Misteri Kaunter 7 .


Boleh tahan la dashboard penuh dengan entry seram .
takpun entry GA dan Segmen .
biasalah cuti sekolah .
tapi bolat bukan nak cerita pasal seram seram ni .
pernah alami bende seram seram ni sekali je .
hewhew . maap lah .

terbantut nafsu nak naikkan bulu roma kan -_-

kalau korang perasan "kalaulah" .
dekat sidebar cekbolat ade section kaunter 7 .
kat situ akak Senah Drift setia menanti .
kalau rajin "ask" lah nanti akak Senah cuba "answer"
hohohh ^_^V

Operator : Senah Drift (siang)
Kiah Hudson (malam)

tanyalah tanyalah .
nanti I jawab .

Nota - Minta - Kaki : takpayah nak komen kalau tak ikhlas .
tak usah datang kalau tak sudi . disana benci disini lagi la tak hingin .

32 comments:

  1. nanti pocket tanya soalan teka teki yer...

    cam contohnyer..
    mi aper dalam bentuk serbuk?












    ... milo!! :D

    ReplyDelete
  2. haihh , memang dah ramai buat ask.fm nih , selain fungsi dia sruh orang lain tanya ., apa lagi ? korek rahsia ea ? or senang crush nak tanya soklan , ahaha , :D

    ReplyDelete
  3. Nnt fikir dulu nk tanya apa..Haha

    ReplyDelete
  4. tau tau je orang na tanye ape :P

    ReplyDelete
  5. lawak gila syarat dia..hhmmm bolat nak balik sana bila..??

    ReplyDelete
  6. muja tertarik ngan note mintak kaki tu,, nape tu,, rasanya muja ikhlas lagi setakat ni komen,, hehe,,, sabo no,,,

    ReplyDelete
  7. Betullah tu.
    Kalau tak ikhlas baik takyah komen :)

    Nanti Gill jengok2 kaunter 7 tu :)

    ReplyDelete
  8. owh.. ni pakai formspring erk..

    ReplyDelete
  9. ouhh ea.. boleh jawab ea ? nak try lah. nak tanyeee pasal jeng ! jeng ! jeng !

    ReplyDelete
  10. wahhh pakat2 sekarang ada ask.fm kan??? hehehe

    ReplyDelete
  11. pocket : sabar je la pocket ni . hohohh

    shafiq : tayah nk crush sgt la kan . hohohh

    yui : mcm best mende ni .

    Ezad : nnt tanya okayy :)

    Amir : kalau kau tnye mohon tulis nama skali . haha .

    Shazreena : 24hb ni .

    Mujahidah : terima kasih ikhlas :)

    Gill : jgn tgok je , siram sikit air tu .

    Pha Is : tak . biase je rasenye .

    Izzah : bikin kontroversi ni .

    Aina : haha saja nak main main .

    ReplyDelete
  12. kelakarlah cikbolat nie.. hehe.. ^^
    nanti OE pikir2kan ape yang perlu ditanyakan... ^^

    ReplyDelete
  13. kalau dah tanya,,cmna nak tahu cek bolat dah jawab???

    nk try la..hehheh..

    ReplyDelete
  14. Nota Minta Kaki tu garang betoi...takutnya JR, mcm nak sembunyi kat celah lubang Jln Datuk Kumbar...

    ReplyDelete
  15. hmmm tumpang tnya unit kesihatan kt mane hehe

    ReplyDelete
  16. haa ! nnt tyra tanya cik bolat banyak2.. ha , jawab tauu

    ReplyDelete
  17. nak tanya apa pd cekbolat eh? tanya soalan matematik bole? wooohaaa :P

    ReplyDelete
  18. boleh buat lagu ni ..boleh tuju lagu ? kah3

    ReplyDelete
  19. Na nak bgtw Na nak LIKE nota kaki tu ..hahahaha ;D

    ReplyDelete
  20. saye komen di sini jelah ye :D
    saya hampir tak pernah komen di box seperti itu
    sepertinya lebih enak komen di blog post :D

    ReplyDelete
  21. wahh..siap ada kaunter pertanyaan lagi..dasat dasattt..kikiki

    ReplyDelete
  22. dah tanye . harap jwb jujur. sb bau bushuk . kakakkaka

    ReplyDelete
  23. Main katak tepi paya,
    Nak tanya apa agak2nya?

    He he he. InsyaAllah. Nanti, kalau ade sebarang kemusykilan di hati, era akan tanya akak. :)

    ReplyDelete
  24. hahaha...dilarang bodoh ye...hahahaha...

    ReplyDelete
  25. disini tak benci pun disana..disini soka..hahahaha

    ReplyDelete
  26. firsttime dgr syarat mcm ni..hihih

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D