyDelete
  18. haa kantoi makn mekdi xajak hana..

    ReplyDelete
  19. betul sangat :D
    *smiley setan
    heheh

    ReplyDelete
  20. hehe,,manusia mmg mcm tu..kejap2 je boikot..jap ag mkn mcd la tu minggu dpn

    ReplyDelete
  21. ingatkan hang nak "fire" sape td. diri sendiri rupa nyer.

    ReplyDelete
  22. eh,,cekbolat punye cerita upenya..hahaha

    ReplyDelete
  23. Kau ni ada sakit kat mana-mana saraf ni... Hahah.

    ReplyDelete
  24. Hihi..kelakar..rupanya diri sendiri yep..sila ambil pengajaran ye rakan-rakan blogger sekalian..

    ReplyDelete
  25. itu la..kadang kita ni telopeh cakap haa. terkena balik...nasib la. :D

    ReplyDelete
  26. hahahah.. kan3 da terkena balik. =P

    ReplyDelete
  27. kuaw kuaw kuaaw... ehehe
    terkene balik,,, nasib baik xkene kite xD

    ReplyDelete
  28. Saya mengaku saya kutuk twittiaq suatu ketika dahulu..

    ReplyDelete
  29. tulah terlebih kutuk org yea.. kena batang hidung dan segala tulang yang ada dibadan

    ReplyDelete
  30. hehe..lenkali jgn buat lg..tp akak pun kdg2 mcm tu gak

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D