Keywords .

Awas . banyak gambar 18x .
sila jangan klimaks disini . bahahaha .

Paparan dari semasa ke semasa .


lucah
dua bulan lepas .


seksi
seminggu yang lalu .


lucah
2minggu lalu .


seks
Hari ini .


tak kurang hebatnya jugak di NuffNang .

diana danielle kahwin lari

berdarah hidung guee gini .
*lap hingus*

ini SEO LUCAH ka apa ? harharhar
*berangan blog SEO*

Nota minta kaki : Nuffnang kita Rm2.00 :(

40 comments:

  1. haha. keyword sesat.. tu tanda tanda blog dah makin mesra seo. apa lagi praktikkan la keyword. tapi jgn keyword lucah la.. huhu

    ReplyDelete
  2. tudia very hard core haha :D

    ReplyDelete
  3. hahhaa..mmg blog lucah btul kau ni.kesiannn.sabo je laa jemahhhh

    ReplyDelete
  4. perghhhhhh...boleh tahan...hahaha..

    semua ada di sini...

    ReplyDelete
  5. fh awak lagi dasyat.heheh xpe2 naik trafik tu.. :P

    hana tau check keyword pakai nufnang ja. yang lain2 tu guna apa??

    ReplyDelete
  6. huhuhu...apekah?napa mnyak keyword camtu???(berdarah hidung) hahaha

    ReplyDelete
  7. gila ah keyword ko bolatt ! hahaha ,

    -apik

    ReplyDelete
  8. okay la tu 2 ringgit..kita 0.75 sen je hihi

    ReplyDelete
  9. hahahahaha.. keyqord bolat memang boleh buat hidung saya berdarah parah.hahahaha

    ReplyDelete
  10. fuhhh... teruk sgt dah ni.. pelik2 je diorg ni search... ahahahah

    ReplyDelete
  11. makhluk mana la yg search tu... haha

    ReplyDelete
  12. hahahahhahahahaha..apa la yg diorang cari kat sini...lawak betul..

    ReplyDelete
  13. aaa..maksud aku, apa la yg diorang cari benda2 camtu kat sini..hahaha

    ReplyDelete
  14. Antara banyak2 benda nak dicari, mengapalah dicari benda2 lucah tu...kawen saja kan lebih baik??? - Khutbah musim kenduri kawen...

    ReplyDelete
  15. bnde2 lucah ni, mmg best kalau nk buat keyword.. hehehe

    ReplyDelete
  16. erkkkkkkkkkkk .. kesian ketiak ayah jd mgsa . hahahhaha

    ReplyDelete
  17. mak ai..kengerian pulak jadinya..haha

    ReplyDelete
  18. hihi ..amboihhhh pelik2 yang terkeluar tu dear ..nakalnya ..

    ReplyDelete
  19. gay jilat bulu ketiak ayah...
    ngahaha...
    bengong giler...

    ReplyDelete
  20. keyword ni macam2 ..ahha..terima saja

    ReplyDelete
  21. ewwwww..... gelinya semua keyword tu.. 0.0.. ena tak cek pun lg.. entah2 ade kot.. eeeeee...

    ReplyDelete
  22. ish, bia betul..mana datangnya sume2 tu?

    ReplyDelete
  23. uikss...dasyat keywords ni.mcm mana blh sesat ni

    ReplyDelete
  24. ape kejadah la yg cri keyword tu..hehehehe..

    ReplyDelete
  25. memang selalu blog2 lain juga keyword nya keluar ayat2 pelik berbau lucah mcm tu...cek bolat...hurmmm...

    x per ayie klik nuff cek bolat

    ReplyDelete
  26. pergh keyword yg melampau. huhu

    ReplyDelete
  27. waaahh...! tercemar kesucian blog kau ini heheheee

    ReplyDelete
  28. nasiblah..haha..pelik2 je diaorang cri

    ReplyDelete
  29. "jilat bulu ketiak ayah"? erkkk...

    ReplyDelete
  30. Kahkahkah blog apa aku baca ni... Btw nuffnang titeww rm1 ja.. Kayanya awak..

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D